Patikujek Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Raczej z Zabrza w2 końcu ten pociąg przez Zabrze przejeżdża ale raczej Baks ze mną nie pojedzie:shake: Quote
KaRa_ Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Będę musiała Was jakoś z tego dworca odebrac bo mieszkam jakies 30min drogi autobusikiem od centrum:eviltong: Quote
Gosia>>> Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Dziękuję wam za odpowiedzi. Jeszcze nie zdecydowałam co zrobię z psem... Czasu jeszcze trochę jest. Jeszcze raz bardzo dziękuję;) Gdyby ktoś z Was miał namiary na sprawdzone pensjonaty, domki w górach itp. to proszę niech napisze Pozdrawiam Quote
komar Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 a samochodem??:) chyba że jak przyjade wczesniej to bedziemy tak kusowac samochodem:P albo chociaz bagaze zabiore;) Quote
komar Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 a co do śpiewników... chodzi o to że osttanimi czasy mam urwanie głowy, a czesciowo nawet i ją straciłem:P i myslałem że wysle chetnym gotowy śpiewnik na maila a oni juz sobie sami jakos wedle własnych rzyczen wydrukuja lub cos... bo ja narazie do tego nie mam głowy... a jesczze jest problem bo zostaly mi piosenki do wklejenia ktore że tak powiem na 2 stronach to sie nie mieszcza:P i nie wiem co z nimi zrobic:D bo reszta to juz prawie jest;P no wiec słucham waszych propozycji w tej sprawie... na upartego moge porobic okladki dla osob indywidualnych;) No a teraz strzała bo lece na piwo;P Quote
Agga Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 komar dziadku ja poprosze ten spiewnik na poczte, wydrukuje sobie i oprawie - kiedyś mi się przyda. Quote
KaRa_ Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 komar napisał(a):a samochodem??:) chyba że jak przyjade wczesniej to bedziemy tak kusowac samochodem:P albo chociaz bagaze zabiore;) Samochodem to 15min drogi na dworzec:evil_lol: Quote
komar Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 a podpowiecie mi co mam zrobic z tymi dłuuuugimi piosenkami;)?? Quote
Agga Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 [quote name='komar']a podpowiecie mi co mam zrobic z tymi dłuuuugimi piosenkami;)?? A jakie masz długie co? WKLEJAĆ:evil_lol: Quote
Magdina Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 a gdzie ten Sylwester?bo jestem nowa!i czy sa jeszcze miejsca? Quote
julita104 Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Agama napisał(a):GOSIA proponuje zakupic ksiazke ,,Polska na czterech lapach,, tam sa tylko osrodki hotele pensjonaty ,krore przyjmuja z psami zgadzam sie! swietna ksiazka tylko dwa ale: 1. niektore z wymienionych tam pensjonatów ządają za psa bajońskich sum az do 100 zł za dobe 2. niestety nie ma całej poslki :( w tym gór :( ale z tych wymienionych warto podzwonic popytac ja zawsze jezdze z psami i mam swoje miejsca ulubione i anty już upatrzone :-) Quote
Guest Kamcia_14 Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Muszę sobie kupić tą ksiązkę 'polska na 4 łapach' .Nigdy o niej tak szczerze to nie słyszałam :p Quote
Ela_and_Krzys Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 my zawsze i wszedzie jezdzimy z psem i w wiekszosci hoteli nie ma z tym problemu - naprawde wystarczy zapytac... zwykle jest tylko jakas dodatkowa oplata nad sylwestrem myslimy jeszcze ale jesli pojedziemy tam gdzie planujemy to na pewno z fuksem Quote
Bogarka Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Patikujek_Zabrze napisał(a):Raczej z Zabrza w2 końcu ten pociąg przez Zabrze przejeżdża ale raczej Baks ze mną nie pojedzie:shake: Czemu nie pojedzie? Quote
Kamila Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Ja zostaje z Lalunia w domku :lol: Moj tz bedzie w pl wiec i tak nie mam ochoty nigdzie isc :roll: A tak to z Lalunia sobie posiedzimy i bedzie fajnie :p Quote
Patikujek Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 nie chcę go narażać na taką długa podróż pociagiem a do tego w morsku mieliśmy swój namiot w którym zawsze mógł się schować a tak w domu z innymi psami będzie się stresował i nie będzie miał swojego miejsca Ale może pojedzie ze mną Sunia jeśli twoje psy zaakceptują suczkę??? Quote
komar Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Magdina napisał(a):a gdzie ten Sylwester?bo jestem nowa!i czy sa jeszcze miejsca? A sylwester jest w Skórzewie... (taka wiocha koło Poznania) u Kary_TC w domu;) wiec ilośc miejsc zależy od nastroju Pani gospodarz:D A widze że jestes z wrocławia:) czyli już 5 osoba z tego miasta bedziesz:D Wiec zapraszamy:) Quote
Agga Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 Mam nadzieje, że przyjmniecie moją decyzje spokojnie. Z przyczyn techniczno - osobistych nie jade.:roll: Quote
Patikujek Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 Agguś właśnie się załamałam :placz: serce mi z żalu pękło idę się wieszać :placz: Quote
KaRa_ Posted November 22, 2006 Posted November 22, 2006 [quote name='Patikujek_Zabrze']Ale może pojedzie ze mną Sunia jeśli twoje psy zaakceptują suczkę??? Poki co krew sie nie polala nigdy:evil_lol: bo mysle tutaj jedynie o trojce domowej, bo o reszcie nie chce gadac:eviltong: [quote name='komar']A sylwester jest w Skórzewie... (taka wiocha koło Poznania) u Kary_TC w domu;-) wiec ilośc miejsc zależy od nastroju Pani gospodarz:-D A widze że jestes z wrocławia:smile: czyli już 5 osoba z tego miasta bedziesz:-D Wiec zapraszamy:smile: Ja ci dam wioche:mad: :evil_lol: :lol: :lol: [quote name='Agga']Mam nadzieje, że przyjmniecie moją decyzje spokojnie. Z przyczyn techniczno - osobistych nie jade.:roll: Ej no....:-( Quote
AgaCzips Posted November 23, 2006 Posted November 23, 2006 [quote name='Agga']Mam nadzieje, że przyjmniecie moją decyzje spokojnie. Z przyczyn techniczno - osobistych nie jade.:roll: Agga-nawet sobie tak nie żartuj :( Bez Ciebie już nie będzie ten sam sylwester i chórek musi być pełny i wogóle... :roll: Do sylwestra jeszcze trochę czasu, może uda się coś wykombinować? Quote
Agga Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Kochani dacie rade bezemnie. Moja decyzja jest ostateczna. A chórek sobie poradzi. Komar prosze Cię prześlij mi na pocztę słownik. Dziękuje;) Quote
AgaCzips Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 ehhh, szkoda no... :( Ale uprzedzam że będziemy dzwonić po kilka(naście) razy dziennie ;) Quote
KaRa_ Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 A wiecie ze juz tylko miesiac pozostal;) Trzeba powoli zaczac sie zorganizowac;) . Co i jak itp;) . Quote
Recommended Posts