Jump to content
Dogomania

Czipsy i alkohol czyli dogomaniacki sylwek 2006

Recommended Posts

Posted

Ja równiez mam nie za dobre wieści ...
mnie tekże nie będzie z przyczyn osobistych :-( :-( mam jednak nadzieję, że wspomnicie przy noworocznym toaście o tych, których z Wami nie ma, a mieli być :cool3:

Kochani już teraz Wam życzę dobrej zabawy, buziaki !

• Replies 833
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Ja będę na 100%, ale w dniu Sylwestra przyjed chyba dopiero tak przed północą, bo przedtem mam cos ważnego do załatwienia:razz::razz:(P.C:loveu:)

Posted

no czyli wstepne informacje co do organizacji spotkania... myśle że odbrze by było zrzucic sie na jakies %%% i wtedy ja + ktos wybrany losowo pojedzie do MAKRO by zakupić taniej to i owo... oprócz tego przydało by sie zrzucic na jakies fajerwerki i pomyslec trzeba co z jedzeniem... czy kupujemy wszystko od razu czy kazdy sam sobie... wiec bylo by milo gdyby sobie przygotowac luste kto co chce i ilosci... sprawa kolejna to... hmm... kto moze niech przywiezei apraty, kamery i inne rzeczy na których mona by zapisac nasza imprezke/spotkanie... zeby nie bylo porem marudzenia kazdy muzyke swoja na plytach, kasetach i innych żeby nie bylo że puszczamy tylo jedno... nastepnie pogode ducha, dobry humor (moze być w tabletkach), troszke śniegu, chociaz na czwartek zapowiadaja śniezyce;d... no i to tyle... moze ktos ma wlasne kocepcje to prosze pisac... chodzi tu głownie o organizacje żarcia i picia...

No to by było na tyle;)

Posted

Kochani to ja WAM zycze udanej zabawy. Czekam na foto relacje bo nie sądze, że ktoś taki ładny pamiętnik napisze jak moj:cool3: Prosze się dobrze prowadzić

Posted

komar napisał(a):
no czyli wstepne informacje co do organizacji spotkania... myśle że odbrze by było zrzucic sie na jakies %%% i wtedy ja + ktos wybrany losowo pojedzie do MAKRO by zakupić taniej to i owo... oprócz tego przydało by sie zrzucic na jakies fajerwerki i pomyslec trzeba co z jedzeniem... czy kupujemy wszystko od razu czy kazdy sam sobie... wiec bylo by milo gdyby sobie przygotowac luste kto co chce i ilosci...

myślę, że to można ustalić na miejscu;)

Posted

Dopiero trafiłam na ten topic, ale nie chce mi się za bardzo przelatywać go całego (przepraszam:P), więc gdzie planujecie sylwka i czy są wolne miejsca jeszcze...? ;>

Posted

Zorlis napisał(a):
Dopiero trafiłam na ten topic, ale nie chce mi się za bardzo przelatywać go całego (przepraszam:P), więc gdzie planujecie sylwka i czy są wolne miejsca jeszcze...? ;>

U mnie Zoris wiec mozesz wpadac smialo:lol:, a daleko nie masz;)

Posted

Poranek:)

Bita Czipsowa

PObita Czipsowa:)

Trofeum Komara

Komar uciał komara

Seans filmowy Czipsy i alkohol

Rodzynek

Dogomaniacka impreza

Pitbull

Koncert

Biedna Delta