malawaszka Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 jeeaaaahhhhhh dom jest świetny więc war3pl - umawiaj się z Państwem na spotkanie i mam nadzieję, ze się sobie nawzajem spodobają na zywo i pokochają się na zawsze :loveu: Ludzie świadomi, odpowiedzialni, wiedzą o co chodzi z psami, Pan miał olbrzyma, miał też małego terierka diablisko jakich mało więc z mini sznupkiem sobie na pewno poradzi :loveu: na wizycie była cała Rodzina, wszyscy chcą i czekają na Dżeka :) JOAPG dzięki!!!! :Rose: Andzike dzięki za ten kontakt :Rose: Quote
Andzike Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Ufff, cieszę się, że wszystko ok :D :D :D Mało nie przyprawiłam Pana o zawał serca - zadzwonił do mnie jak wracałam od Szagiego, oczywiście mówi, że w sprawie sznaucerka. Powiedziałam, ze to już nieaktulne, ale, że polecam stronę adocpyjną sznaucerów. Na co Pan łamiącym się głosem: "ale jak to? my własnie mieliśmy spotkanie przedadopcyjne i chyba wszystko było dobrze..." ;) Super, że dwa śliczne chłopaczki mają domy :D Quote
malawaszka Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 hahahaha biedny ten Pan chyba się zamotał deczko bo gadał z nami wszystkimi :D Quote
war3pl Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 Przegadałam z panem godzinę, terrier rzeczywiście dawał czadu szczególnbie obgryzając lewego buta :). Pan super słychać głosy radości w domu. Dziękuję wam wszystkim. Dżakuś będzie miał wspaniały dom i 3 łóżka do wyboru do spania. Zaproponowałam Panu w żartach żeby wziął jeszcze 3 sznaucery a wtedy nie pedzie problemu z kim pies ma spać. Poza tym pan uwielbia szczurki, w domku mają chomika I jutro o 9 Dżakuś będzie w nowym domu. O spotkaniu napiszę wam jak wrócę. Dziewczyny jeśli będziecie potrzebować mojej pomocy możecie na mnie liczyć. W miarę swoich możliwości pomogę. Quote
war3pl Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 Super domek. Dżak od razu wskoczył na kanapę potem siedział ze swoim panem na podłodze i się głaskali.Z Panem przypadli sobie od razu do gustu. Dżak został rozszyfrowany w "małym ciele wielki duch" Jak dostanę zdjęcia z domku i jakieś wieści dam wam znać. Dziękuje Malawaszce Andzike i Joapg za pomoc w adopcji Quote
Andzike Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Fantastycznie !!! :) Bardzo, bardzo się cieszę, że Dżakuś już u siebie :) Quote
malawaszka Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 war3pl napisał(a):Dżak został rozszyfrowany w "małym ciele wielki duch" hahaha czyli jak kazdy sznaucer :loveu: cudownie! bo jużsię obawiałam czemu nie ma wieści Quote
Andzike Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Właśnie dzwoniła do mnie Pani z Bielan...:mdleje: Po przemyśleniu wszystkiego chciałaby zaadoptować Dżaka... I znów zrobiło jej się przykro, że psiak ma już inny dom. No cóż... Uprzedzałam, że konkurencja w postaci innych wielbicieli sznaucerów nie śpi... Nadal jest zainteresowana psiakiem lub sunią, mini, tak do max. 3 lat, niestety nie ma netu, więc zdjęcia będę jej podsyłać mmsem. Jakieś propozycje na teraz? Quote
malawaszka Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Starachowice: http://www.dogomania.pl/threads/216836-Starachowice-znaleziono-sznaucerke-miniatur%C4%99-w-zaawansowanej-ci%C4%85%C5%BCy! Jastrzębie Zdrój http://www.dogomania.pl/threads/216647-Zaniedbana-sznaucerka-w-schronisku-.-Pomo%C5%BCe-ktos-szuka%C4%87-domu/page3 Quote
Szalony Kot Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 W Milanówku są takie szanucerkowate psiaki: Fredek: http://www.schroniskomilanowek.pl/index.php?option=com_sobipro&pid=55&sid=116:Fredek&Itemid=11 Tofik: http://www.schroniskomilanowek.pl/index.php?option=com_sobipro&pid=55&sid=133:Tofik&Itemid=11 Budrys: http://www.schroniskomilanowek.pl/index.php?option=com_sobipro&pid=55&sid=89:Budrys&Itemid=11 Quote
Andzike Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 war3pl napisał(a):dziewczyny zaraz zadzwonie na paluch tam jest najprawdopodobniej sznaucerka pieprz i sól miniatura Daj znać koniecznie! Quote
war3pl Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 Andzike daj znać jak coś się wyklaruje. Quote
Kamcia i Kondziu Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Andzike napisał(a):Właśnie dzwoniła do mnie Pani z Bielan...:mdleje: Po przemyśleniu wszystkiego chciałaby zaadoptować Dżaka... I znów zrobiło jej się przykro, że psiak ma już inny dom. No cóż... Uprzedzałam, że konkurencja w postaci innych wielbicieli sznaucerów nie śpi... Nadal jest zainteresowana psiakiem lub sunią, mini, tak do max. 3 lat, niestety nie ma netu, więc zdjęcia będę jej podsyłać mmsem. Jakieś propozycje na teraz? Oj biedna ta babeczka, najpierw ja jej tak bezlitośnie sprzątnęłam Szagiego a teraz jeszcze inni Dżeka. Pani życzę powodzenia :) Quote
Andzike Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Kamcia i Kondziu napisał(a):Oj biedna ta babeczka, najpierw ja jej tak bezlitośnie sprzątnęłam Szagiego a teraz jeszcze inni Dżeka. Pani życzę powodzenia :) Spoko ;) Pani lada dzień odnajdzie swoje sznupkowe szczęście ;) Quote
war3pl Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 a tu mail od właścicieli Dżaka Witam. Pani Aniu, Dzaki jest cudowny. To niesamowity pieszczoch. Jak chłopcy wrócili ze szkoły to był wyraźnie ucieszony. Przywitał sie z chłopcami skacząc i liżąc ich.Chodzi cały czas przy nodze męża więc chyba wybrał go jako "pana".Zachowuje się bardzo grzecvznie. Na spacerze rzeczywiście trochę ciągnie, zakolegował się ze sznaucerkiem z naszej klatki, obwąchał się z kolegą z bloku owczarkiem.W domu wszystkich wita. Nie wiemy gdzie będzie spał ,bo posłanie ma w kaciku ale jakoś tam nie leży.Napiszę jutro jak spędził noc. Pozdrawiam Dorota Quote
war3pl Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 Andzike jak ty weźmiesz to w swoje ręce to Pani będzie miała najlepszego psa na świecie masz rękę do wybierania domków :) Jesteś aniołem sznaucerów, Nie odbierając zasług Malawaszce która musiała się przeze mnie nieźle nadenerwować Quote
Andzike Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 war3pl napisał(a):Andzike jak ty weźmiesz to w swoje rece to Pani bedzie miała najlepszego psa na swiecie masz reke do wybierania domków :)Jesteś aniołem sznaucerków :roflt::roflt::roflt: dobre, dobre ;) Aniołem sznaucerów jest malawaszka, ja nie odróżniam sznaucera od pudla, jak się okazało niejednokrotnie na wątku Szagiego:cool3: Najważniejsze, że dwa, a za moment trzy sznaucery znalazły kochające domy ;) Quote
war3pl Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 Malawaszka jest stróżem sznaucerów a ty aniołem :P do dobierania domków. Tych państwa jako pierwszych wysłałaś do mnie :) Quote
jambi Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 war3pl napisał(a):Malawaszka jest stróżem sznaucerów jej... jakbym była malawaszką, tobym teraz strzeliła focha jak stąd do Tokio.... :evil_lol: no i ofkors, cieszę się, że kolejna historia zakońćzona hepiendem ;) Quote
Andzike Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 [quote name='jambi']jej... jakbym była malawaszką, tobym teraz strzeliła focha jak stąd do Tokio.... :evil_lol: Pewnie strzeliła, bo coś umilkła:roflt: A na serio - malawaszka nie ma czasu na pierdoły bo ratuje następne... http://www.dogomania.pl/threads/215326 Quote
jambi Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 [quote name='Andzike']Pewnie strzeliła, bo coś umilkła:roflt: A na serio - malawaszka nie ma czasu na pierdoły bo ratuje następne... http://www.dogomania.pl/threads/215326 Toć wiem ;) A na serio - własnie dlatego napisałam tak jak napisałam ;) Quote
Recommended Posts