tanitka Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 dziewczyny kochane, ale wyjmiecie dla mnie w czwartek wyżełka i dacie Panu, który będzie jechał do Warszawy?:lol: on już w schronie jest dla mnie zaklepany. Jeśli do czwartku ktoś sensowny chciałby go adoptować to oczywiście dawajcie. Ja go mogę zabrać tylko do hotelu. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38482 Quote
Koperek Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Jak chcesz to go mogę jutro zamówić i nie ma szans, żeby go wcześniej oddali! ...no chyba, że jutro rano...:razz: Quote
Korenia Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Koperek dasz rade wyciągnąć go i przekazać do transportu w czwartek ? JA nie dam rady :-( Quote
Koperek Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 Ok, dam radę, byle się tanitka do tego czasu zgłosiła:razz: ...bo muszę wiedzieć, o której godzinie, itp. Quote
tanitka Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 dobra Koperku wyślę ci wszystko na prw jak się wyklaruje co do godziny i miejsca przekazania. A zaklepany to on już jest;) Dzięki. Quote
Korenia Posted January 15, 2007 Posted January 15, 2007 [quote name='Koperek']Ok, dam radę, byle się tanitka do tego czasu zgłosiła:razz: ...bo muszę wiedzieć, o której godzinie, itp. Dzięki Koperek :loveu: :loveu: Quote
tanitka Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 dobra Koperku wyślę ci wszystko na prw jak się wyklaruje co do godziny i miejsca przekazania. A zaklepany to on już jest;-) Dzięki. wysłałam prv. mam nadzieje że wszystko się uda:lol: Quote
Koperek Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 tanitka masz pw;) Też mam nadzieję, że wszystko się uda- jak zwykle przy takich akcjach mam serce w gardle, no bo kto tu może najwięcej stracić... oczywiście tylko i wyłącznie psiak:cool1: :p Quote
tanitka Posted January 17, 2007 Posted January 17, 2007 no to trzymam kciuki za udaną podróż!!!:lol: Quote
Kara. Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Przeglądałam strone schroniska i znalazłam Bzika.(6 od góry) http://www.psy.info.pl/schronisko_wroclaw/zwierzeta_do_adopcji.html Czy on jeszcze jest w schronisku?Może by go tu pokazać?On jest chyba wielkości Yorka. Sama chciałam go wziąć ale dostałam kategoryczną odmowę w domu:placz: Quote
supergoga Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Czy z tego linku do strony schroniska te szczeniaki z początku jeszcze są, czy ich nie ma - bo bym je pokazała komuś zainteresowanemu. Quote
Bella11 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Bzika już ktoś adoptował on był rzeczywiście bardzo małym pieskiem Quote
Edi100 Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Tak bym chciała by wszystkie znalazły domki! Niech im się poszczęści!!! Quote
Kara. Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Bella11 napisał(a):Bzika już ktoś adoptował on był rzeczywiście bardzo małym pieskiem No to chociaż jeden:multi:Tak się martwiłam jak sobie takie maleństwo da radę w schronisku:-(Żal mi wszystkich ale ten wyjątkowy kurdupelek Quote
tanitka Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 wyżeł dojechał jest cudowny, wygląda jak rodowodowy pies, jest bardzo zadbany, wybiegany, może ktoś go jednak chce odzyskać? :roll: Dziekuję Koperku za pomoc!!!:lol: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 Uaktualniłam pierwszą stronę- niektóre szczenięta znalazły domy, na ich miejsce napłynęły nowe.. niestety nie mam zdjęć. Dziękujemy za Wyżełka. Quote
Negri Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Oto szczeniaki, które obecnie są w schronisku <to i tak tylko część:-(> 8 szczeniąt w wieku 2 miesięcy, 3 psy i 5 suczek, będą małe. Tu niestety płci nie sprawdzałam, mają też ok 2 miesięcy 2-3 miesięcy, mieszańce hyskiego, 2 suchki i jeden piesek 2 szczeniaki, 3 miesiące, mieszanki owczarka 3 miesięczne suczki, mieszańce owczarka niemieckiego W schronisku jest jeszcze wiele innych szczeniaków.... :-(:-(:-( Quote
Beata J. Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 wznowione aukcje http://www.allegro.pl/item161519168_prawdziwy_przyjaciel_czeka_na_ciebie_wlasnie_tu_.html http://www.allegro.pl/item161523226_prawdziwy_przyjaciel_czeka_na_ciebie_wlasnie_tu_.html Quote
Korenia Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Beata J. napisał(a):wznowione aukcje http://www.allegro.pl/item161519168_prawdziwy_przyjaciel_czeka_na_ciebie_wlasnie_tu_.html http://www.allegro.pl/item161523226_prawdziwy_przyjaciel_czeka_na_ciebie_wlasnie_tu_.html Dziękujemy bardzoo :loveu: Quote
Beata J. Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 aukcje cieszą się sporym zainteresowaniem. mamy już obserwatorów, ale żeby jeszcze pieski chcieli brać :roll: Quote
Korenia Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Beata J. napisał(a):aukcje cieszą się sporym zainteresowaniem. mamy już obserwatorów, ale żeby jeszcze pieski chcieli brać :roll: Dokładnie.. żeby na chęciach się nie skończyło.. Quote
Beata J. Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 i co? Nikt nie pyta? Na allegro 5 obserwatorów :roll: Quote
domi_nique Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Edi100 napisał(a):Maluszki do domów! to ja rowniez poprosze o kilka psiakow do wystawienia na allegro :) tylko napiszcie mi konkretnie ktore, bo ja jestem czlowiek slepy (dopiero teraz zauwazylam wroclawski watek) i malo spostrzegawczy, wiec pewnie wystawie dokladnie te, ktore sa juz w domach. i krociutki opis do pieskow... Quote
Agnieszka(Visenna) Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Skoro już się deklarujesz, to skwapliwie skorzystam :loveu: Wystaw prosze to cudo.Suka mloda, ladna, fajna- a siedzi dlugo.Moze na allegro ktos ja dostrzeze?? Maja jest 2-letnią,terierowatą sunią średniej wielkości.Ma duży temperament, jest miła, łagodna i ujmująca.Uwielbia się bawić.A tym czasem cierpi za zimnymi kratami Schroniskowego boksu- opuszczona i samotna.Dzień po doniu, miesiąc po miesiącu, leży na betonie otulona zimnem obdartych krat.We własnym moczu.Jeśli masz wielkie, gorące serce przepełnione miłością, oraz domek z kawałkiem ogródka - Twój dom byłby dla Majki rajem.Pomóż jej znaleźć drogę do domu. Kontakt z wolontariuszką: 660767394 :loveu: z góry dzięki. Quote
Recommended Posts