Beata J. Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 jak robiłam aukcję to chciałam dać jego zdjęcie w miniaturkę. Nie wiem w sumie dlaczego zdecydowałam się na innego psiaczka. Zresztą bedę co kilka dni zmieniać zdjęcia w miniaturce Oby ci się powiodlo sliczna psinko :lol: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Poszła jedna z dziewczynek (ta po prawej stronie) I trzy z pięciu czekoladek.. Przyjęto za to nowe maluchy.. :shake: potem wkleję zdjęcia. Quote
Beata J. Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 no to na razie aukcji nie ruszam Psiury! Do domów marsz! Quote
elles Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Nooo, kilka tych kochanych mordek to bym chciała przygarnąć...:roll: Bardzo ładna aukcja Beata :) Quote
Ludek Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Dwie suczki 2.5 m-czne.Będą średniej wielkości. Moim zdaniem te sunie są podobne do jack russell terriera. Ze zdjęcia cięzko określić ich wzrost (dorosły JRT ma ok. 30 cm), ale mordki maja russellowe. A czy istnieje szansa na przewiezienie pieska do innego miasta? Jak wygląda wtedy sytuacja z wyciągnieciem psiaka ze schronu, podpisaniem umowy adopcyjnej? Pytam czysto informacyjnie, bo nie mieszkam we Wrocławiu. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 Jeśli ktoś zdecydowałby się na psiaka, to wystarczy, że poda mi swoje dane, ja podpisze się za niego na umowie ("z upoważnienia").Zwierzak dostaje ksiazeczke zdrowia z aktualnymi szczepieniami. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 Obiecane zdjęcia.. tylko dwa, bo niestety aparat mi się rozładował Suczynka czarna podpalana, 6 tyg.Będzie mała. Dwa szczeniaki, urosna srednie.Czarna jest na pewno suczka. Quote
Beata J. Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 elles napisał(a):Nooo, kilka tych kochanych mordek to bym chciała przygarnąć...:roll: Bardzo ładna aukcja Beata :) Bardzo dziękuję, ale to w sumie nie moja zasługa. Tak naprawdę jest to podstrona (przepraszam za nazwę) wrocławskiego schroniska. Zajmuje się nią Kinga a ja tylko wpadłam na pomysł, żeby ją skopiować i umieścić na allegro :lol: Quote
Beata J. Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 za kilka minut kończy się aukcja. Mamy 3 obserwatorów. Jutro wznowię Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 Dzięki Beatko. Podnoszę.. pokazujcie się psiaki.. Quote
Beata J. Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 ależ proszę bardzo. Aukcja wznowiona http://www.allegro.pl/show_item.php?item=155488098 Dopisalam maila Kingi, bo był na tej stronie, którą wykorzystałam do aukcji Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 A Kinga na to - niemożliwe.. :lol: :evil_lol: Quote
Koperek Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Psów w schronie jest MASA!:placz: :placz: Już naprawdę nie ma gdzie ich upychać!:placz: Szczeniaków po 6 sztuk w jednej, malej klateczce:placz: Duże, dorosłe samce siedzą również po 6/7 sztuk w jednym boksie:placz: Po prostu MASAKRA! Co chwilę dochodzi do awantury na boksach- ale trudno się dziwić, skoro nie mają się gdzie ruszyć! Do jasnej cholery, czy ci ludzie już do reszty zidiocieli???????:angryy: Przecież tak się dlużej nie da! Co prawda część psów została odebrana przez roztargnionych właścicieli, którzy nie zabezpieczyli psów na okres świąt i petardowych wystrzałów, ale to i tak nadal mało i mało:-( Oczywiście nie wszyscy odbierają swoje "pociechy", bo po co:angryy: Wrrrrr.... Quote
supergoga Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Mam zapotrzebowanie na małą sunię szczeniaka - ale na Śląsk. Pewnie nie da rady zorganizować czegoś takiego, prawda? Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 Przecież wiesz, że my- dogomaniacy możemy wszystko :evil_lol: wybierajcie :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Co to za domek ? Quote
supergoga Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Ale jakie małe szczeniorki sunieczki są. Ja bym podesłała fotki Pani, i gdyby na worok którejś zadrżało serce - możemy poprosic o sprawdzenie domku. Tam w okolicy sporo dogomaniaków którzy sprawdzą szczegółowo.:lol: Quote
Beata J. Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Supergoga zerknij tutaj http://www.wroclaw.mm.pl/~piotrwalasek/schronisko/glowna.htm Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 .. i na pierwszą stronę tego wątku.Tam pisze, które szczeniorki będą małe.. niestety, nie mam zdjęć wszystkich:shake: Quote
Anecioreczek Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Boniu... Ile szczeniaków.. a podobno Szczeniaków jest zawsze najmniej bo każdy chce malca... no widac.... że nie..:/ Osttani czarny szczeniak który bedzie malutki..przypomina mi malca w naszym schornie.. jest biały...i jest takjakby jego braciszek..malutki i bardzo podobny:placz: Quote
supergoga Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Wysyłam Pani no i postaram sie tez pomóc w adopcjach. W chwili czas będe stopniowo wstawiała pojedyńcze psiaki w różne netowe portale a jesli ktos będzie do mnie pisał czy dzwonił, nie zapomnę o psiakach. Quote
supergoga Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Wysłałam link do stronki z psiakami Panu spod Poznania - ten domek mogę sprawdzić sama w razie czego a z transportem nie byłoby chyba tak źle. Wiem że na tej trasie La Pegaza jeździ czasem, może by nam pomogła. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Supergoga..nawet nie wiem, jak Ci dziękować.. Negri ma jeszcze więcej zdjęć maluchów- poproszę, żeby tu wkleiła.Zaraz jeszcze perfidnie ściągnę wszystkie zaprezentowane na jej stronie - żeby wszystko było w jednym miejscu :diabloti: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Dwie malutkie dziewczynki, czarne podpalane, ok. 6 tyg.Zaczynają już chorować.. :placz: :placz: Suczki, 2 m-ce, mieszańce Owczarka Niemieckiego 4 miesiące, suczka, mała o pięknych, stojących uszach. Jest bardzo żywa, przyjazna i zwariowana. Najchętniej spędzałaby cały dzień na niekończącej się zabawie. 3 miesiące, suczka, będzie dość duża. Jest miła, pogodna, zwariowana i uwielbia się bawić <jak każdy szczeniak> ;) 3 miesiące, piesek, mieszaniec sznaucera, będzie dość duży. Jest przyjazny, pogodny i uroczy. Prawdziwy wulkan energii. 5 miesięcy, piesek, jeszcze trochę urośnie. Trafił do schroniska razem z bratem <2468/06>. Oba pieski są bardzo przestraszone. Potrzebują trochę spokoju i miłości by stać się wspaniałymi psami do towarzystwa 5 miesięcy, piesek, jeszcze trochę urośnie. Trafił do schroniska razem z bratem <2467/06>. Oba pieski są bardzo przestraszone. Potrzebują trochę spokoju i miłości by stać się wspaniałymi psami do towarzystwa. I tutaj jeszcze inne do roku.. 10 miesięcy, suczka, średniej wielkości, mieszaniec amstaffa. Jest miła, sympatyczna i bardzo silna. Zaborcza w stosunku do innych zwierząt. Nie lubi zostawać sama w domu. 8 miesięcy, suczka, średniej wielkości (wiele już nie urośnie). Znaleziona w lesie razem z siostrą <1852/06,czarna>. Na razie troszkę lękliwa. Miła i łagodna. Szuka kontaktu z człowiekiem. Będzie idealnym towarzyszem. Roud - 8 miesięcy, piesek, niewielki. Jest zwariowany, energiczny i wszędzie go pełno. Ma bardzo duży temperament. Potrzebuje dużo ruchu. Wymaga wiele pracy wychowawczej. 8 miesięcy, suczka, niewielka. Oddana przez właściciela ponieważ jest bardzo hałaśliwa. Sympatyczna, ujmująca, uwielbia zabawy. Idealna do domu z ogrodem. 5 miesięcy, suczka, niewielka, mieszaniec cocker spaniela. Jest bardzo żywiołowa, ma duży temperament. Wymaga wiele uwagi ale odwdzięczy się za nią bezgraniczną miłością. 9 miesięcy, piesek, średniej wielkości. Ma niezwykle ujmujący charakter. Uwielbia siedzieć na kolanach, jest przyjazny, łagodny, skory do zabawy i bardzo pogodny. Sprawi wiele radości nowym właścicielom. 5 miesięcy, suczka, średniej wielkości. Jest wesołym, ruchliwym i kochanym pieskiem. Będzie wspaniałym towarzyszem.SZCZENNA :( 6 miesięcy, suka, średniej wielkości. Jest miła, kontaktowa i wesolutka. Ciężko jest jej się odnaleźć w nowej sytuacji. Potrzebuje dużo serca i kochających właścicieli.SZCZENNA:( 7 miesięcy, suczka, średniej wielkości, mieszaniec amstaffa, obecnie oczekuje potomstwa. Jest bardzo miła, wesoła, energiczna i silna. W stosunku do innych zwierząt zadziorna. Potrzebuje stanowczego i odpowiedzialnego opiekuna.SZCZENNA :( Quote
supergoga Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 A tym szczennym sunieczkom, dzieciakom, nie można by zrobić aborcji - wiem, że to średni pomysł, ale to jeszcze dzieci i produkuja kolejne dzieci. Boże. Tych malutkich mi żal, na co chorują. Tylko przeziębienie czy kenelowy kaszel już maja. Quote
Recommended Posts