Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dobra Koperku wyślę ci wszystko na prw jak się wyklaruje co do godziny i miejsca przekazania. A zaklepany to on już jest;-) Dzięki.

wysłałam prv.
mam nadzieje że wszystko się uda:lol:

Posted

tanitka masz pw;)
Też mam nadzieję, że wszystko się uda- jak zwykle przy takich akcjach mam serce w gardle, no bo kto tu może najwięcej stracić... oczywiście tylko i wyłącznie psiak:cool1: :p

Posted

Bella11 napisał(a):
Bzika już ktoś adoptował on był rzeczywiście bardzo małym pieskiem

No to chociaż jeden:multi:Tak się martwiłam jak sobie takie maleństwo da radę w schronisku:-(Żal mi wszystkich ale ten wyjątkowy kurdupelek

Posted

Oto szczeniaki, które obecnie są w schronisku <to i tak tylko część:-(>

8 szczeniąt w wieku 2 miesięcy, 3 psy i 5 suczek, będą małe.

Tu niestety płci nie sprawdzałam, mają też ok 2 miesięcy

2-3 miesięcy, mieszańce hyskiego, 2 suchki i jeden piesek

2 szczeniaki, 3 miesiące, mieszanki owczarka

3 miesięczne suczki, mieszańce owczarka niemieckiego

W schronisku jest jeszcze wiele innych szczeniaków.... :-(:-(:-(

Posted

Beata J. napisał(a):
aukcje cieszą się sporym zainteresowaniem. mamy już obserwatorów, ale żeby jeszcze pieski chcieli brać :roll:

Dokładnie.. żeby na chęciach się nie skończyło..

Posted

Edi100 napisał(a):
Maluszki do domów!

to ja rowniez poprosze o kilka psiakow do wystawienia na allegro :) tylko napiszcie mi konkretnie ktore, bo ja jestem czlowiek slepy (dopiero teraz zauwazylam wroclawski watek) i malo spostrzegawczy, wiec pewnie wystawie dokladnie te, ktore sa juz w domach. i krociutki opis do pieskow...

Posted

Skoro już się deklarujesz, to skwapliwie skorzystam :loveu: Wystaw prosze to cudo.Suka mloda, ladna, fajna- a siedzi dlugo.Moze na allegro ktos ja dostrzeze??

Maja jest 2-letnią,terierowatą sunią średniej wielkości.Ma duży temperament, jest miła, łagodna i ujmująca.Uwielbia się bawić.A tym czasem cierpi za zimnymi kratami Schroniskowego boksu- opuszczona i samotna.Dzień po doniu, miesiąc po miesiącu, leży na betonie otulona zimnem obdartych krat.We własnym moczu.Jeśli masz wielkie, gorące serce przepełnione miłością, oraz domek z kawałkiem ogródka - Twój dom byłby dla Majki rajem.Pomóż jej znaleźć drogę do domu.

Kontakt z wolontariuszką: 660767394 :loveu:

z góry dzięki.