Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agis bardzo dziękujemy! bo obecnie finansowo stoimy na minusie, jak wrócę do domu - bo teraz jestem na wsi to porozliczam wszystko
Gonia przytyła w końcu dzięki podawaniu enzymów i karmy Hills!! :)
już mam załatwione kolejne 6 opakowań (po 60 tabl.) enzymu - lipancrea - dostaje 3 razy dziennie po 1 tabl
z potencjalnego domku nic nie wypaliło bo nikt nie oddzwonił do mnie, więc niestety
ale Gonia będzie zaproponowana innemu domkowi, który starał się o inną owczarkę ale ona ma już dom, zobaczymy co z tego wyjdzie, cały czas nie traćmy nadziei

• Replies 451
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szkoda, że z domu nic nie wyszło. Czila jest piękna, na pewno ktoś ją pokocha.
Paulina skończyła już ogłoszenia :)
Czekam na PW z nr konta i informacją nt. karmy.
No i nadal trzymam kciuki - za zdrowie i nowy dom :)

Posted

no niestety, tamten dom się nie odezwał
doszły wpłaty:
09.03 Słomka 10 zł
13.03 MyrkurDagur 10 zł
15.03 Agis 150 zł (na karmę)
19.03 Kolega Adeli 100 zł

na pewno jesteśmy na minusie, dzisiaj będę wiedzieć ile dokładnie kosztowały leki na trzustkę (enzymy), kupiliśmy jej na 2 m-ce (wiem że ponad 200 zł)
nie zapłaciłam jeszcze za poprzednie leki, dziś tez dowiem się ile one kosztowały

W tamtym tyg rozmawiałam z Panią z hoteliku, Gośka zaczyna przybierać na wadze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Posted

Bros doszła wpłata :)
dzięki temu jesteśmy na plusie ok 4 zł
niestety zaraz trzeba będzie wpłacać za kolejny m-c, nie mówiąc o karmie i na to już nie mamy :(

Posted

i tak kupowane one są z apteki czyli taniej niż u weta i chyba to ludzkie są, nie wiem, lipocrean czyc coś dostaje 3 razy dziennie, w opakowaniu jest 30 i ma to na 10 dni wtedy
zapytam się o te leki u tej osoby co napisała że koszt to 20-30 zł m-cznie

Posted

Wczoraj miałam okazję poznać Czilę :) I jestem nią zauroczona. Piękna i przemiła suńka :loveu: Próbowałyśmy pobawić się piłeczką, ale Czilka była zainteresowana głównie moją kieszenią, w której miałam smakołyki :evil_lol: Szybciutko siadała na komendę, warowała i dawała łapkę, żeby tylko dostać smaka :cool1: Świetny psiak z niej :multi:

Mam nadzieję, że znajdzie szybko dom.

Posted

ja tez mam nadzieję
dzisiaj dzwoniła Pani w jej sprawie ale nie przeczytałam dokładnie ogłoszenia (standard).. niestety ze względu na gonienie kotów nie wyszło

jutro z rana zamawiam dla suni ponownie Hillsa

Posted

dzwoniły dwie panie ws adopcji Czili, ale nie wyszło, raz bo goni koty, a drugim razem dlatego że leki i dobra karma to dla pani za drogo (ma już dwa duże starsze psy równiez wymagające leczenia)

• 2 weeks later...