GoskaGoska Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 monika jest byc mogla to pomoz demi , ona jest z Wroclawia i zlote serce dla psów , ma 9 psiakow na tym czasie, a teraz nie dosc ze ma 9 psiakow to musiala zabrala sunie z horroru zaraz podslę watek oto on : http://www.dogomania.pl/forum/f28/potrzebne-pieniadze-na-sterylke-nacito-ciezarna-wyrwana-z-koszmaru-ds-na-cito-wro-124168/ Quote
monika083 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 jest bazarek Obrazy wlasnorecznie malowane na 9 psiakow z DT u demi :multi: Quote
Fredzia:) Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 sa mix jamniczki:) jeden sliczny w szczeniakarni:) DO bazarku dołozylam ksiażke okiem psa. Quote
monika083 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 czy sa jakies mlode jamniory w schronie? znalazlam takie ogloszenie: Miasto: Wrocław Data dodania: 06/11/2008 Pilnie poszukuje szczeniaka o rasie jamnik. nr gg 3999695 kom. 511808590 Quote
martama Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Tak, jest mały jamniczek w schronisku, tak jak Fredzia pisała jest ze szczeniaczkami:loveu: śliczności malutkie, ma jeszcze kilka dni kwarantanny i chyba nikt się nim nie interesuje zbytnio:shake: Taki przytulaśny, wtulił się od razu, tak jakby mówił zabierz mnie stąd. Kurcze numeru nie pamiętam:shake: Quote
Isadora7 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 martama napisał(a):Tak, jest mały jamniczek w schronisku, tak jak Fredzia pisała jest ze szczeniaczkami:loveu: śliczności malutkie, ma jeszcze kilka dni kwarantanny i chyba nikt się nim nie interesuje zbytnio:shake: Taki przytulaśny, wtulił się od razu, tak jakby mówił zabierz mnie stąd. Kurcze numeru nie pamiętam:shake: O matko czemu ja nic o nim nie wiem. Już pare wrocławskich jamnisiów wyekspediowalam do domu. Prosze o więcej informacji, wątek i jedziemy z szuukaniem domeczku. I zdjecia (ach jakby autorstwa Kopereczka były :loveu:) abym mogła na allegro wsadzić. Quote
Fredzia:) Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 jest maly mix jamniczka ale nie jest to szceniaczek:)w poniedzialek zrobie zdiecia jak bedzie na spacerku. i zrobie watek Quote
monika083 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 napisalam do tej osoby wiadomosc na gg,o szczeniakach w schronie, moj obrazowy bazarek sie troszke rozkrecil.. bedzie jeszcze wiecej ...niech ja sie tylko do piwnicy przejde:razz: Na kogo zrobic nastepny? Tez na Demi? sorki za moje literki ,ale nie mam polskich:oops: Quote
GoskaGoska Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 jeszcze np jest Olafek z Wroclawia w hotelku , bo tez mial dostac strzykawkę, narazie ten miesiac oplacony, ale jak będzie na następny to się krzywda nie stanie, tym bardziej, ze z nim się sprzeda , zanim zaksięguje,zaraz wkleje wątek. Albo moze z tych dwoch bazarkow udalo by się jakąś karmę dla demi kupic:roll: widzisz one się anagzują bardzo w ten wątek: http://www.dogomania.pl/forum/f28/zywe-szkielety-juz-40-na-zamku-w-kamiencu-apel-o-wsparcie-88216/ - niestety nie wiele mozna pisac na watku, bo dzialania nie mogą byc narazie oficjalnie przedstawiane. W kazdy razie ja ostatnio robilam bazarek i kupowalam dla nich karme. Poza tym demi i edi100 jezdza do Kamienic itd co jest dosc kosztowne. Wiec potrzeby są:) To jak wolisz albo na Olafka, albo na karmę dla psiakow:p Quote
monika083 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 to niech bedzie na pol,zaraz robie kolejny bazarek,moze znow sie cos nazbiera,rozpedzilam sie z bazarkami bo bede za tydzien we wroclawiu i zostawie te rzeczy Korenii(stad byloby zbyt kosztowne wysylac),ona juz zajmie sie tez kwestia finansowa. To wklej watek Olafka, Quote
monika083 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Teety i Snoopy,nowiutkie bluzeczki na hotelik i karme!!!!! gotowy:razz: czekam jeszcze na link Oskarka to dopisze ,bo nie moge znalezc,:roll: Quote
GoskaGoska Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 tu jest watek Olafka cos go ciotka przechrzscilas na Oskarka :evil_lol: http://www.dogomania.pl/forum/f28/olafek-maly-lobuz-w-opalach-pomocy-115354/index6.html Quote
monika083 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 hehe to dlatego nie moglam znalezc..juz zmieniam i dopisuje... jeszcze bedzie bazarek z karteczkami swiatecznymi ,wlasnorecznie robionymi ,ale dzisiaj juz nie wyrobie z nimi ,bedzie w poniedzialek.. Cioteczki wroclawskie podnoscie moje 3(jak narazie)bazary!!! plisssssss:evil_lol: Quote
monika083 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 jeszcze jeden ,taki ekspresowy bazar: Cudna ramka na fotke i obrusik na dokarmianie zywych szkieletow z kamienca takze Dobre Cioteczki podnoscie moje bazarki:razz: ,bo ja przez weekend nie beda mogla za czesto tu zagladac, Quote
Koperek Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 martama napisał(a):Tak, jest mały jamniczek w schronisku, tak jak Fredzia pisała jest ze szczeniaczkami:loveu: śliczności malutkie, ma jeszcze kilka dni kwarantanny i chyba nikt się nim nie interesuje zbytnio:shake: Taki przytulaśny, wtulił się od razu, tak jakby mówił zabierz mnie stąd. Kurcze numeru nie pamiętam:shake: Dzisiaj żadnego jamniczka w szczeniakarni nie widziałam, więc może już poszedł do adopcji?? Quote
Fredzia:) Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 do adopcji albo na boksy:(sprawdze to w poniedzialek. Wlasnie mam u siebie Basetke słodziutki piesek. Taka grzeczna wszystkie komendy potrafi:loveu:przybija piatke:)jutro jedzie do nowej pani:) Quote
GoskaGoska Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 no to fajnie ze jest Basetka u Ciebie:evil_lol: widac , ze domowa sunia Quote
monika083 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 suuper ta basetka:loveu: A jak na kolankach siedzi ,slodka. Quote
monika083 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Gosia ,wyslalam Ci pw, zrobilam jeszcze bazarek na Kamieniec zakiet,bluza i bluzka!!! Na Szkieleciki z Kamienca!! Pilne!! Quote
martama Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Dużo szczęścia śliczna bassetko w nowym domku:loveu: Trzymam kciuki za ciebie:multi:, a ty trzymaj łapeczki, żeby twoi koledzy schroniskowi również znaleźli wspaniałych opiekunów:lol: Quote
martama Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Proszę o podpowiedź, na jaką bidę bazarek wystawić?? Najlepiej na jakąś wrocławską, pilnie potrzebującą.. Edit: Może na psiaki u Demi? albo na jakiegoś innego malucha? Quote
monika083 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 moze na te biedy: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/zywe-szkielety-juz-40-na-zamku-w-kamiencu-apel-o-wsparcie-88216/"][COLOR=#000000]ZYWE SZKIELETY-juz 40!!! na zamku w Kamiencu !.. APEL o WSPARCIE ! ! ![/COLOR][/URL] Quote
monika083 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Ja jutro zrobie bazar z kartkami swiatecznymi (hand made),dzisiaj jeszcze nie wszystkie gotowe:) i tez chyba na te bidy z kamienca , A 15,- zostalo dzisiaj na nie przelane od [B]asl,:loveu:[/B] Quote
martama Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='monika083']Ja jutro zrobie bazar z kartkami swiatecznymi (hand made),dzisiaj jeszcze nie wszystkie gotowe:) i tez chyba na te bidy z kamienca , A 15,- zostalo dzisiaj na nie przelane od [B]asl,:loveu:[/B][/quote] Wow, świetny pomysł:loveu: Bazarek wkrótce zostanie wystawiony. Quote
Recommended Posts