Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ależ Beatko mnie nie chodzi o to, że podałaś mój nr tel!!!:lol: Mi chodzi o to, że nie mogę znaleźć tych psów podanych po imionach przez tą kobitkę, która do mnie dzwoniła.:roll:

Posted

hmmmmmmm, przegoniłam na szybko te 2 aukcje i takich imion nie znalazłam :shake: Może to nie to allegro...albo ślepa jestem. A numerów identyfikacyjnych nie zapisała sobie?

Posted

No właśnie też ją o to pytałam, ale powiedziała, że to jakaś kuzynka jej podała i że sama ma problem z internetem :cool1:

No i bądź tu człowieku mądry...

Posted

Ja rowniez sprawdzalam wszystkie aukcje allegro, i dalej mi sie wydaje ze ona te psy, conajmniej Beze i Mala, na stronie schronu widziala, nie allegro. Ta biala suczka to tylko na stronie Schronu nazywa sie Beza, mysmy z Negri daly jej imie Batida wszedzie indziej, tzn. na allegro i dogo.

Ale gdzie ona Zabke znalazla, to niewiem...:crazyeye:

Posted

Dziewczyna ma kontakt urywany ze mną wypytała o co chciała i cisza. Potem zapytała czy jeszcze jest, odpisałam i cisza..... już sama nie wiem :roll:

Posted

mam kolejne zapytanie z allegro:

"Witam piszę w sprawie suneiczki o numerze 62/08 (jak to strasznie brzmi..)
Proszę mi pwoeidzieć czy sunia jest przyjazna wobec kotów i inyych suń? Coznaczy, ze jest średniej wielkosci? Do kolana, do połowy uda?
Pozdrawiam!

komu podesłać adres mailowy tej Pani?

Posted

Ja na razie odpadam- z jednym się muszę uporać! Wyślij Negri :evil_lol:

A jeżeli chodzi o sprawdzenie róznych reakcji to nie ma problemu, ale to się z Kingą dogadam;)

• 2 weeks later...
Posted

Trafiła niedawno- jak widać w nieciekawym stanie:cool1:- przynajmniej sierści...
Każdy ma prawo się zakochać!:lol: ...byle nie w tych "nowych" :eviltong:

Posted

Jak ją w poniedziałek jeszcze zobaczę to się o niej kilka rzeczy dowiem ;)

Nie ma jej na stronie Negri, bo to gówniara schroniskowa, znaczy że od kilku dni dopiero w schronie- są inne dużo bardziej potrzebujące!