Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To chyba nie ta!:shake: Ta kudlata pięknie podchodzi do kraty boksu i wita się!:lol: Z tymi dredami trzeba będzie coś zrobić przed upałami, bo sobie odparzeń narobi...

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Negri napisał(a):
To ta na pewno :) Tyle że zwiała przed szlaufem z wodą nie przede mną ;)

No to pisz konkretnie, a nie tu jakieś mity wdrażasz!:mad::p

Posted

Boze, no to az strach pomyslec..... niedajcie jej uspic prosze, jak nikt ja niewezmie, to ja ja wezme, ona jest taka cudna, i tak slicznie patrzy!!!:placz: A moze jakies informacje o niej.... blagam!!:modla:

• 1 month later...
Posted

No to może takiego malusza ktoś pokocha? Biedaczek leży z dala od rozszczekanych kompanów i obserwuje odwiedzających z taką miną, że osobiście płakać mi się chcialo, a nie zdarza mi się to w warunkach schroniskowych częśto:shake:

Młodziutki, malutki, śliczniutki:loveu:, spokojniutki, nieszczekliwy i grzeczny bardzo!

Spójrzcie w te piękne oczka- można się poryczeć, prawda??:-(

Posted

Isadora7 napisał(a):
Niesamowita sunia, faktycznie zjawiskowa.

Noooooooooooooooooooooooooooooo :cool3:

Założę jej wątek za niedługo- niech tylko troszkę zdrowia we mnie wstąpi.;)

Posted

To może następne cudeńko ukażę!:loveu: Mini gordon seter suczka :loveu:

Same perełki na tym wątku, a pytań nikt nie ma... :-(:-(:-(:-(:-(:-( STRASZNE TO JEST!:placz:

Posted

o super , ze znalazłam ten wątek juz się biorę za nowe ogłoszenia. Jak by jakiś psiak znałazl domek dawajcie znac. Mam nadzieję, ze tu cuda szybciutko znajdą nowych włascicieli. :)))

Posted

ZAŁOŻYLAM ALLEGRO TEJ W TYPIE SETERA I TEMU BEZOWEMU, jednak robiąc allegro doszłam do wniosku,ze wlasciwie nie ma danych o tych psiakach :(, wiec kudłatej narazie nie robiłam. Jak mozesz napisz ile mają lat, a jesli dasz radę cokolwiek więcej to tez mile widziane :))/
to seterowata : http://www.allegro.pl/item381172532_sliczna_suczka_typ_gordon_setera_czeka_na_dom.html
bezowy : http://www.allegro.pl/item381164741_sliczny_mlody_niesamowity_pies_schronisko_wrocl.html

czy ta kudlata to ze storny negri na 6 stronie 497/08 Sonia? http://www.wroclaw.mm.pl/~piotrwalasek/schronisko/strona6.htm .
bezowego nie zauwazyalm u Negri

Posted

Tej seterkowej na razie ogloszeń nie rób, bo nic o niej nie wiem- tyle, że jest mila do ludzi.

Ten beżowy już dłuższy czas siedzi i tak, jak napisałam jest bezproblemowy, jeśli chodzi o stosunki pies- człowiek, pies- pies. Natomias skąd jest i jak się zachowuje w domu, na spacerze, do kotów to na razie czarna magia- muszę go najpierw wyciągnąc z bosku.

A kudlatej rób ogłoszenia jak najbardziej! Jej bardzo potrzebny dom! To jest właśnie ta suczka ze strony Negri;)

DZIĘKI DZIĘKI DZIĘKI DZIĘKI!!!:loveu::loveu::loveu:

Posted

GoskaGoska napisał(a):
no to Sonia ma juz allegro i zaraz będzie cd, a do seterowatej to zapozno , bo juz tez ma ogloszenia , ale to nic odrazu się pewnie nie rozdzownią

Więcej info najszybciej będę miała o niej w piątek, także jakby co to będę mówić, że bardzo miła, wesoła i młoda :evil_lol:

Posted

Negri zrobila uaktualnienie strony i tam jest rowniez ta suczka seterowata info: do 16 czerwca czeka na wlasciciela, ma ok 3 lat, przyjacielska.
A jesli chodzi o perki to kolejna moja milosc i dziwo rowniez siedzi w schronie . Gdyby nie to , ze ma 2 psy i zyje w kraju gdzie przywiezienie psa graniczy z cudem to juz by byl u mnie. A oto ta piękność:

Posted

Z tą czp sunia jest problem...... ona trafił do nas bo wł jest w psyhiatryku... no i właściwie nie wiadomo co dalej..... ale doszliśmy do wniosku że po 16 do wydania....

• 2 weeks later...
Posted

Super jest to allegro Goska!!!:multi: Ale powiem ci w tajemnicy, że wszystkie te psiaki (oprócz 3 letniej Zoji- owczarki) to psy charakterne i dość wymagające- szczególnie odpowiedzialnego i doświadczonego opiekuna.

Trafiłaś w dziesiątkę!:evil_lol: One rzeczywiście mają niewielkie szanse na dom- każdy z nich ma coś za skórą:razz:

Posted

dzis doroblam allegro z psami mlodymi i nie wiem czy do niego moge dac tez twoj numer tak ogolnie, narazie dalam tylko do paru pieskow, co wiem ze kojarzysz, ale ja będę dodawać jeszcze kolejne pieski do tej aukcji , tylko tyle z tymi zdjęcami jest zachodu i trochę to czasochlonne, ze dzis nie wyrobialam więcej. jak je kojarzysz to dodam towj numer jako ogolnie do kontaktu, oto aukcja:
http://allegro.pl/item391363171_szczeniaki_i_juniory_w_schronisku_wroclaw.html

Posted

Możesz dać mój numer i mail, jako kontakt- wszystkie psy kojarzę, niektóre znam osobiście, ale niektóre tylko ze zdjęć. Najwyżej w sprawie konkretnego psiaka w każdej chwili mogę się dowiedzieć;)

GoskaGoska- wiesz, że te psiaki już Cię kochają???:cool3: :loveu::loveu::loveu: