Aaliyah1981 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Agnieszko i jak idzie pisanie tekstu :cool3: ?? Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Dzisiaj nie mam weny.. nie jestem w stanie nic z siebie wykrzesać.Jutro napiszę, tekst musi łapać za serce.Jak chcecie, możecie pomóc - podrzucić jakiś pomysł. Quote
Aaliyah1981 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Agnieszka(Visenna) napisał(a):Dzisiaj nie mam weny.. nie jestem w stanie nic z siebie wykrzesać.Jutro napiszę, tekst musi łapać za serce.Jak chcecie, możecie pomóc - podrzucić jakiś pomysł. ok to jutro cos podeslemy :cool3: Quote
franticho Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Czy cosawiadomo? Udało się go pociągać za uszy i potarmosić futerko, zeby wybadać, czy ew. dasobie radę z dziecmi? Napiszcie coś!!! Quote
Koperek Posted January 18, 2007 Posted January 18, 2007 Sorki za brak informacji, ale Aga ma utrudniony dostęp do netu, a to ona chciała go tarmosić:oops: Może jutro uda mi się coś dowiedzieć o Rambusiu, ale nic nie obiecuję- wszystko zależy ile będę miała roboty:roll: Quote
mulinka Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 na tym wątku szukaja niedużego psa po kastracji, może spróbujcie wkleić tutaj Rambo i adres do wątku, może zlitują się nad nim i ewentualnie wykastrują po adopcji, trzeba próbować (wątek podesłała mi Aaliyah1981) : http://www.dogomania.pl/forum/showth...t=39209&page=2 Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Rambo daje się tarmosić, nie wykazuje agresji. Mam za to dobrą wiadomość- chyba zaaklimatyzował się już w nowym boksie, zesoplił z towarzystwem i coraz lepiej sobie radzi.Nie widać żadnych nowych obrażeń, jest coraz śmielszy.Inne psy już spuściły z tonu.Chyba Rambuś opanowuje sztukę przetrwania w Schronisku.. Quote
Koperek Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Malusieńki, leciutko kudłaty, maleńki, dorosły Rambuś się przypomina! Czy naprawdę nikt nie ma kawałka serca do podziału????:-( Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 Rambo jakoś radzi sobie teraz, wtopił się w towarzystwo.Powiedziałabym wręcz, że jest jednym z psów wiodących w boksie prym :lol: Co nie zmienia faktu, że nasz śliczny czarnuszek nadal szuka domku.. Quote
desdemona Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 [quote name='Agnieszka(Visenna)']Rambo jest ok. 3 letnim, malym mieszancem. Jest szczuty przez inne psy, podgryzany, przepedzany z miejsca na miejsce.Byl kilkakrotnie dotkliwie pogryziony.Typowa ofiara losu.Nie potrafi dac sobie rady, dlatego wymaga naszej pilnej pomocy. Jak długo przeżyje w Schronisku ??? no ale to co/ atakuja go wszystkie psy??? nie mozna bylo jakos mu ulzyc i zabrac z tego boksu? Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 Popatrz post wyżej :lol: tak na marginesie to probowalysmy kiedy byla taka a nie inna sytuacja znelzc mu chociaz tymczasowy dom, ale to nie jest prosta sprawa.Prosze, nie tak pretensjonalnie. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 No chyba, ze mowisz o zmianie boksu.Boks zmienil i juz jest dobrze.Na szczescie.;) Quote
desdemona Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 wlasnie widze. wybacz, ale chyba jestem slepa. Quote
Agnieszka(Visenna) Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 Oj, daj spokój <cmok>, ja jak zwykle zbyt impulsywnie reaguje. Quote
Recommended Posts