Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

PEŁNE ROZLICZENIE BOSCO.

Darczyńcy:
Jola od Malinki 50zł, MALWA (bazarek ze Strunki) 124,50zł, Małgorzata K. 100zł, Izabela M. 10,64zł, Kinga R. 50zł, xsupergrrrlx 80zł, tobciu 15zl, Olga K. 10zł, tobciu 30zł, Magda K. 50zł, Błażej K. 8zł, ewajanka 36zł, Szkrab 20zł, Dorota Ś. 100zł, agnieszka32 100zł, Anna W. 25zł, Marta Sz. 50zł, Karolina M. 14zł, Grzegorz D. 50zł, Paulina Ż. 39zł, Marta W. - S. 100zł, Anna M. 5zł, Barbara J. 20zł, Katarzyna R. 75zł, Olga K. 10zł, Magdalena D. 25zł, Zbyszk Ch. 350zł.

Wydatki:
transport 130zł
600zł leczenie + diagnostyka w 2011r.
105zł - USG
220zł - hotel
665zł - operacja zerwanego więzadła kolanowego, kastracja, RTG

RAZEM BOSCO JEST NA MINUSIE -67,86zł + hotel styczeń.

• Replies 265
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dla dobrych cioć i wujków, którzy pomagają Bosco kilka fotek czekoladki. Niunio jeszcze niechętnie chodzi na spacerki, najchętniej się mizia na posłanku w ciepełku. Mamy nadzieję, że niedługo w DT będzie miał swoje własne ręce do głaskania, czułości. A potem oby już ktoś pokochał go na zawsze!

Posted

A przede wszystkim ma super charakter jak dotąd. Dawno takiego miziaka nie widziałam.
I dobra wiadomość z rana. Nasz kolega mocno myśli o daniu mu DT. Teraz dużo w łapach Bosco, co by chłopaki znaleźli wspólny język porozumienia.

Posted

doddy napisał(a):
A przede wszystkim ma super charakter jak dotąd. Dawno takiego miziaka nie widziałam.
I dobra wiadomość z rana. Nasz kolega mocno myśli o daniu mu DT. Teraz dużo w łapach Bosco, co by chłopaki znaleźli wspólny język porozumienia.

Rozumiem, że ma zamieszkać z innym psem? Ja myślę, że się dogadają, bo Bosco był całkowicie uległy w stosunku do większych od siebie psów i suk, co prawda to było w schronie.

Posted

doddy napisał(a):
A ja nie wierzę, że ten kto go pozna to odda :)
A tak serio, rozmawiałam z Asia z hotelu że ciężko jej go nawet na DT puścić, bo taki pies to skarb.

Wierzę że się dogadają. Ja tylko ze zdjęć Bosko znam i jestem zakochana. A co dopeiro na żywo móc z nim obcować. :)
Bedzie dobrze. Dogadają się chłopaki !

Posted

Bosco od piątku mieszka u Miśka w DT w Warszawie. Chłopaki dogadali się wyśmienicie. Bosco jest boski co powtarza każdy kto go pozna. Aga z Tomkiem byli u nich wczoraj cały wieczór i oczywiście... Aga się zakochała ;) Tego psa ktokolwiek spotka od razu wpada jak śliwka w kompot.
W domu Bosco odnalazł się idealnie. Leży na kanapie i się mizia. Spacerki są z konieczności.
Po operacji niunio goi się pięknie.
Aga wczoraj pstryknęła nowe fotki to wstawię jak będą.

Posted

doddy napisał(a):
Bosco od piątku mieszka u Miśka w DT w Warszawie. Chłopaki dogadali się wyśmienicie. Bosco jest boski co powtarza każdy kto go pozna. Aga z Tomkiem byli u nich wczoraj cały wieczór i oczywiście... Aga się zakochała ;) Tego psa ktokolwiek spotka od razu wpada jak śliwka w kompot.
W domu Bosco odnalazł się idealnie. Leży na kanapie i się mizia. Spacerki są z konieczności.
Po operacji niunio goi się pięknie.
Aga wczoraj pstryknęła nowe fotki to wstawię jak będą.

Wiedziałam, że będzie dobrze, hehheeh. Czekam na fotki z kanapy;)

Posted

Oczywiście niunia cały czas ogłaszamy, poki co bez odzewu, ale się nie poddajemy.
A DT się zakochuje powoli :)
W weekend może Agaszka odwiedzi Bosco u Miśka i pstryknie jakieś fotki.

Posted

Tak, Bosco nadal w DT. Wszystko u niego super. Noga zarasta, po operacji prawie nie ma śladu.
Zaczął się drapać, więc zakupiliśmy mu worek Eukanuby Dermatosis. Póki co już się nie drapie.
W domu anioł. Na spacerach też anioł, na tyle że chodzi z Michałem bez smyczy.
DT zauroczony nim.
A z ogłoszeń cisza...