Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 451
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agis napisał(a):
Melduję ;), że obroża przeciwkleszczowa dotarła do Czili ;)

bardzo dziękuję :)

Monia dam znac jak już wrócę z wojaży,. czyli w pt

Posted

nowe wpłaty:
30/04 Essme 50 zł
30/04 Monika083 40,81 zł
02/05 Rodzice Adeli 100 zł
07/02 Maja602 10 zł
07/02 bazarek 40 zł

jesteśmy na minusie ok 78 zł, ale już trzeba płacić za hotelowanie więc znowu wielki minus

a domku zero, zmienię tekst do ogłoszenia moze

Posted

o dziękujemy bardzo :)
dzisiaj poleciały do Czili leki - koszt ok. 110 zł, na 3 m-ce
zapłacony został także hotel 420 zł
karma tez już powinna być u suni - sfinansowana przez Adelę - łącznie z poprzednią zapas karmy powinna mieć Czila do połowy czerwca na pewno
wpisuję na pierwszą wszystko
staram się ogarnąć wszystko wcześniej bo za 1,5 tyg mam termin i nie będę aż tak dostępna przez jakiś okres czasu

z nowych informacji - sunia otarła sobie łapkę i musiała dostawać antybiotyki. Już wszystko dobrze. Jaki koszt - jeszcze nie wiem.
Enzymy dostaje już tylko 2 razy dziennie, gdyż więcej nie trzeba. Je właściwie juz tylko suchą karmę. Przytyła i czuje się bardzo dobrze.
Pani z Hoteliku mówi, że już prawie się nie kręci, ustabilizowała się psychicznie.
Niestety nowych domków brak - nikt kompletnie nie dzwoni. Wcześniejsze telefony były z okolic Wrocławia, więc nadal usilnie zastanawiam się nad sprowadzeniem jej w te rejony - ale nie wiem gdzie jak na razie :/

Posted

super, bardzo dziękuję, a może prześlesz to na konto Hoteliku jak tylko dowiemy się ile za te antybiotyki Gośki trzeba zapłacić co ostatnio brała na otarcie łapy?

Posted

[quote name='xmartix']super, bardzo dziękuję, a może prześlesz to na konto Hoteliku jak tylko dowiemy się ile za te antybiotyki Gośki trzeba zapłacić co ostatnio brała na otarcie łapy?[/QUOTE]

prześlę tam, gdzie chcecie, poproszę tylko o numer konta

Posted

konto jest w pierwszym poście:

PIENIĄŻKI ZBIERAMY NA KONTO TOZ WROCŁAW

[FONT=System][FONT=Tahoma]Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami w Polsce[/FONT][/FONT]

[FONT=System]
[FONT=Tahoma]Oddział we Wrocławiu [/FONT]
[FONT=Tahoma]ul. Żeromskiego 56, [/FONT]
[FONT=Tahoma]50-312 Wroclaw[/FONT]

[/FONT]

[FONT=System]konto:[/FONT]

[FONT=System]PKO BP 59 1020 5242 0000 2202 0251 5096[/FONT]
[FONT=System][FONT=Tahoma]dla wpłat zagranicznych SWIFT: BPKOPLPW[/FONT][/FONT]
[FONT=System]z dopiskiem: "dla Goni/Czili"[/FONT]

Posted

Ja wiem, że to konto jest, Ale Marta pisała, że być może lepiej będzie, gdy wpłacę na leki, na inne konto. W takim razie poczekam do jutra i jeśli nic do tej pory się nie wyjaśni, pieniądze prześlę na konto TOZU:)

Posted

[quote name='Czorcik']widziałam wczoraj Czilkę na żywo , bardzo fajna jest , taka otwarta , zaczepiała do zabawy :D jak znajdę chwilkę to wrzucę zdjęcia :)[/QUOTE]
O to super! :)