rose Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Ja choć Cię nie znam to też się cieszę:) im więcej ludzi tym lepiej :p Quote
Patikujek Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 wiadomo impreza pełną gębą :evil_lol: Quote
Agga Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Na dzisiejszą chwilę mój wyjazd na sylwka moze sie przesunąć o dwa dni.:roll: Quote
Agga Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Praca:roll: MOże być tak, że dopiero na sylwka przyjade.:roll: Quote
Agga Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='komar']no to czyli cie nie zabiore samochodem?? Wszystko na to wygląda, że nie zabierzesz:roll: Może się jeszcze coś zmieni. Quote
Patikujek Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Aggus a on sie tak cieszył na te podworzenie:shake::evil_lol: Quote
KaRa_ Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Ja mam nadzieje,ze uda Wam sie trafic do mnie:evil_lol: bo to nie tak latwo:eviltong: Quote
rose Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 KaRa_TC napisał(a):Ja mam nadzieje,ze uda Wam sie trafic do mnie:evil_lol: bo to nie tak latwo:eviltong: ze znaleźieniem Twojego domu nie beda raczej mieli problemów, gorzej bedzie ze znalezieniem Skórzewa:lol: Quote
Agga Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='Patikujek_Zabrze']Aggus a on sie tak cieszył na te podworzenie:shake::evil_lol: Pati ja nic na to nie poradze rozumiesz?:roll: Quote
Patikujek Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Wie córuś, tylko co ja będe bez ciebie robić??? A jak się tak cieszyłam na te kilka dni z córeczką i zięciem:) Quote
gudis Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Kara a gdzie ty w tym naszym Poznaniu mieszkasz?? Pozdrawiam :lol: Quote
KaRa_ Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 gudis napisał(a):Kara a gdzie ty w tym naszym Poznaniu mieszkasz?? Pozdrawiam :lol: Dokładniej to pod Poznaniem mieszkam za lotniskiem:eviltong: Quote
Agga Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Patikujek_Zabrze napisał(a):Wie córuś, tylko co ja będe bez ciebie robić??? A jak się tak cieszyłam na te kilka dni z córeczką i zięciem:) Ja przyjade ale nie wiem kiedy:roll: Quote
Gosia>>> Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Tak się od jakiegoś czasu zastanawiam... Niedługo sylwester. Planujemy gdzieś pojechać, np.do pensjonatu albo hotelu, w którym parę nocy prześpimy i załapiemy się na zabawę sylwestrową. Ale nasuwa się pytanie-co z psem? Jak wy sobie radzicie, jak spędzacie sylwestra, czy zabieracie ze sobą psa, jeśli tak to czy możecie polecić jakieś fajne miejsca? Z góry mówie, że nie mam komu psa na te parę dni zostawić. Quote
Guest Kamcia_14 Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Psa możesz zostawić w hotelu lub pensjonacie dla psów Czy naprawde ktoś z rodziny lub znajomych nie może zaopiekować sie twoim psem przez kilka dni [?] No a jeśli musisz już wyjechać z psem to najpierw musisz sie koniecznie dowiedzieć sie gdzie przyjmowane są psy W niektórych hotelach itd nie przyjmuje sie psów albo innych zwierząt domowych lub dzikich ;]] Natoomiast w Angli sa specialne posłania dla psów ich kącik pielęgnacyjny itd Po prostu Luksusik ;pp A nie tak jak u nas ... Quote
Agga Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 no bede na pwno ale z conajmniej 2 dniowym poślizgeim Quote
komar Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 A am takie pytanie... co z tymi spiewnikami?? I po drugie do listy na poczatku dopiszcie do komara + 1 osoba + Gacek:D Quote
vellamo21 Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Zapytaj kogoś odpowiedzialnego z rodziny :) albo znajomych, może ktoś spędza sylwestra w domu albo wychodzi tylko na jedną noc. Najlepiej jak Twój piesek pozna wcześniej ludzi u których go zostawisz żeby się nie stresował tak bardzo, bo tęsknić i tak będzie... pozdrawiam i powodzenia życzę:) Quote
Daga_i_Oskar Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Pati będziecie z Baksikiem jechac z Katowic, czy od siebie z Zabrza? Quote
Kala_Gracja_Kiwi Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 Ja moje psie zawsze biorę na sylwestra. Zwykle kwaterujemy się w jakiejś chatce w górach, gdzie pies nie jest przeszkodą. :razz: Quote
Agama Posted November 18, 2006 Posted November 18, 2006 GOSIA proponuje zakupic ksiazke ,,Polska na czterech lapach,, tam sa tylko osrodki hotele pensjonaty ,krore przyjmuja z psami Quote
Recommended Posts