Jump to content
Dogomania

Czipsy i alkohol czyli dogomaniacki sylwek 2006

Recommended Posts

• Replies 833
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

No i jak tam nastroja grudniowe :razz:
sylwester juz tuz tuz :lol: ja to chyba bee musiala sie spakowac przed swietami, bo potem to nie bede miałą kiedy :eviltong:
Plecak juz przygotowany (tym razem nie bedzie walizeczki :evil_lol: ) oskara torba juz czeka, teraz tylko my z oskarutem musimy sie zapakowac :lol:

P.S tak myslalam, ze chyba nie ma sensu wozic z domu do Karcy jakis potraw (bo ze slaks anie wiem zy cos dwozioze:P) tylko lepiej na miejscu kupic i samemu cos zrobic co wy na to??

P.S Pati jak sie znajdziemy w tym pociagu ?? najpierw ty bedziesz wsiadala tak??

P.S agatko bedzie czipsik :mad:

Posted

Ja równiez nbie wyobrażam sobie wożenia pociągiem jedzenia :shake:

A co do znalezienia się w pociągu to ja chyba przyjadę autobusem do Katowic i z tamtąd razem pojedziemy:) Ale to się umówimy jeszcze

A ja niestety z walizeczkami będę musiała jechać bo mój plecak to już przed zlotem gdzieś wsiąkł...

Posted

Patikujek_Zabrze napisał(a):
Pewnie że 27-go :D
A mi sie w tej szkole czas tak dłuży że już nie wyrabiam a teraz jeszcze małe problemy...ochhhh...:shake:

Kto by nie miał chocby malych problemow w klasie maturalnej:eviltong: :evil_lol:

Posted

no 20 dni;) hehe:) a ty pamietaj że dla mnei moze jakies osobne pomieszczenie do spania??:P albo sobie namiot rozbije w ogrodku;D nie no żartuje:P a moze i nie:D

Posted

komar napisał(a):
no 20 dni;) hehe:) a ty pamietaj że dla mnei moze jakies osobne pomieszczenie do spania??:P albo sobie namiot rozbije w ogrodku;D nie no żartuje:P a moze i nie:D

Komar tak jak mowilam wannie bedziesz mial wygodnie:lol: :lol: :lol:

Posted

Witam wszystkich jestem na dogo od nie dawna . Jednak jestem zazpalona dogomaniaczka. Mam 4 mies yorka i chialabym sie dowiedziec czy bylaby mozliwosc spedzenia sylwestra w waszym gronie?:)

Posted

ale ostrzegam że w naszym grobine mozna doznac nienaprawialnych zmian w psychice:D...
Nie no... to wszystko zalezy od pani gospodarz;) a ja mam jesczze kogos.. bo moja kolezanka sie nie ma gdzie podziac;P ale zalezy od pani gospodrz czy przyjmie:D

Posted

Co prawda to prawda Komar, spędzanie czasu w naszym toważystwie powoduje wielkie problemy psychiczne i zaburzenia myślenia więc zanim się z nami spotkasz pożądnie się zastanów:evil_lol:
Ale powiem szczerez że znam jeszcze kilka osób tak bardzo szkodzących zdrowiu, dzisiaj w nocy się z nimi bawiłam ;)

Posted

A teraz Komar cos malo czasu z nami bedzie spedzal na sylwku bo bedzie musial sie "kolezanka" pewna zajac:evil_lol:.

Patikujek a Twoja sunia nie zje moich?:lol:

Posted

hej hej kochani :)

Do spotkanka dzielą nas już tylko 2 tygodnie:multi: Co do jedzonka to popieram-kupimy na miejscu. ;)

Dagusiu- Czipsika raczej ze mną nie będzie. Dużo zależy od tego co mama planuje na sylwestra.

Komar-to co,powiększy nam sie rodzinka?:razz:

Co prawda to prawda Komar, spędzanie czasu w naszym toważystwie powoduje wielkie problemy psychiczne i zaburzenia myślenia więc zanim się z nami spotkasz pożądnie się zastanów

Przesadzasz Pati, my jesteśmy normalni:cool1: (chyba)

ps.
Kara-czy ja mogłabym kogoś ze sobą zabrać,czy już nie ma wolnych miejsc?;)

Posted

Już tylko dwa tygodnie wiec trzeba sie brac za organizacje:evil_lol:
A wiec wypadl tu mi niespodziewany remont wiec sie nie zdziwcie ale poprostu nie dalo rady sie go przesunac na inny termin i mam nadzieje,ze uda sie usterke naprawic:roll:. Co do miejsc wolnych no to tak dużego domu to ja nie mam i to z gory mowie;). Z mniejscami sypialnymi tak troszke krucho bedzie gdyz moja siostra ma w tym czasie prace i poprostu nie da sie jej odrazu wywalic,ale pozniej ponoc ma jechac na sylwestra do Torunia;). Zawsze moge kogos do siebie przygarnac do lozka juz nawet Daga sie zglosila,wiec jeszcze jedna osoba sie zmiesci, a reszta niestety na podlodze na materacach/karimatach wiec prosze wezcie je ze soba:lol: Poraz pierwszy robie tak dluga impreze w domu i to zima,zawsze to byly latem i ludzie spali w namiotach a tym co zimno bylo szli do garazu:evil_lol:. Ale chyba wytrzymacie co te pare dni w takich warunkach? Chyba atmosfera to nadrobimy;) Nie mam pojecia jak sie zmiescimy bo Was ponad dziesiatka jest, a jeszcze moja rodzinka bedzie (nie bojcie sie nie jest straszna:evil_lol:), poprostu nie mam pojecia:lol:

Posted

No to ja wam powiem że jedno miejsce się zwalnie mnie niestety nie będzie i jest to pewne na 100%. Nie z mojej winy po prostu nie mogę badzo mi żal opuszczać taką imprezę no ale cóż mam nadzieję żę wybaczycie:placz: Niestety Daga będziesz musiała jechać sama w pociągu:shake: