Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pytała o 2

[FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial]

244/08
4 lata, suczka, malutka. Nieufna wobec obcych. Potrzebuje czasu by w pełni zaufać człowiekowi. Wobec opiekuna przyjazna i oddana.[/FONT]

[FONT=Arial][/FONT]

[FONT=Arial][/FONT][FONT=Arial]
490/08
1 rok, pies, mały. Został znaleziony i do dnia 1.04.08r czeka na swojego właściciela. Potem zostanie przekazany do adopcji. Miły, łagodny, cichy i grzeczny piesek.[/FONT]

[FONT=Arial][/FONT]

ale zakochała się raczej w tym drugim. Może Koperek z tą Panią koresponduje. Na wszelki wypadek wyślę Ci na PW namiar mailowy do tej osoby

Posted

Byłam dzisiaj w schronie.

Mały jest i czeka- iwa77 założyła mu wątek, ale myślę, że długo nie posiedzi- CUDEŃKO!:loveu:

Suczki nie widziałam, ale wiem, że jest.

Wczoraj puściłam pani maila- tak, jak Ci napisałam Beatko i zaraz sprawdzę, czy coś mam na poczcie...

Posted

Przed chwilką miałam telefon (na kom.) od pani, która na allegro widziała pieski: ŻABKĘ, BEZĘ I MAŁĄ? i jakiegoś białego pieska w brązowe łaty.

A ja nie mam pojęcia o jakie psy chodzi!!!:placz: Kojarzę BEZĘ i to wszystko:roll:

Chciała zaadoptować tą Żabkę i tego białego pieska...

Niech ktoś zapoda link!

Posted

Koperku ja nie mam zielonego pojęcia o które psiaki chodzi - nie kojarzę tych imion.Przykro mi ale nie pomogę , bo po prostu nie wiem .
Czy założyłaś te wątki dla tego szorstka i chudziny z boksu Brylanta ?
Ta chudzina tez mi już wpadła w oko , bo chyba coś jest z nim nie tak.

Posted

Tej kobiecie to musialo przynajmniej czesciowo chodzic o strone schronu, nie allegro. Na Allegro jest ta biala sunka pod imieniem Batida, a na stronce Schronu pod Beza. Takze ta MALa, to chyba ta Mala MI tez ze stronki schronu. Co do bialego w laty to mysle ze to ten 1roczny z allegro, z latami na glowie a tak to bialy, a Zabka to niemam pojecia ktora:crazyeye:

Posted

oczywiście Negri, ze to z Twojej strony. Za pierwszym razem (parę miesięcy temu) pytałam o zgodę. Teraz już uznałam, że zgoda aktualna. Uważam, że strona bardzo czytelna i świtnie się nadaje na aukcje. 30.03.08 podałam linki do tych aukcji. One będą trwały jescze tydzien i będę je przedłużać w miarę możliwości. Mam nadzieję, ze będą efekty.:lol: Prosze tylko o info które psiaki już znalazły domki.

Posted

No to pięknie :cool1: Kobita chce psa adoptować, a ja nie wiem którego:cool1:

No i na tej aukcji musi być mój nr tel. kom....:roll: Jak do poniedziałku znajdę to będzie sukces!

Posted

Ale ja nie mam Ci tego absolutnie za złe :) Bardzo się cieszę :loveu::loveu::loveu::loveu:

A jaka radość jak jakiś psiak dzięki tej stronie znajdzie domek :loveu::loveu:

Już patrze i ci napisze czego nie ma ;)

Posted

Koperku sama mi te namiary podałaś, na moją prośbę. Zerknij na str 25 :lol: Myslałam że zerknęłas na te aukcje
Jeśli mam czyjeś nr telef, maile wykasować proszę o i nfo.
Negri naprawdę super strona :lol: trzeba ją reklamować

Posted

Wiele pracy kosztuje mnie ta strona ale jak widze jakieś szczęśliwe psiaki to siły wracają ;) :multi::multi::multi:

Psy z tych 2 aukcj które mają domy podaje nr:
2132/07
1940/07
1965/07
86/08
47/07
[FONT=Arial]1578/07
[/FONT][FONT=Arial]107/08-czeka na transport to możesz już ściągnąć
[/FONT][FONT=Arial]1330/07-przy mnie adoptowany myśle że fajnie trafił

To tyle z tych co wiem na 100% możliwe że coś jeszcze ale nie wiem :eviltong:
[/FONT]

Posted

dzięki, zaraz działam.
Obecnie na tych 2 aukcjach mamy 1300 wyświetleń i 3 obserwatorów. Wiem, że to nic nie znaczy, ale zawsze jakoś tak milej na sercu jest jak się interesują. Aukcje są z wyróżnieniem więc zakładam ze z dnia na dzień zainteresowanie powinno wzrastać :eviltong: Trzymam kciuki za wspaniałe domki :lol: