Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wlasnie zaraz zakladam mu watek , bo go bratowa na ulicy znalazla i szybko cos trzeba z nim zrobic, bo ona nie moze z nim zostac, a ja kazala go wziasc do domu na noc :placz: masakra, ale zaraz bedzie jego watek

Posted

tu jest jego wątek : http://www.dogomania.pl/forum/f28/pomocy-ratunku-n-cito-ok-4miesieczny-szczeniak-z-ulicy-co-robic-z-nim-126483/ nie wiem co z nim zrobic , to taki podrosniety szczeniak ma z 4miesiące, ma raczej zęby stale więc nie wiem w jaki wieku psom wyrastają gdzie ma 4-5miesięcy , przez parę dni moze ewentulanie zostac u bratowej , ale naprawdę nie ma co z nim zrobic i jeszcze nie wiadomo co będzie jak zostanie sam z Ozim w domu, a niestety musi po 8h musi zostawac sam :placz:

Posted

Dziewczyny zrobie dzis lub jutro bazarek,myslalam zeby zrobic jakas skarpete na nasze ,wroclawskie biedy ,zeby pozniej w razie jakiegos naglego przypadku byla jakas kasa, co o tym myslicie? kto moglby trzymac te pieniadze? Kikou? Gosia?

Posted

[quote name='viverna']jeszcze raz Strzałka, średnia, zgrabna sunia

ta śliczna zgrabna, podchodząca do człowieka sunia zmieniła się nie do poznania.... utyła straszliwie, jest wycofana, zrezygnowana, nie podchodzi w ogóle do krat... taka zmiana w ciągu zaledwie 2 miesięcy....:-(:-(:-(

Posted

Drodzy Wolontariusze i Wolontariuszki!!!! :eviltong: Mam taką propozycję (na razie nic pewnego, nie wiadomo czy kierownictwo schroniska się zgodzi): co Wy na to by wyprowadzać na spacery po jednym całym boksie w tym samym czasie? Jest nas sporo, można by się w jakiś weekend skrzyknąć na konkretną godzinę, w liczbie osób odpowiadającej liczbie psów w danym boksie.

Psy tyją straszliwie, przestają zwracać uwagę na człowieka, nie maja szans na adopcje, bo przede wszystkim wiele z nich nawet nie podchodzi do krat! Bo po co!? Podchodzą i przymilają się tylko te psy, które są tam krócej... Zresztą co ja tu będę pisać oczywiste rzeczy...

Co Wy na to???? Sprawa naprawdę warta zachodu!

Posted

viverna napisał(a):
Fredzia:) zbierzemy ludzi, to czemu w schronisku nie mieliby się zgodzić? Te psy są strasznie zrezygnowane...

CHĘĆ pielęgniarza jeszcze pozostaje...:cool1: A z tym jest czasami najgorzej.

Ale nie zasmucam- idźmy z prądem i się nie dajmy!!!;)