malinaoona Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 i po kąpieli :) Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Quote
supergoga Posted November 12, 2011 Author Posted November 12, 2011 Ola, czy ja dobrze widzę że puściłaś ją ze smyczy. Hmm, odważna jesteś. Fotki powsatwiam wieczorem do ogłoszeń. Musi szybko coś znaleźć. A ta łaciata jej nie pożarła. Quote
malinaoona Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Puściłam, ale na takim terenie, że nie miała szansy mi zwiać. Z Figą, o dziwo nawet się dogadują :) Quote
Ajula Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 jak ona piękna :loveu: chusteczka perfekcyjnie dobrana, pamiętam, jak Sandiemu było pięknie w żółtej chusteczce - Ola niezła z Ciebie wizażystka :) Quote
malinaoona Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Miła też miała- czerwoną ;) chodzę po lumapch i kupuję chusteczki dla psów, mam już trochę, więc nic nie jest w stanie mnie zaskoczyć :diabloti: Quote
snuszak Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 mała z takimi fotkami powinna być już w domu :):) a w zasadzie to ciotki powinny na wizyty biegać się umawiać :) Quote
malinaoona Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Quote
Marylin Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 O boshe jaka ona śliczna i jaki ma zarąbiaszczy tymczas! Znajdzie super domek Quote
malinaoona Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 no w sumie to chyba już ma... :) wg mnie ankieta spoko, trzeba kogoś wysłać na wizytę w Wawie i jak Gosia się zgodzi, to kolejnego smroda mam z głowy :lol: Quote
snuszak Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 i kolejnego smroda Ci przywieziemy :evil_lol: Quote
eloonia Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Dałam namiary na Honey rodzinie, która była zainteresowana Boo. Mam nadzieję, że się odezwą. Quote
supergoga Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 Ale Honey juz zarezerwowana. Jedzie do Warszawy. Ja właśnie Ci pisałam, że jestem po rozmowie z Rodzinką i jak najbardziej niech jedzie. Pani chce w sobotę przyjechac po suczynkę. A ja zakładam wątek naszego malca nowego - od wczoraj z trasy - Pshemka. Mikro psiak totalny. Quote
eloonia Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 supergoga napisał(a):Ale Honey juz zarezerwowana. Jedzie do Warszawy. Ja właśnie Ci pisałam, że jestem po rozmowie z Rodzinką i jak najbardziej niech jedzie. Pani chce w sobotę przyjechac po suczynkę. A ja zakładam wątek naszego malca nowego - od wczoraj z trasy - Pshemka. Mikro psiak totalny. Ok, już napisałam następnego @ do Państwa że Honey zarezerwowana i podałam też link do Pshemka -> wariata z siebie robię, ale mogę być wariatem byle psiaki domki znajdowały.... :roll: Quote
supergoga Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 Z tymi psiakami to tak jest. Ja potwierdzenie w sprawie Honey przeczytałam dzisiaj - wczoraj cały dzień nas nie było. Byle psiaki miały domy! Quote
Ajula Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 snuszkak napisał(a):i kolejnego smroda Ci przywieziemy :evil_lol: ...bo od Ciebie szybko idą do DS :) Quote
malinaoona Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 mam już w planach jedną rozbójnicę :diabloti: muszę ją zapoznać z Havi najpierw i jeśli będą psiapsióły to biorę :lol: Quote
What May NN Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 może to będzie Puma?? ;-) oczywiscie najpierw trzymam kciuki za dom dla Honey :-) Quote
malinaoona Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Puma jest piękna, ale boję się o Havanę... w razie starcia, mój pies nie ma szans, więc wolę nie ryzykować :( Quote
snuszak Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 a Puma taka rewelacja w schronisku i marznie bardzo ;( Quote
What May NN Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 malinaoona napisał(a):mam już w planach jedną rozbójnicę :diabloti: muszę ją zapoznać z Havi najpierw i jeśli będą psiapsióły to biorę :lol: może cosik zdradzisz?? Quote
Ajula Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 ja już złożyłam gratulacje na fb :) czytałam nawet relację nowej Pańci, która jest oczywiście zachwycona! Quote
Recommended Posts