Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak, jest mały jamniczek w schronisku, tak jak Fredzia pisała jest ze szczeniaczkami:loveu: śliczności malutkie, ma jeszcze kilka dni kwarantanny i chyba nikt się nim nie interesuje zbytnio:shake: Taki przytulaśny, wtulił się od razu, tak jakby mówił zabierz mnie stąd.

Kurcze numeru nie pamiętam:shake:

Posted

martama napisał(a):
Tak, jest mały jamniczek w schronisku, tak jak Fredzia pisała jest ze szczeniaczkami:loveu: śliczności malutkie, ma jeszcze kilka dni kwarantanny i chyba nikt się nim nie interesuje zbytnio:shake: Taki przytulaśny, wtulił się od razu, tak jakby mówił zabierz mnie stąd.

O matko czemu ja nic o nim nie wiem. Już pare wrocławskich jamnisiów wyekspediowalam do domu. Prosze o więcej informacji, wątek i jedziemy z szuukaniem domeczku. I zdjecia (ach jakby autorstwa Kopereczka były :loveu:) abym mogła na allegro wsadzić.

Posted

napisalam do tej osoby wiadomosc na gg,o szczeniakach w schronie,
moj obrazowy bazarek sie troszke rozkrecil..
bedzie jeszcze wiecej ...niech ja sie tylko do piwnicy przejde:razz:
Na kogo zrobic nastepny? Tez na Demi?

sorki za moje literki ,ale nie mam polskich:oops:

Posted

jeszcze np jest Olafek z Wroclawia w hotelku , bo tez mial dostac strzykawkę, narazie ten miesiac oplacony, ale jak będzie na następny to się krzywda nie stanie, tym bardziej, ze z nim się sprzeda , zanim zaksięguje,zaraz wkleje wątek.

Albo moze z tych dwoch bazarkow udalo by się jakąś karmę dla demi kupic:roll: widzisz one się anagzują bardzo w ten wątek:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/zywe-szkielety-juz-40-na-zamku-w-kamiencu-apel-o-wsparcie-88216/ - niestety nie wiele mozna pisac na watku, bo dzialania nie mogą byc narazie oficjalnie przedstawiane. W kazdy razie ja ostatnio robilam bazarek i kupowalam dla nich karme. Poza tym demi i edi100 jezdza do Kamienic itd co jest dosc kosztowne. Wiec potrzeby są:) To jak wolisz albo na Olafka, albo na karmę dla psiakow:p

Posted

to niech bedzie na pol,zaraz robie kolejny bazarek,moze znow sie cos nazbiera,rozpedzilam sie z bazarkami bo bede za tydzien we wroclawiu i zostawie te rzeczy Korenii(stad byloby zbyt kosztowne wysylac),ona juz zajmie sie tez kwestia finansowa.
To wklej watek Olafka,

Posted

hehe to dlatego nie moglam znalezc..juz zmieniam i dopisuje...

jeszcze bedzie bazarek z karteczkami swiatecznymi ,wlasnorecznie robionymi ,ale dzisiaj juz nie wyrobie z nimi ,bedzie w poniedzialek..

Cioteczki wroclawskie podnoscie moje 3(jak narazie)bazary!!! plisssssss:evil_lol:

Posted

martama napisał(a):

Dzisiaj żadnego jamniczka w szczeniakarni nie widziałam, więc może już poszedł do adopcji??

Posted

do adopcji albo na boksy:(sprawdze to w poniedzialek. Wlasnie mam u siebie Basetke słodziutki piesek. Taka grzeczna wszystkie komendy potrafi:loveu:przybija piatke:)jutro jedzie do nowej pani:)

Posted

Dużo szczęścia śliczna bassetko w nowym domku:loveu:

Trzymam kciuki za ciebie:multi:, a ty trzymaj łapeczki, żeby twoi koledzy schroniskowi również znaleźli wspaniałych opiekunów:lol:

Posted

Proszę o podpowiedź, na jaką bidę bazarek wystawić?? Najlepiej na jakąś wrocławską, pilnie potrzebującą..

Edit: Może na psiaki u Demi? albo na jakiegoś innego malucha?

Posted

moze na te biedy:
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/zywe-szkielety-juz-40-na-zamku-w-kamiencu-apel-o-wsparcie-88216/"][COLOR=#000000]ZYWE SZKIELETY-juz 40!!! na zamku w Kamiencu !.. APEL o WSPARCIE ! ! ![/COLOR][/URL]

Posted

Ja jutro zrobie bazar z kartkami swiatecznymi (hand made),dzisiaj jeszcze nie wszystkie gotowe:) i tez chyba na te bidy z kamienca ,

A 15,- zostalo dzisiaj na nie przelane od [B]asl,:loveu:[/B]

Posted

[quote name='monika083']Ja jutro zrobie bazar z kartkami swiatecznymi (hand made),dzisiaj jeszcze nie wszystkie gotowe:) i tez chyba na te bidy z kamienca ,

A 15,- zostalo dzisiaj na nie przelane od [B]asl,:loveu:[/B][/quote]

Wow, świetny pomysł:loveu: Bazarek wkrótce zostanie wystawiony.