Beata J. Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 mam zapytanie z allegro. Potrzebuję jeszcze namiar mailowy to podam tej osobie. Pani bardzo się spieszy, boi się że się spóźni i pieska juz nie będzie Quote
Beata J. Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Dobra, adresy mailowe dodane do aukcji, mamy 3 obserwatorów, około 600 wyświetleń. Mam nadzieję, że coś z tego będzie :lol: Quote
Negri Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Na meilu nic nie mam jeszcze. Powiedz mi o którego psa pytała? Quote
Beata J. Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 pytała o 2 [FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial]244/08 4 lata, suczka, malutka. Nieufna wobec obcych. Potrzebuje czasu by w pełni zaufać człowiekowi. Wobec opiekuna przyjazna i oddana.[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] [FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial]490/08 1 rok, pies, mały. Został znaleziony i do dnia 1.04.08r czeka na swojego właściciela. Potem zostanie przekazany do adopcji. Miły, łagodny, cichy i grzeczny piesek.[/FONT] [FONT=Arial][/FONT] ale zakochała się raczej w tym drugim. Może Koperek z tą Panią koresponduje. Na wszelki wypadek wyślę Ci na PW namiar mailowy do tej osoby Quote
Negri Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Kurde nie wiem czy one są;p Jak coś będę dzwonić do schronu i pytać :eviltong: Quote
Beata J. Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 no to trzymam kciuki. Pani szuka najwyraźniej jakijś małej bidy Quote
Koperek Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Byłam dzisiaj w schronie. Mały jest i czeka- iwa77 założyła mu wątek, ale myślę, że długo nie posiedzi- CUDEŃKO!:loveu: Suczki nie widziałam, ale wiem, że jest. Wczoraj puściłam pani maila- tak, jak Ci napisałam Beatko i zaraz sprawdzę, czy coś mam na poczcie... Quote
Beata J. Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Negri napisał(a):Ja jestem z nią w kontakcie iiiiiiiiiiiiiiiiiiii???????????????? Będzie coś z tego? Quote
Negri Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Dziewczyna szczegółowo wypytała z czym wieżę się adopcja, jak dojechać, co musi mieć ze sobą więc myślę że będzie ;) Quote
Beata J. Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 trzymam kciuki, aby to był dobry domek dla jakiegos wrocławskiego psiaka Quote
Koperek Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Przed chwilką miałam telefon (na kom.) od pani, która na allegro widziała pieski: ŻABKĘ, BEZĘ I MAŁĄ? i jakiegoś białego pieska w brązowe łaty. A ja nie mam pojęcia o jakie psy chodzi!!!:placz: Kojarzę BEZĘ i to wszystko:roll: Chciała zaadoptować tą Żabkę i tego białego pieska... Niech ktoś zapoda link! Quote
iwa77 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Koperku ja nie mam zielonego pojęcia o które psiaki chodzi - nie kojarzę tych imion.Przykro mi ale nie pomogę , bo po prostu nie wiem . Czy założyłaś te wątki dla tego szorstka i chudziny z boksu Brylanta ? Ta chudzina tez mi już wpadła w oko , bo chyba coś jest z nim nie tak. Quote
Reksiu21 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Tej kobiecie to musialo przynajmniej czesciowo chodzic o strone schronu, nie allegro. Na Allegro jest ta biala sunka pod imieniem Batida, a na stronce Schronu pod Beza. Takze ta MALa, to chyba ta Mala MI tez ze stronki schronu. Co do bialego w laty to mysle ze to ten 1roczny z allegro, z latami na glowie a tak to bialy, a Zabka to niemam pojecia ktora:crazyeye: Quote
Negri Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=338266080 http://www.allegro.pl/item338290674_prawdziwy_przyjaciel_czeka_na_ciebie_wlasnie_tu_.html znalazłam te aukcje Quote
Negri Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Jakbym widziała moją strone :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu: Quote
Beata J. Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 oczywiście Negri, ze to z Twojej strony. Za pierwszym razem (parę miesięcy temu) pytałam o zgodę. Teraz już uznałam, że zgoda aktualna. Uważam, że strona bardzo czytelna i świtnie się nadaje na aukcje. 30.03.08 podałam linki do tych aukcji. One będą trwały jescze tydzien i będę je przedłużać w miarę możliwości. Mam nadzieję, ze będą efekty.:lol: Prosze tylko o info które psiaki już znalazły domki. Quote
Koperek Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 No to pięknie :cool1: Kobita chce psa adoptować, a ja nie wiem którego:cool1: No i na tej aukcji musi być mój nr tel. kom....:roll: Jak do poniedziałku znajdę to będzie sukces! Quote
Negri Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Ale ja nie mam Ci tego absolutnie za złe :) Bardzo się cieszę :loveu::loveu::loveu::loveu: A jaka radość jak jakiś psiak dzięki tej stronie znajdzie domek :loveu::loveu: Już patrze i ci napisze czego nie ma ;) Quote
Poker Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Negri,Twoja strona jest świetna,dzięki niej mam Pokera,teraz Bellunię ,w oko tez wpadł mi Morisek. Quote
Beata J. Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Koperku sama mi te namiary podałaś, na moją prośbę. Zerknij na str 25 :lol: Myslałam że zerknęłas na te aukcje Jeśli mam czyjeś nr telef, maile wykasować proszę o i nfo. Negri naprawdę super strona :lol: trzeba ją reklamować Quote
Negri Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Wiele pracy kosztuje mnie ta strona ale jak widze jakieś szczęśliwe psiaki to siły wracają ;) :multi::multi::multi: Psy z tych 2 aukcj które mają domy podaje nr: 2132/07 1940/07 1965/07 86/08 47/07 [FONT=Arial]1578/07 [/FONT][FONT=Arial]107/08-czeka na transport to możesz już ściągnąć [/FONT][FONT=Arial]1330/07-przy mnie adoptowany myśle że fajnie trafił To tyle z tych co wiem na 100% możliwe że coś jeszcze ale nie wiem :eviltong: [/FONT] Quote
Beata J. Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 dzięki, zaraz działam. Obecnie na tych 2 aukcjach mamy 1300 wyświetleń i 3 obserwatorów. Wiem, że to nic nie znaczy, ale zawsze jakoś tak milej na sercu jest jak się interesują. Aukcje są z wyróżnieniem więc zakładam ze z dnia na dzień zainteresowanie powinno wzrastać :eviltong: Trzymam kciuki za wspaniałe domki :lol: Quote
Recommended Posts