Daga_i_Oskar Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Ja równiez mam nie za dobre wieści ... mnie tekże nie będzie z przyczyn osobistych :-( :-( mam jednak nadzieję, że wspomnicie przy noworocznym toaście o tych, których z Wami nie ma, a mieli być :cool3: Kochani już teraz Wam życzę dobrej zabawy, buziaki ! Quote
AgaCzips Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 ej no, ja sie tak nie bawie :( Dziewczyny co z wami? Napierw Agga, teraz Wy :( ehh... Quote
KaRa_ Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Buuuuu:-( To co robimy? w takim malutkim gronie sylwester robimy? Bo szkoda jakby się nie odbył, bo tyle planowania było...Ja cały czas jestem za Quote
AgaCzips Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Jasne że robimy! Ja również jestem za! Rozumiem że reszta osób co mówiła że będzie, będzie? tj.Linka, Komar, Misiek... Kto tam się jeszcze zapowiadał? Quote
KaRa_ Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 No prosze reszte o zdanie i jesli tak to prosze o kontakt na gadu bo trzeba bedzie sie jakos zorganizowac;) Quote
rose Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Ja będę na 100%, ale w dniu Sylwestra przyjed chyba dopiero tak przed północą, bo przedtem mam cos ważnego do załatwienia:razz::razz:(P.C:loveu:) Quote
komar Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 no czyli wstepne informacje co do organizacji spotkania... myśle że odbrze by było zrzucic sie na jakies %%% i wtedy ja + ktos wybrany losowo pojedzie do MAKRO by zakupić taniej to i owo... oprócz tego przydało by sie zrzucic na jakies fajerwerki i pomyslec trzeba co z jedzeniem... czy kupujemy wszystko od razu czy kazdy sam sobie... wiec bylo by milo gdyby sobie przygotowac luste kto co chce i ilosci... sprawa kolejna to... hmm... kto moze niech przywiezei apraty, kamery i inne rzeczy na których mona by zapisac nasza imprezke/spotkanie... zeby nie bylo porem marudzenia kazdy muzyke swoja na plytach, kasetach i innych żeby nie bylo że puszczamy tylo jedno... nastepnie pogode ducha, dobry humor (moze być w tabletkach), troszke śniegu, chociaz na czwartek zapowiadaja śniezyce;d... no i to tyle... moze ktos ma wlasne kocepcje to prosze pisac... chodzi tu głownie o organizacje żarcia i picia... No to by było na tyle;) Quote
Agga Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Kochani to ja WAM zycze udanej zabawy. Czekam na foto relacje bo nie sądze, że ktoś taki ładny pamiętnik napisze jak moj:cool3: Prosze się dobrze prowadzić Quote
komar Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 my to może film zrobimy:) a ja go zmontuje w jakas łądną całośc z muzyka i nie tylko;) Quote
AgaCzips Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 komar napisał(a):no czyli wstepne informacje co do organizacji spotkania... myśle że odbrze by było zrzucic sie na jakies %%% i wtedy ja + ktos wybrany losowo pojedzie do MAKRO by zakupić taniej to i owo... oprócz tego przydało by sie zrzucic na jakies fajerwerki i pomyslec trzeba co z jedzeniem... czy kupujemy wszystko od razu czy kazdy sam sobie... wiec bylo by milo gdyby sobie przygotowac luste kto co chce i ilosci... myślę, że to można ustalić na miejscu;) Quote
Zorlis Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Dopiero trafiłam na ten topic, ale nie chce mi się za bardzo przelatywać go całego (przepraszam:P), więc gdzie planujecie sylwka i czy są wolne miejsca jeszcze...? ;> Quote
KaRa_ Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Zorlis napisał(a):Dopiero trafiłam na ten topic, ale nie chce mi się za bardzo przelatywać go całego (przepraszam:P), więc gdzie planujecie sylwka i czy są wolne miejsca jeszcze...? ;> U mnie Zoris wiec mozesz wpadac smialo:lol:, a daleko nie masz;) Quote
Alicja Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 KaRa_TC napisał(a):Zaraz będą fotki:evil_lol::crazyeye::crazyeye::crazyeye:nie no przecie jeszcze Sylwka nie było.... Quote
KaRa_ Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye:nie no przecie jeszcze Sylwka nie było.... u nas już jest:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Poranek:) Bita Czipsowa PObita Czipsowa:) Trofeum Komara Komar uciał komara Seans filmowy Czipsy i alkohol Rodzynek Dogomaniacka impreza Pitbull Koncert Biedna Delta Bez komentarza Bigos-owa Za mgła;D Obiadek:) Tańczący z wilkami Quote
Patikujek Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Czekam na jakieś pierwsze fotki błagam , plisss chodź jedną chcę zobaczyć co tracę Quote
KaRa_ Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Patikujek_Zabrze napisał(a):Czekam na jakieś pierwsze fotki błagam , plisss chodź jedną chcę zobaczyć co tracę Są już w galeri;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=37284 Quote
komar Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Świetna impreza:D szkoda że mnie tam nie ma;PP:evil_lol: Quote
Patikujek Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Ale super fotki aż mi łzy do oczu lecą że mnie tam nie ma :placz: Quote
Recommended Posts