Fredzia:) Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 słomka napisz zeby jeszcze poczekali ja moge w sobote wziasc ja na spacer zrobic nowe zdiecia tylko jak sprawdzicjak ona zachowuje sie w stosunku do dzieci moze cos w schronisku beda wiedziec wiecej. Naprawde szkoda zeby domek przepadl!!!! Quote
Slomka22 Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Fredzia:) napisał(a):słomka napisz zeby jeszcze poczekali ja moge w sobote wziasc ja na spacer zrobic nowe zdiecia tylko jak sprawdzicjak ona zachowuje sie w stosunku do dzieci moze cos w schronisku beda wiedziec wiecej. Naprawde szkoda zeby domek przepadl!!!! Kikou jest w kontakcie z osoba zainteresowana - juz pisze do Kikou - pewnie by sama to sprawdzila tylko jest narazie u niemiaszkow :( Quote
Poker Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 napiszcie PW do dziewczyn,bo one mogą za miesiąc wejść na ten wątek Quote
Slomka22 Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Poker napisał(a):napiszcie PW do dziewczyn,bo one mogą za miesiąc wejść na ten wątek pisalam :) i Koper wie tez o tym :mad: Quote
Fredzia:) Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 mogłabym prosic link z instrukcja wklejania zdiec i banerka bo do tej pory nie potrafie:oops: Quote
Slomka22 Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 i jeszcze moze by jakiegos psiaka tam wrzucic http://www.dogomania.pl/forum/f97/wroclaw-adopcyjny-watek-zbiorowy-aktualizacja-121929/index9.html i teraz to juz mowie dobranoc :diabloti: Quote
Fredzia:) Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 bylismy z chlopakiem dzis w schronisku niestety dropsika nie udalo sie wyprowadzic tylko te z izolatki i ze szczenikarni wyprowadzilismy 6 psow mielismy isc juz do domu ale jeszcze wrocilismy sie zeby wyprowadzic dwa z izolatki stara jamniczke i psa z niebieskim okiem. Przyszla pani i przywiozla koce dla psow zobaczyla jamniczke zakochala sie w niej pytala sie o nia skierowalismy ja do biura jamniczka juz stala gotowa do wyjscia:)Pani maz mial juz pieska wilczura, jamniczka sie z nim zapoznala nie bylo konfliktow i po podpisaniu umowy adopcyjnej pojechala z nowymi panstwo do domciu:loveu::multi:Jakis zbiego okolicznosci gdybysmy jej nie wyprowadzili pani nawet by jej nie zobaczyla ale sie ciesze ze stara chora 12 letnia jamniczka znalazla cudowny dom. pani nie pracuje bedzie caly dzien z nia w domku wieczorem wkleje zdiecia:multi: Quote
Fredzia:) Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 szczesciara dzis pojechala do nowego domku:loveu: Quote
Edi100 Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 [quote name='Fredzia:)'] szczesciara dzis pojechala do nowego domku:loveu: Ale super!:multi:Dobra robota:loveu::loveu: Quote
Isadora7 Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Edi100 napisał(a):Ale super!:multi:Dobra robota:loveu::loveu: Ale się ciesze, a dzisiaj miałam dwa telefony w jej sprawie cudnie. dobra wsadzę na allegro innego jamnisia. Quote
Fredzia:) Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 jest jeszcze jeden jamnik mlody piesek tez bylam z nim na spacerku mam zdiecia nowe zaraz wstawie Quote
Isadora7 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Fredzia:) napisał(a):jest jeszcze jeden jamnik mlody piesek tez bylam z nim na spacerku mam zdiecia nowe zaraz wstawie No to czekamy na zdjęcia Quote
Fredzia:) Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 zdiecia będa wieczorem bo cos mi sie zacina dogo:( Quote
iwa77 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Fredziu masz na myśli tego młodzieńca ze szczeniakarni ? Bo tam jest rudy mix- jamnika . Świetnie , że go wystawisz - załóż mu najlepiej osobny wątek. Ja w piątek chciałam mu foty porobić ale akurat było sprzątanie i wszystkie psiaki były luzem i było to nie do opanowania! Quote
Fredzia:) Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 tak dokladnie temu:) mam zdiecia wieczorem zrobie mu watek. Bardziej przypominal mi jamnika jest bardzo sympatyczny. I jeszcze sa dwa w szczeniakarni pieski którym chcialabym zalozyc watek biała mala suczka i taka mala suczka szara troche ma cos ze sznaucera. Quote
iwa77 Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 Tak masz rację , bo w nim jest dość "dużo jamnika " i bardzo fajny z niego psiaczek.:p To czekamy na nowe wątki !;) Quote
Fredzia:) Posted October 26, 2008 Posted October 26, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/f28/wroclaw-sliczny-mix-jamniczka-czeka-na-dom-123377/#post11124674\ Wątek jamnika Quote
Fredzia:) Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 [quote name='xmartix']wiecie, wczoraj w schronie tyle przeżyć, że szok. byłam obczaić po boksach dla panienek małych i wszytsko szczekało na mnie, ale ona.... nic!! zero szczekania, tylko usiadła i się patrzyła:placz:ale mnie urzekła! i ten jej uśmiech na pyszczku, jakby coś chciała powiedzieć My tez bylismy u niej taka malutka psinka siedziala dokladnie tak jak na tym zdieciu i tak patrzyla na nas. Zrobie jej watek jak bede nastepnym razem w schronisku porobie zdiecia. Tam jest tyle pieskow serce sie kraja jak spowrotem odprowadza sie je do klatki:placz: Quote
Fredzia:) Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Musze sie zaopatrzec w nowe smycze dla pieskow jedna poszla z jamniczka a jedna porwal ten piesek w izolatce z niebieskim oczkiem:) Quote
viverna Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 komu 3 kg puriny? myślałam o tym, by zanieść do schronu, ale może ktoś ma tymczas i potrzebuje karmy? ktoś z Wro oczywiście Quote
Slomka22 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 ciotki prosze o zagladanie do Miki'ego http://www.dogomania.pl/forum/f28/miki-ma-wciaz-ma-nadzieje-nie-zawiedzmy-go-122493/index4.html#post11127163 bo dzwonilam dzis do schronu i bidul wciaz tam jest.... Quote
Fredzia:) Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 http://www.dogomania.pl/forum/f28/wroclaw-malenka-kochana-sunia-czeka-na-domek-123495/#post11133581 Kolejny watek moze uda mi sie zdiecia wreszcie wkleic Quote
Koperek Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Bardzo potrzebujący pomocy i naprawdę DOBREGO domku!http://www.dogomania.pl/forum/f28/dzieciakowaty-hovawart-wypadek-10-dni-w-rowie-co-dalej-wroclaw-123545/ Quote
Recommended Posts