Jump to content
Dogomania

Czipsy i alkohol czyli dogomaniacki sylwek 2006

Recommended Posts

• Replies 833
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

to teraz czesc dnia nr I (27.12.2006)

Dzień pierwszy:)

Tak wiec zaczne od tego co we Wrocku sie działo;) najsampierw udałem sie na ul. Przestrzenna (wg Gacka Pszenna) po coś;) ... potem wrocilem do domku, zalatwiolem to i owo... wziolem kasiore, na myjnie ale nie umylem autka bo ja sciagnalem tłum klientów:P... no i potem juz do centrum po obywatelke Hanne i Ewe... nastepnie podróż... aprzed nami 175 km;) (potem po poznianau w te 5 dni zrobilem 230 km ale to nic;P). No i tak jechaliśmy i przy dworcu w Poznaniu byliśmy o 16:09 a tam Hania spotkala sie z koleznaka i pojechaly do Suchego lasu. A my odebralliśmy Czipsika z dworca oraz panią organizator i ruszyliśmy do Skórzewa. Tam zostaliśmy bardzo mile przywitaie przez pieski.... nie wiem co mowily bynajmniej ciagle było hał i hał;P (dla mniej rozumnych chodzi mi o szczekanie)

Posted

komar napisał(a):
Tam zostaliśmy bardzo mile przywitaie przez pieski.... nie wiem co mowily bynajmniej ciagle było hał i hał;P (dla mniej rozumnych chodzi mi o szczekanie)

czytaj: zostaliśmy zaatakowani przez pitt bulle i bazyliszka. :roll: Potem dały sie obłaskawić:cool3:

Posted

Dobra czas aby Pani gospodarz opisala pierwszy dzien
27.12.2006
O 9tej rano mialam pobudkie bo mama mnie budzi,ze mam sprzatac dom bo gosci mam;) to wiec tak sobie sprzatalam, pozniej na zakupy do miasta i na dworzec ;) Robiłam za przewdonika i dojechalismy do mnie (ciezko sie tlumaczy Komarowi gdzie ma jechac:evil_lol: ). Dojechalismy do mnie rozpakowlaismy sie i zjedlismy pyyszny obiadek, no jedynie Czipsowa nie zjadła bo głodna nie była,ale za to Komar miał wielki apetyt i zjadł i jej porcje:lol: Moje pieski slicznie przywitaly gosci slicznym warkotem i spojrzeniem bazyliszka :lol: chwile posiedzielismy i wstalismy z kanap i poszlismy na miasto zbierajac po drodze Jureje i Rose i tak to sie na satrym rynku spotklalismy z Kasią od Bigosika i kolezanka Komara;) Ja nie wiem co tych przyjezdnych dziwily poznanskie bilety na czas:evil_lol: I jak wrocilismy do domu zrobilismy maraton filmowy gdzie z horroru zrobilismy komedie bo ciagle pytalam sie co dalej i dziwily mnie dziwne stworki,a tylnie rzedy dosc glosno gadaly:eviltong: i jakos tak o 3kladlismy sie spac i udalo mi sie zrobic faaajne fotki naszemu rodzynkowi ale nie pozwala uich wstawic:evil_lol: A tak pierwsza noc na 2osobowym lozku spedzilismy w 3 dziewczymy, 2psy i kot, a komar wygodnie na ziemi na materacyku:lol:

Posted

Podroz do Bigosa czyli zdjecie artystyczne Gacka "skupionego" na prowadzeniu

w mieszkaniu Kasi

Chłopcy chcieli zrobic glupka z Bigoska

zaklinacz

wieszak czyli rowerek

Chudy z swim boskim piewem:evil_lol:

zabezpieczanie Bigosa

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

bigos napisał(a):
No, no:mad::mad::mad:należy zaznaczyć, że im się nie udało;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Wiadomo bo z Bigoska to bardzo mądry pies i się nie nabrał na zabawy chłopaków:lol: A ja wychodzac to mialam mokre spodnie od pileczki Bigoska:lol: :evil_lol:

Posted

Dzień 2 (28.12.2006)
W sumie to nic sie nie działo... mielismy duzo planow i nic z nich nie wyszło;P... siedzenie w domu przy gitarce i kompie;P i jedzeniu... raz wyszliśmy na dwór wyprowadzić psy na spacer;P... a wieczorkiem seans filmowy... obejrzeliśmy Komórke, Hostel, Euro Trip i chyba tyle;P i jak zwykle gdzies w śordku nocy spac:D

Posted

[quote name='goldenka245']hehe.... Ale mieliście fajnie ;-)
Wiadomo,ze fajnie:cool3:
Kaśka

Chowamy się:evil_lol:

Kasia i Antu

Antu
Kasia i Czipsik

pychotka:lol:

czytamy

i balagan po naszej wizycie:evil_lol:

Posted

Czipsik i Gacuś

porywamy Agate:evil_lol: