doddy Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 PEŁNE ROZLICZENIE BOSCO. Darczyńcy: Jola od Malinki 50zł, MALWA (bazarek ze Strunki) 124,50zł, Małgorzata K. 100zł, Izabela M. 10,64zł, Kinga R. 50zł, xsupergrrrlx 80zł, tobciu 15zl, Olga K. 10zł, tobciu 30zł, Magda K. 50zł, Błażej K. 8zł, ewajanka 36zł, Szkrab 20zł, Dorota Ś. 100zł, agnieszka32 100zł, Anna W. 25zł, Marta Sz. 50zł, Karolina M. 14zł, Grzegorz D. 50zł, Paulina Ż. 39zł, Marta W. - S. 100zł, Anna M. 5zł, Barbara J. 20zł, Katarzyna R. 75zł, Olga K. 10zł, Magdalena D. 25zł, Zbyszk Ch. 350zł. Wydatki: transport 130zł 600zł leczenie + diagnostyka w 2011r. 105zł - USG 220zł - hotel 665zł - operacja zerwanego więzadła kolanowego, kastracja, RTG RAZEM BOSCO JEST NA MINUSIE -67,86zł + hotel styczeń. Quote
doddy Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Dla dobrych cioć i wujków, którzy pomagają Bosco kilka fotek czekoladki. Niunio jeszcze niechętnie chodzi na spacerki, najchętniej się mizia na posłanku w ciepełku. Mamy nadzieję, że niedługo w DT będzie miał swoje własne ręce do głaskania, czułości. A potem oby już ktoś pokochał go na zawsze! Quote
ewajanka Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Piękny jest, taki dostojny. Ale mam wrażenie że jakiś obrażony jest, domyślam się że kolor kołnierza mu nie odpowiada, hehe. Quote
doddy Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 A przede wszystkim ma super charakter jak dotąd. Dawno takiego miziaka nie widziałam. I dobra wiadomość z rana. Nasz kolega mocno myśli o daniu mu DT. Teraz dużo w łapach Bosco, co by chłopaki znaleźli wspólny język porozumienia. Quote
ewajanka Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 doddy napisał(a):A przede wszystkim ma super charakter jak dotąd. Dawno takiego miziaka nie widziałam. I dobra wiadomość z rana. Nasz kolega mocno myśli o daniu mu DT. Teraz dużo w łapach Bosco, co by chłopaki znaleźli wspólny język porozumienia. Rozumiem, że ma zamieszkać z innym psem? Ja myślę, że się dogadają, bo Bosco był całkowicie uległy w stosunku do większych od siebie psów i suk, co prawda to było w schronie. Quote
doddy Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Nie, będzie jedynakiem. Misiek to taki nasz awaryjny tymczas :) Quote
ewajanka Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 doddy napisał(a):Nie, będzie jedynakiem. Misiek to taki nasz awaryjny tymczas :) Upsss, hihihihih. Wierzę, że będzie dobrze, Bosco to bardzo pojętny psiak. Quote
doddy Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 A ja nie wierzę, że ten kto go pozna to odda :) A tak serio, rozmawiałam z Asia z hotelu że ciężko jej go nawet na DT puścić, bo taki pies to skarb. Quote
tobciu Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 doddy napisał(a):A ja nie wierzę, że ten kto go pozna to odda :) A tak serio, rozmawiałam z Asia z hotelu że ciężko jej go nawet na DT puścić, bo taki pies to skarb. Wierzę że się dogadają. Ja tylko ze zdjęć Bosko znam i jestem zakochana. A co dopeiro na żywo móc z nim obcować. :) Bedzie dobrze. Dogadają się chłopaki ! Quote
doddy Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Bosco od piątku mieszka u Miśka w DT w Warszawie. Chłopaki dogadali się wyśmienicie. Bosco jest boski co powtarza każdy kto go pozna. Aga z Tomkiem byli u nich wczoraj cały wieczór i oczywiście... Aga się zakochała ;) Tego psa ktokolwiek spotka od razu wpada jak śliwka w kompot. W domu Bosco odnalazł się idealnie. Leży na kanapie i się mizia. Spacerki są z konieczności. Po operacji niunio goi się pięknie. Aga wczoraj pstryknęła nowe fotki to wstawię jak będą. Quote
ewajanka Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 doddy napisał(a):Bosco od piątku mieszka u Miśka w DT w Warszawie. Chłopaki dogadali się wyśmienicie. Bosco jest boski co powtarza każdy kto go pozna. Aga z Tomkiem byli u nich wczoraj cały wieczór i oczywiście... Aga się zakochała ;) Tego psa ktokolwiek spotka od razu wpada jak śliwka w kompot. W domu Bosco odnalazł się idealnie. Leży na kanapie i się mizia. Spacerki są z konieczności. Po operacji niunio goi się pięknie. Aga wczoraj pstryknęła nowe fotki to wstawię jak będą. Wiedziałam, że będzie dobrze, hehheeh. Czekam na fotki z kanapy;) Quote
doddy Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Fotki są na forum fundacji. W wolnej chwili przekopiuje miziaka. Quote
Atrisko Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 No super wieści...Doddy czy Ty nie jesteś aby czarodziejką i jakiegoś uroku nie rzuciłaś na "Miśka"...czyli co DT czy może kochający domek...??? Quote
doddy Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Dajmy czas chłopakom na "poznanie się". :) Quote
doddy Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Tak, wszystko extra. Bosco boski nadal. Łapka się dobrze goi. Quote
tobciu Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 doddy napisał(a):Tak, wszystko extra. Bosco boski nadal. Łapka się dobrze goi. Super. :) Dzięki za informację. :) Oby takich wiecej na dogo było :) Quote
doddy Posted February 8, 2012 Posted February 8, 2012 Oczywiście niunia cały czas ogłaszamy, poki co bez odzewu, ale się nie poddajemy. A DT się zakochuje powoli :) W weekend może Agaszka odwiedzi Bosco u Miśka i pstryknie jakieś fotki. Quote
teresz10 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 W schronisku w Nowodworze skąd zabraliście Bosco nie przetrwał by w te mrozy ...wasza akcja uratowała mu życie w to nie wątpię...dziękuję... Quote
teresz10 Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Czekam i ja na wieści - co z Bosco - czy nadal czeka w dt? Quote
doddy Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Tak, Bosco nadal w DT. Wszystko u niego super. Noga zarasta, po operacji prawie nie ma śladu. Zaczął się drapać, więc zakupiliśmy mu worek Eukanuby Dermatosis. Póki co już się nie drapie. W domu anioł. Na spacerach też anioł, na tyle że chodzi z Michałem bez smyczy. DT zauroczony nim. A z ogłoszeń cisza... Quote
Recommended Posts