Patikujek Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 na ostatnią chwilę też można :D Agguniu już za tobą tęsknie i brakuje mi ciebie a co dopiero w Sylwka:placz: Quote
Agga Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Pati kochana wiem:-( Ja za Wami też tęsknie. Quote
Daga_i_Oskar Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 No i jak tam nastroja grudniowe :razz: sylwester juz tuz tuz :lol: ja to chyba bee musiala sie spakowac przed swietami, bo potem to nie bede miałą kiedy :eviltong: Plecak juz przygotowany (tym razem nie bedzie walizeczki :evil_lol: ) oskara torba juz czeka, teraz tylko my z oskarutem musimy sie zapakowac :lol: P.S tak myslalam, ze chyba nie ma sensu wozic z domu do Karcy jakis potraw (bo ze slaks anie wiem zy cos dwozioze:P) tylko lepiej na miejscu kupic i samemu cos zrobic co wy na to?? P.S Pati jak sie znajdziemy w tym pociagu ?? najpierw ty bedziesz wsiadala tak?? P.S agatko bedzie czipsik :mad: Quote
rose Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Ja mam do Kary blisko więc coś mogę przynieść:), ale Wam przywożenie jedzenia na pewno sie nie opłaca. Quote
Patikujek Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Ja równiez nbie wyobrażam sobie wożenia pociągiem jedzenia :shake: A co do znalezienia się w pociągu to ja chyba przyjadę autobusem do Katowic i z tamtąd razem pojedziemy:) Ale to się umówimy jeszcze A ja niestety z walizeczkami będę musiała jechać bo mój plecak to już przed zlotem gdzieś wsiąkł... Quote
KaRa_ Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 To wiec ktorego przyjezdzacie?tego 27go?;) Quote
komar Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 no zapewne 27-go;) a u mnie skald niezmienny. Jedynie +1 osoba jest pod znakiem zapytania:) (wtejemniczeni wiedza o co chodzi...;) Quote
KaRa_ Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 To jakby niepatrzac to juz niedlugo ten sylwek bo mi cos ten czas ostatnio szybko leci przez ta szkole:razz:. Quote
Patikujek Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Pewnie że 27-go :D A mi sie w tej szkole czas tak dłuży że już nie wyrabiam a teraz jeszcze małe problemy...ochhhh...:shake: Quote
rose Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Problemy ze szkołą pod koniec semestru? Skad ja to znam... Ale bedzie dobrze głowa do góry, byle nie w chmury:eviltong: Quote
KaRa_ Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Patikujek_Zabrze napisał(a):Pewnie że 27-go :D A mi sie w tej szkole czas tak dłuży że już nie wyrabiam a teraz jeszcze małe problemy...ochhhh...:shake: Kto by nie miał chocby malych problemow w klasie maturalnej:eviltong: :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 A wiecie,ze juz 20dni pozostalo:evil_lol: Quote
komar Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 no 20 dni;) hehe:) a ty pamietaj że dla mnei moze jakies osobne pomieszczenie do spania??:P albo sobie namiot rozbije w ogrodku;D nie no żartuje:P a moze i nie:D Quote
KaRa_ Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 komar napisał(a):no 20 dni;) hehe:) a ty pamietaj że dla mnei moze jakies osobne pomieszczenie do spania??:P albo sobie namiot rozbije w ogrodku;D nie no żartuje:P a moze i nie:D Komar tak jak mowilam wannie bedziesz mial wygodnie:lol: :lol: :lol: Quote
Agga Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 komarku to jak ze spiewnikiem . Dostane go na poczte? Quote
nadzieja Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Witam wszystkich jestem na dogo od nie dawna . Jednak jestem zazpalona dogomaniaczka. Mam 4 mies yorka i chialabym sie dowiedziec czy bylaby mozliwosc spedzenia sylwestra w waszym gronie?:) Quote
komar Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 ale ostrzegam że w naszym grobine mozna doznac nienaprawialnych zmian w psychice:D... Nie no... to wszystko zalezy od pani gospodarz;) a ja mam jesczze kogos.. bo moja kolezanka sie nie ma gdzie podziac;P ale zalezy od pani gospodrz czy przyjmie:D Quote
Patikujek Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Co prawda to prawda Komar, spędzanie czasu w naszym toważystwie powoduje wielkie problemy psychiczne i zaburzenia myślenia więc zanim się z nami spotkasz pożądnie się zastanów:evil_lol: Ale powiem szczerez że znam jeszcze kilka osób tak bardzo szkodzących zdrowiu, dzisiaj w nocy się z nimi bawiłam ;) Quote
Patikujek Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Hej mama nowinę, na sywka jedzie ze mną Sunia, ta biała grzywaczka która miała jechać ze mną na zlot Quote
KaRa_ Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 A teraz Komar cos malo czasu z nami bedzie spedzal na sylwku bo bedzie musial sie "kolezanka" pewna zajac:evil_lol:. Patikujek a Twoja sunia nie zje moich?:lol: Quote
komar Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 oj od razu ze malo czasu... zawsze moge wcale nie przyjezdzac:D no ale przyjade;) i spedze z wmai tyle czasu ile sie da;P Quote
AgaCzips Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 hej hej kochani :) Do spotkanka dzielą nas już tylko 2 tygodnie:multi: Co do jedzonka to popieram-kupimy na miejscu. ;) Dagusiu- Czipsika raczej ze mną nie będzie. Dużo zależy od tego co mama planuje na sylwestra. Komar-to co,powiększy nam sie rodzinka?:razz: Co prawda to prawda Komar, spędzanie czasu w naszym toważystwie powoduje wielkie problemy psychiczne i zaburzenia myślenia więc zanim się z nami spotkasz pożądnie się zastanów Przesadzasz Pati, my jesteśmy normalni:cool1: (chyba) ps. Kara-czy ja mogłabym kogoś ze sobą zabrać,czy już nie ma wolnych miejsc?;) Quote
KaRa_ Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Już tylko dwa tygodnie wiec trzeba sie brac za organizacje:evil_lol: A wiec wypadl tu mi niespodziewany remont wiec sie nie zdziwcie ale poprostu nie dalo rady sie go przesunac na inny termin i mam nadzieje,ze uda sie usterke naprawic:roll:. Co do miejsc wolnych no to tak dużego domu to ja nie mam i to z gory mowie;). Z mniejscami sypialnymi tak troszke krucho bedzie gdyz moja siostra ma w tym czasie prace i poprostu nie da sie jej odrazu wywalic,ale pozniej ponoc ma jechac na sylwestra do Torunia;). Zawsze moge kogos do siebie przygarnac do lozka juz nawet Daga sie zglosila,wiec jeszcze jedna osoba sie zmiesci, a reszta niestety na podlodze na materacach/karimatach wiec prosze wezcie je ze soba:lol: Poraz pierwszy robie tak dluga impreze w domu i to zima,zawsze to byly latem i ludzie spali w namiotach a tym co zimno bylo szli do garazu:evil_lol:. Ale chyba wytrzymacie co te pare dni w takich warunkach? Chyba atmosfera to nadrobimy;) Nie mam pojecia jak sie zmiescimy bo Was ponad dziesiatka jest, a jeszcze moja rodzinka bedzie (nie bojcie sie nie jest straszna:evil_lol:), poprostu nie mam pojecia:lol: Quote
Patikujek Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 No to ja wam powiem że jedno miejsce się zwalnie mnie niestety nie będzie i jest to pewne na 100%. Nie z mojej winy po prostu nie mogę badzo mi żal opuszczać taką imprezę no ale cóż mam nadzieję żę wybaczycie:placz: Niestety Daga będziesz musiała jechać sama w pociągu:shake: Quote
Bogarka Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 Hej! Przykro mi bardzo ale tak sie złozyło ze nie moge pojechac :shake: Zycze wam przyjemnego Sylwestra i postaram sie byc na zlocie. Quote
Recommended Posts