Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiesz co ..? Może jeszcze Tine i Myszke:

Te dwie malutkie,śliczne sunie to Tina (5 l) i Myszka (2 l), matka i córka.Są ze sobą bardzo emocjonalnie związane.Przez lata były szczęśliwe i kochane, u boku właścicieli- starszych ludzi.Niestety, Pani musiała iść do szpitala a nikt z rodziny nie wyraził chęci zajęcia się suniami.Zostały w bezlitosny sposób, z ciepłej kanapy, wyrzucone na zimny beton, za kraty, do Schroniska dla Bezdomnych Zwierząt.Nikt z rodziny nie interesuje się ich losem.Czasem przychodzi sąsiadka i płacze nad nimi.

My tez placzemy.Patrzymy w ich smutne oczy i widzimy bol i niedowierzenie, ze znalazly sie w tym strasznym miejscu, zapomnianym przez Boga i ludzi.

Tina i Myszka sa bardzo mile i symaptyczne, szczekliwe.Idealne w charakterze "malutkich dzwonkow" do kochania, do domu z ogrodkiem.Przed adopcja zostana wysterylizowane.

Czy zechcesz odmienic ich los ?? Przygarnij je RAZEM, nie ROZDZIELAJ. Ofiaruj dom, ktory utracily.

(Kontakt ten sam)

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewuszki się przypominają! Takie domowe kudłatki nie mogą długo siedzieć w schronie- wpadną w depresję!:-( Przecież one są prosto z ciepłej kanapy!!!!:placz:

Są piękniutkie! Takie tricolorki puchate!:loveu:

Posted

[CENTER]Mam wiadomosc dobra i zla - zla jest taka, ze akurat nie mamy juz takich szczeniat :-( Dobra natomiast, ze zostalo tylko kilka szczeniaków, na pewno mniej niż 10 i są to bardziej podrostki niż maleństwa.. takie 3-4 m-czne:loveu: .Cud się stał !! :multi: [/CENTER]

Posted

Tina i Myszka maja wieksza ogladalnosc na allegro niz Maja...
a tak w ogole... ktora to Tina a ktora Myszka? probowalam zgadnac, ale nic z tego...
macie moze jakies zdjecie, na ktorym one sa razem? moze taka miniaturka by bardziej przyciagnela wzrok?

ta sunia na zdjeciach nizej ma swietne te "pedzelki" na uszkach. jak papilion ;)
a ta wyzej taka smutna strasznie :shake:

Posted

Bardzo się cieszę że tyle ludzi obserwuje Tine i Myszkę ale która jest która to naprawdę nie wiem one prawie jednakowe . Może ktoś im da domek gdzie będą mogły być razem a jeżeli nie to będziemy zmuszeni je rozdzielić choć napewno bardzo by to przeżyły:-( a w ostatnim czasie miały dość przykrych doświadczeń

Posted

Odezwał się do mnie domek z Wrocławia zainteresowany adopcją małej suni. Czy mamy jakieś takie małe sunie. Czekam na szczegóły dot. maksymalnego wieku suni, ale pytam już teraz.

Posted

supergoga napisał(a):
Odezwał się do mnie domek z Wrocławia zainteresowany adopcją małej suni. Czy mamy jakieś takie małe sunie. Czekam na szczegóły dot. maksymalnego wieku suni, ale pytam już teraz.

Są małe sunie :)

Posted

pytałam w wątku Wipka zapytam i tutaj
Cytuję zatem sama siebie:
Wczoraj skończyły się moje 2 aukcje na allegro wrocławskich psiaków (na bazie strony Kingi) Była spora "oglądalność , w sumie 6 obserwatorów. Chciałabym wystawić ponownie , z tym że ostatnia aktualizacja strony jest z 07.02. Moje pytanie czy na dniach będzie nowa aktualizacja czy wystawiać nie czekać na aktualizację?

Posted

[quote name='Agnieszka(Visenna)']

Wszystkie psiaki z wyjątkiem:

..są aktualne

Czy to oznacza, że te pieski znalazły domki? Czy......?
Ta druga sunia wiem że znalazła domek :lol:

Posted

[CENTER]Tinka znalazła dom dzięki ogłodzeniu w gazecie, a Myszkę poleciła pewnym miłym ludziom Bella11...obie panienki są już w domach !! :multi: :multi:
Miejmy nadzieję, że trafiły dobrze..chociaż szkoda, że nie do jednego domu.. :-( ale cóż, nie można mieć wszystkiego.

Sunieczki mają przyjechać jutro na zabieg sterylizacji.[/CENTER]