Fredzia:) Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 jutro jedzemy po psa na DT to sie wypytamy o baseta co i jak.Ja odrazu go wypatrzylam strasznie przestrasony wyje jak widzi czlowieka zeby go zabrac. jest zimno a on na dworze:shake: Quote
Madzia_K Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Mamy już dom dla suni. Potrzebujemy tylko transportu. Sunia trafi do dmu, gdzie są trzy bassety i doświadczony basseciarz. Dom pod Lublinem.. Quote
Pink Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Fredzia, masz dobra oko do wypatrywania psow, a tym samym dobra reke... zobacz jak Twoja akcja szybko sie szczesliwie zakonczyla :loveu: Quote
Fredzia:) Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 :multi:super ze sunia domek znalazla bo tak mi jej szkoda bylo:loveu:Teraz trzeba pomyslec nad transportem moze na mapie dogo ktos bedzie jechal w te strony Quote
Koperek Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='Slomka22']Bylam dzis w schronie i w boksie siedzi sobie takie jeszcze dziecko psie 1,5 roczne. Przesympatyczny pychol i lecial do siatki. Zapytalam w biurze o niego i ponoc pogryzl 12 latke corke wlascicieli tak ze wyladowala w szpitalu a psiak wyladowal w schronie. I babeczka, ktora tam dzis byla nie wykazywala zbyt duzego entuzjazmu co do niego, i nawet uslyszalam, ze wg. niej to on powinien zostac uspiony. A i ma latke, ze agreswny bo amstafowy...I tak nie bardzo wiem co z ta wiedza zrobic. Cioteczki doradzcie co robic. Ma nr 1016/08 siedzi w boksie 23 i nazywa sie Pongo. W ogloszeniach trzeba bedzie wspomniec ze pogryzl. Mam jego foty. Poszukam i wstawię tutaj- może komuś zechce się zrobić wątek z tego... Quote
GoskaGoska Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Koperek demi pisala ze Max zostal adpotoway czy ty wiesz cos o tym????:crazyeye: Quote
xmartix Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 a ja wstawiam zdjęcia tego mikro pieska ze schronu: Quote
xmartix Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 wiadomo jaki ma nr schroniskowy? bo nie zapamiętałam trzeba by mu ogłoszenia porobić Quote
Fredzia:) Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 dzis bylam z tym mikrusem na spacerku jest kochany bardzo plakal jak do odnosilismy:( Quote
Madzia_K Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Fredzia:) napisał(a)::multi:super ze sunia domek znalazla bo tak mi jej szkoda bylo:loveu:Teraz trzeba pomyslec nad transportem moze na mapie dogo ktos bedzie jechal w te strony Dziewczyna, która przygarnie sunię może dojechać do Radomia. Bardzo prosimy o pomoc...wyjątkowo mamy niesamowite problemy z transportem:oops::shake: Quote
Koperek Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='GoskaGoska']Koperek demi pisala ze Max zostal adpotoway czy ty wiesz cos o tym????:crazyeye: Niestety nie :shake: Zobaczę jutro, gdzie poszedł... Foty PONGA: Dla mnie super pies! Energiczny, choć w normie, bardzo przyjazny i otwarty, bez specjalnych ograniczeń i urazów psychicznych! A z dziećmi trzeba uważać- pies zawsze pod kontrolą!!!!! W żaden sposób PONGUŚ nie jest agresywny! Quote
viverna Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 ten mikro piesek ma też mikro zdjęcia... Quote
Reksiu21 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 A moze trzebaby zalatwic szybciutko kastracje dla tego mini pieska? Jak go ktos wezmie to sobie bedzie jakas ratlerke/kundelka z nim rozmnazac, zeby byly malutkie pieski a'la chichahua. jezeli on jest rzeczywiscie taki mikro..... Quote
xmartix Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 viverna napisał(a):ten mikro piesek ma też mikro zdjęcia... chcesz wieksze? on ma główkę jak moją pięść (kobieca :lol: ) czyli jest baaaaardzo mikro i w dodatku nie jest szczeniakiem Quote
Fredzia:) Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 jest naprawde malutki miesci sie w rece chodzil z nami ciagle na spacerki z pieskami bo sam nie chcial zostac trzymal moja reke pazurkami i nie chcial mnie puscic do domku dzisiaj jade o 15 po Zuzie z mojego watku biore ja na DT prosze o pomoc w oglaszaniu zeby szybko znalazla domek. Tamte bidy z ogloszen moich juz na boksy trafily:( wiec chce pomoc im wszytskim jak ta szybko domek znajdzie chce wziasc ta co sie tak boi bo ona nie poradzi sobie na boksach Quote
Fredzia:) Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Jezeli ktos by slyszal o transporcie Wroclaw radom prosze w schronie jest starsza basetka jest dla niej dom. Piesek jest strasznie biedny prosze pamietajcie Quote
monika083 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 dziewczyny,a pamietacie tego Lobuza?:evil_lol: zaadoptowalismy go w grudniu 2007. wlasnie na stronie Negri go wypatrzylam:loveu: teraz sobie zycia bez mojego Brunusia nie wyobrazam. a w ogole chcialam spytac w jakim wieku jest ten sliczny,rudy mikrusek? Quote
Fredzia:) Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 a w ogole chcialam spytac w jakim wieku jest ten sliczny,rudy mikrusek?[/quote] podobno ma roczek jest taki malutki mini piesek grzeczny umie chodzic na smyczy ale jest tak maly na raczkach by sie tylko go nosilo i tulilo:loveu: Quote
monika083 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Fredzia:) napisał(a):a w ogole chcialam spytac w jakim wieku jest ten sliczny,rudy mikrusek? podobno ma roczek jest taki malutki mini piesek grzeczny umie chodzic na smyczy ale jest tak maly na raczkach by sie tylko go nosilo i tulilo:loveu: ojej slodki jest:loveu::loveu: zaraz zadzwonie do Mamy ,ona zastanawia sie nad jakims malutkim wlasnie. Quote
Fredzia:) Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 ja dzis bede w schronisku wiec jak bedzie chciala to moge go wziasc:cool3: Quote
monika083 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Fredzia:) napisał(a):ja dzis bede w schronisku wiec jak bedzie chciala to moge go wziasc:cool3: postaram sie mame przekonac:evil_lol: wlasnie z nia rozmawialam, ona miala juz takiego mikruska,mial 13 lat i niestety odszczedl za TM,mial chore serduszko ,mama leczyla go 5 lat,pozniej juz leki nie dzialaly.. Mama strasznie to przezyla ,bo on byl jak jej dziecko. Mama powiedziala sobie ,ze zadnego psa nie bedzie bo pozniej tylko placz itd ,itp ale widze ,ze teraz znow by chciala. To jest chlopczyk,prawda? dobrze ,ze juz troche podrosniety,tylko czy moglby zostac kilka godzin sam w domu? Mama jest na emeryturze ale moze byc ,ze pojdzie do pracy na pare godzin. Quote
monika083 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 aha, mama tez wolalaby ,zeby psiak byl juz wykastrowany. Quote
Fredzia:) Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 tak to podtawa mikruska trzeba wykastrowac. Quote
Fredzia:) Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Cioteczki jak to jest jak biore na Dt psa czy oni mi ja wysterelizuja jak to wogole wyglada?? Quote
monika083 Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 mikrusek jest przeslodki:loveu: wlasnie powiekszylam sobie jego fotki i sie gapie:p Czy on tez siedzi na boksach? czy w srodku? Takie malenstwo nie moze zostac dluzej w schronie:placz:Musze przekonac moja mame! To psiak idealny dla niej! Quote
Recommended Posts