KaRa_ Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Widze,ze z podrozy znow zdjecia artystyczne byly robione:lol: :lol: :lol: Quote
AgaCzips Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Brawa dla Ewy,super wyszły jej te fotki;) Quote
bigos Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 A fotki imprezki u bigosków???:mad::mad::mad: Quote
AgaCzips Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 bigos napisał(a):A fotki imprezki u bigosków???:mad::mad::mad: to z KaRą gadaj, u niej są wszystkie zdjęcia:eviltong: Quote
rose Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 bigos napisał(a):A fotki imprezki u bigosków???:mad::mad::mad: fotki są trzeba tylko Kare poprosic, żeby wstawiła;) Quote
rose Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 AgaCzips napisał(a):to z KaRą gadaj, u niej są wszystkie zdjęcia:eviltong: Widze, że byłas szybsza:P Quote
komar Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 to teraz czesc dnia nr I (27.12.2006) Dzień pierwszy:) Tak wiec zaczne od tego co we Wrocku sie działo;) najsampierw udałem sie na ul. Przestrzenna (wg Gacka Pszenna) po coś;) ... potem wrocilem do domku, zalatwiolem to i owo... wziolem kasiore, na myjnie ale nie umylem autka bo ja sciagnalem tłum klientów:P... no i potem juz do centrum po obywatelke Hanne i Ewe... nastepnie podróż... aprzed nami 175 km;) (potem po poznianau w te 5 dni zrobilem 230 km ale to nic;P). No i tak jechaliśmy i przy dworcu w Poznaniu byliśmy o 16:09 a tam Hania spotkala sie z koleznaka i pojechaly do Suchego lasu. A my odebralliśmy Czipsika z dworca oraz panią organizator i ruszyliśmy do Skórzewa. Tam zostaliśmy bardzo mile przywitaie przez pieski.... nie wiem co mowily bynajmniej ciagle było hał i hał;P (dla mniej rozumnych chodzi mi o szczekanie) Quote
AgaCzips Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 komar napisał(a): Tam zostaliśmy bardzo mile przywitaie przez pieski.... nie wiem co mowily bynajmniej ciagle było hał i hał;P (dla mniej rozumnych chodzi mi o szczekanie) czytaj: zostaliśmy zaatakowani przez pitt bulle i bazyliszka. :roll: Potem dały sie obłaskawić:cool3: Quote
KaRa_ Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Dobra czas aby Pani gospodarz opisala pierwszy dzien 27.12.2006 O 9tej rano mialam pobudkie bo mama mnie budzi,ze mam sprzatac dom bo gosci mam;) to wiec tak sobie sprzatalam, pozniej na zakupy do miasta i na dworzec ;) Robiłam za przewdonika i dojechalismy do mnie (ciezko sie tlumaczy Komarowi gdzie ma jechac:evil_lol: ). Dojechalismy do mnie rozpakowlaismy sie i zjedlismy pyyszny obiadek, no jedynie Czipsowa nie zjadła bo głodna nie była,ale za to Komar miał wielki apetyt i zjadł i jej porcje:lol: Moje pieski slicznie przywitaly gosci slicznym warkotem i spojrzeniem bazyliszka :lol: chwile posiedzielismy i wstalismy z kanap i poszlismy na miasto zbierajac po drodze Jureje i Rose i tak to sie na satrym rynku spotklalismy z Kasią od Bigosika i kolezanka Komara;) Ja nie wiem co tych przyjezdnych dziwily poznanskie bilety na czas:evil_lol: I jak wrocilismy do domu zrobilismy maraton filmowy gdzie z horroru zrobilismy komedie bo ciagle pytalam sie co dalej i dziwily mnie dziwne stworki,a tylnie rzedy dosc glosno gadaly:eviltong: i jakos tak o 3kladlismy sie spac i udalo mi sie zrobic faaajne fotki naszemu rodzynkowi ale nie pozwala uich wstawic:evil_lol: A tak pierwsza noc na 2osobowym lozku spedzilismy w 3 dziewczymy, 2psy i kot, a komar wygodnie na ziemi na materacyku:lol: Quote
KaRa_ Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Podroz do Bigosa czyli zdjecie artystyczne Gacka "skupionego" na prowadzeniu w mieszkaniu Kasi Chłopcy chcieli zrobic glupka z Bigoska zaklinacz wieszak czyli rowerek Chudy z swim boskim piewem:evil_lol: zabezpieczanie Bigosa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
AgaCzips Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 [quote name='KaRa_TC']Podroz do Bigosa czyli zdjecie artystyczne Gacka "skupionego" na prowadzeniu i Ewa sie załapała w tle:eviltong: Quote
KaRa_ Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Oj pomylka kladlismy sie spac o tej godzinie pierwszego dnia, bo zrobilam zdjecie:evil_lol: Quote
bigos Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Chłopcy chcieli zrobic glupka z Bigoska No, no:mad::mad::mad:należy zaznaczyć, że im się nie udało;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
KaRa_ Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 bigos napisał(a):No, no:mad::mad::mad:należy zaznaczyć, że im się nie udało;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wiadomo bo z Bigoska to bardzo mądry pies i się nie nabrał na zabawy chłopaków:lol: A ja wychodzac to mialam mokre spodnie od pileczki Bigoska:lol: :evil_lol: Quote
komar Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 no tu jesczze moglem jechac predkoscia przecietna;P pozniej mi sie oczy zamykały:diabloti: Quote
komar Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Dzień 2 (28.12.2006) W sumie to nic sie nie działo... mielismy duzo planow i nic z nich nie wyszło;P... siedzenie w domu przy gitarce i kompie;P i jedzeniu... raz wyszliśmy na dwór wyprowadzić psy na spacer;P... a wieczorkiem seans filmowy... obejrzeliśmy Komórke, Hostel, Euro Trip i chyba tyle;P i jak zwykle gdzies w śordku nocy spac:D Quote
AgaCzips Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='komar']obejrzeliśmy Komórke, Hostel, Euro Trip i chyba tyle;P tylko urywek:eviltong: Quote
KaRa_ Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 No drugiego dnia faktycznie duzo nie zrobilismy;) W ciagu tych paru dni moje psy byly AŻ na jednym spacerze:oops: :lol: Quote
KaRa_ Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 [quote name='goldenka245']hehe.... Ale mieliście fajnie ;-) Wiadomo,ze fajnie:cool3: Kaśka Chowamy się:evil_lol: Kasia i Antu Antu Kasia i Czipsik pychotka:lol: czytamy i balagan po naszej wizycie:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Czipsik i Gacuś porywamy Agate:evil_lol: zaciagaja do tanca:evil_lol: i zabawa na calego panowie hot:diabloti: tak tez mozna grac:evil_lol: slodka minka komara:diabloti: mniam pycha [paluszki ja,komar i oczywiscie pitbull :diabloti: :diabloti: :diabloti: Czipsik i Gacek:cool3: Quote
komar Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 no może Gacka do rodzinki wciagnąc??:P co to na tych zdjeciach sie działo;D Quote
Recommended Posts