Fredzia:) Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/f28/wroclaw-wystraszona-sunia-szuka-domku-123673/#post11141166 Watek przestraszonej sunki Quote
Fredzia:) Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 i jeszcze jedne watek http://www.dogomania.pl/forum/f28/wroclaw-piekna-biala-suczka-poszukuje-domku-123682/#post11141541 Quote
Fredzia:) Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 schronisko w ten weekend bedzie czynne?? chcialam przyjsc w niedziele wyprowadzic pieski na spacer ale to swieto i nie wiem czy bedzie mozna Quote
Koperek Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Fredzia:) napisał(a):schronisko w ten weekend bedzie czynne?? chcialam przyjsc w niedziele wyprowadzic pieski na spacer ale to swieto i nie wiem czy bedzie mozna Wiesz co- nawet nie wiem:oops: Najlepiej, jak zadzwonisz i po prostu zapytasz! :lol: Quote
xmartix Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 a wczoraj trafił do schronu piesek mały jak chichaua (czy jak to się pisze..), podobno ma roczek i jest minimalny, ma mordkę jak moja piąstka a długość łapek jak moje palce :loveu:słodziutki i.. wystraszony..:-( Quote
kikou Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Fredzia:) napisał(a):i jeszcze jeden watek .... ale ostro wzięłaś się do roboty:Rose: super, że pouzupełniasz numery itp.... to bardzo potrzebne informacje: o wieku, n-rze schroniskowym i okolicznościach przyjęcia, telefon kontaktowy i w którym schronisku przebywa... zawsze na początku wątka, na tym później będą się opierać inne osoby do ewentualnych ogłoszeń.. Quote
viverna Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 drodzy wrodogowianie :) przepraszam za off, ale ponawiam pytanie: mam 3 kg puriny do oddania, czy zanieść do schroniska (kropla w morzu potrzeb) czy ktos z Was potrzebuje karmy dla tymczasowicza? Quote
kikou Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 może dla bandy Agnieszki i Magdy to żarełko? tylko gdzie mogłabyś je podrzucić? Quote
ulvhedinn Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 No my bysmy były szczęśliwe, 7 psich mordek wiecznie głodnych to nie przelewki... :oops: Widze że pojawiło sie sporo wątków... w związku z tym mam pytanie- czy maleńka nieco jamnikowata 12-letnia sunia z korytarza ma wątek? Ona jest kochana, ale taka troszkę wypłoszona i bardzo by jej się przydał DT na oswojenie... i jeszcze taki staruszek jasny,, strasznie pro-ludzi ze szczeniakarni z chora skórą i uszami.... I "mój" watek kaukazich starszych panów: http://www.dogomania.pl/forum/f28/starosc-kaukaza-ciasny-boks-2-misie-szukaja-posady-123659/?highlight=kaukaza Quote
Poker Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 xmartix napisał(a):a wczoraj trafił do schronu piesek mały jak chichaua (czy jak to się pisze..), podobno ma roczek i jest minimalny, ma mordkę jak moja piąstka a długość łapek jak moje palce :loveu:słodziutki i.. wystraszony..:-( widziałam malucha w momencie przywiezienia,jest maciupci i bardzo słodki.Był przerażony :-( Jest krótkowłosy i rudawy. Quote
kikou Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 ulvhedinn napisał(a):....mam pytanie- czy maleńka nieco jamnikowata 12-letnia sunia z korytarza ma wątek? ... i jeszcze taki staruszek jasny,, strasznie pro-ludzi ze szczeniakarni z chora skórą i uszami.... ja jeszcze nie natknęłam sie na wątki małej jamniczki i jasnego staruszka umiesć zdięcia to założymy.. Quote
Slomka22 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Bylam dzis w schronie i w boksie siedzi sobie takie jeszcze dziecko psie 1,5 roczne. Przesympatyczny pychol i lecial do siatki. Zapytalam w biurze o niego i ponoc pogryzl 12 latke corke wlascicieli tak ze wyladowala w szpitalu a psiak wyladowal w schronie. I babeczka, ktora tam dzis byla nie wykazywala zbyt duzego entuzjazmu co do niego, i nawet uslyszalam, ze wg. niej to on powinien zostac uspiony. A i ma latke, ze agreswny bo amstafowy...I tak nie bardzo wiem co z ta wiedza zrobic. Cioteczki doradzcie co robic. Ma nr 1016/08 siedzi w boksie 23 i nazywa sie Pongo. W ogloszeniach trzeba bedzie wspomniec ze pogryzl. Quote
kikou Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 nawet nie wiem.. czy takowe istnieje...ale może jest jakiś wątek pomagający tej rasie? tam trzebaby go wstawić? ale z tymi fotami bedzie ciężko....... Quote
Slomka22 Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 [quote name='kikou']nawet nie wiem.. czy takowe istnieje...ale może jest jakiś wątek pomagający tej rasie? tam trzebaby go wstawić? ale z tymi fotami bedzie ciężko....... Innych nie mam bo moj durny telefon nie jest zbyt przyjazny jezeli chodzi o foty. Fredzia moze Ty byś mogla go w niedziele obfocic chociaz zza krat? I jeszcze jedno prosze zagladac http://www.dogomania.pl/forum/f28/albus-wyrok-schronisko-uzasadnienie-bo-jest-przecietnym-psem-121618/index6.html#post11157885 http://www.dogomania.pl/forum/f28/denar-wesoly-samotny-pies-czy-ktos-go-pokocha-prosze-o-pomoc-w-ogloszaeniach-121619/index4.html#post11157903 bo zaczynam sie czuc jak wariat bedac sama na watkach I jeszcze cos moze jakis psiak sie nada http://www.dogomania.pl/forum/f97/cieply-domek-dla-rocznie-dwu-letniej-suni-123801/ http://www.dogomania.pl/forum/f97/domek-dla-szczeniaka-katowice-123755/ Quote
Fredzia:) Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Słomka nie ma problemu porobie mu zdięcia i zrobimy watek. Quote
Fredzia:) Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 w schronisku jest basset mam pare zdiec nie radzi sobie strasznie placze:-( Quote
Isadora7 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='Fredzia:)']w schronisku jest basset mam pare zdiec nie radzi sobie strasznie placze:-( Jeżeli to basset to napisz do: eurydyka Quote
Isadora7 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 [quote name='Fredzia:)']a gdzie ja moge znalezc. To jest jej profil kliknij>: Dogomania Forum - Zobacz Profil: eurydyka napisz jej na priva, może nie od razu odpowiedzieć bo często wyjeżdza. Możesz napisać że ja ci podpowiedziałam. Quote
eurydyka Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 niestety ale nie znam sie na tej rasie, przy beaglach mamy forum i sobie ta droga pomagamy, bassety to inne psiaki, wygladem podobne troche do beagli ale z tego co slyszalam potrafia miec trudny charakter mozna doradzic to co zazwyczaj sie robi, dobre fotki, allegro, poszukac forum bassetow jesli jest, nie wiem niestety czy istnieje bo bassety byly kiedys popularne, mozesz napisac do hodowcow moze czy ktos nie chcial przygarnac psa zaloz mu oddzielny watek ze slowem basset w tytule, moze w ten sposob do wyszukiwarek trafi znalazlam link do forum bassetow wlasnie forum.bassety.net Quote
eurydyka Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 na forum bassetow jest podany nr do Bogusi w sprawach pilnych dot pomocy tej rasie Bogumila: Gorzów 694 409 059 powodzenia Quote
Pink Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Fredzia, a co to za sliczne czarne malenstwo tam z tylu, wcielo Ci sie w kadr ? :cool3: Quote
Fredzia:) Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 taka psinka mala kudlata tez chcial byc zauwazony. Quote
Madzia_K Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 Basset zauważony przez nasze Stowarzyszenie. Kontaktowaliśmy się już ze schronem, ale zależ nam na bezpośrednim kontakcie z wolonatiuszką ( kwestia konkretniejszych informacji o psie )...i zaczynamy działać. Quote
Recommended Posts