supergoga Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 [FONT=Verdana]Honey jest niezwykle piękną, miodową sunią, małą, z dłuższym włosem, kochającą człowieka i bardzo młodziutką. Niedawno trafiła do podpoznańskiego przytuliska i pod opiekę Fundacji. Uwielbia głaskania - natychmiast wykłada się brzusiem do góry - trudno nawet ustawić ją do zdjęcia, tak spragniona jest kontaktu z człowiekiem.[/FONT] [FONT=Verdana]Ma książeczkę zdrowia, jest odrobaczona i zaszczepiona.[/FONT] [FONT=Verdana]Jest coraz zimniej, a mała Honey marznie w schroniskowej budzie.[/FONT] [FONT=Verdana]Może ma szansę na dom u Ciebie?[/FONT] Quote
What May NN Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 śliczna suńka!! dobre foty i do domu!! ;-) Quote
supergoga Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 Miodowa panienka może w przyszłym tygodniu pojedzie na tymczas. Wtedy i foty będą lepsze i może więcej o niej napiszemy. Quote
snuszak Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 piękna mała, przy takiej urodzie i ładnych fotkach nie powinna długo czekać Quote
SkarpetKa Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Honey kruszynka przeciska się przez kraty i ucieka z boksu mądrala. Quote
grzybkowa Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 ale śliczna, mała "szczotka" ! to ostatnie wesołe zdjęcie wymiata! :) Quote
klaki91 Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Ale fajna :D taki zawadiacki wyraz mordki ma :D Quote
supergoga Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 Jak się uda to opuści schron i pojedzie na tymczas. Jutro się okaże. Quote
malinaoona Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 siedzi u mnie Paskuda ;) jest cudowna, uwielbia czesanie, jak ją czeszę miękkim włosiem to wywala brzuch i przysypia... :) uwielbia się przytulać, wszystko ją cieszy i każdego kocha :) Quote
supergoga Posted November 10, 2011 Author Posted November 10, 2011 Tylko nie paskuda. Ona słodki miodzio jest Quote
klaki91 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 To super, jak ma jeszcze świetny charakter to z taką urodą raz dwa znajdzie dobry domek : ) Quote
Ajula Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 cudowna :loveu: aż Ci Olka zazdroszczę, że ją masz! Quote
SkarpetKa Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Świetnie, że pannica już dupkę w ciepełku grzeje! :) A jak z czystością i co Havanka na nowego sublokatora? ;) Quote
snuszak Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Havanka pewnie już przyzwyczajona :) coś przyjeżdża, coś odjeżdża ... a Havanka zawsze jest ;) Quote
What May NN Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 ale super, że mała ma dt :-) znajdzie szybko dom! Quote
malinaoona Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 no noc na nie minęła rewelacyjnie... Mała dostała rozwolnienia, do 3 w nocy się męczyła ona no i ja- sprzątaniem... ;/ Chciałabym dać jej jakieś inne imię, bo Honey ciężko mi się woła, ale nie mam pomysłu :( Quote
supergoga Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 I tak w porównaniu z Rogalikiem i Bułeczką to krótkie...hihihi. Można mówic Hani. Pewnie zmiana żywienia działa i stres. Nie wiem co tam dają, ale i Puma miała biegunkę. Quote
malinaoona Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> jeszcze pomyslę nad imieniem ;) pewnie jak pójdzie do domu to i tak będzie miała zmienione... Quote
snuszak Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 piękna modelka :):) i jaka chusteczka ładna :) oby rozwolnienie jak najszybciej się skończyło! Quote
Boogie Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 supergoga napisał(a):I tak w porównaniu z Rogalikiem i Bułeczką to krótkie...hihihi. Można mówic Hani. A skończy sie zapewne na Hance ;) Ale tak jak piszesz Gosia, w porównaniu z kocia piekarnia to i tak będzie cudowne :D Quote
malinaoona Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 oj tam oj tam, kotów się tak często po imieniu nie woła :P ja wołam na nią Mysza i chyba jej się podoba, o! Quote
malinaoona Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Quote
Recommended Posts