Pipi Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Fajna z takimi ucholkami cudnymi. Mam teraz dwie identyczne u siebie i wspaniałe charaktery mają i nikt nawet nie zadzwoni zapytać. Co sie dzieje????? z tymi ludzmi. Quote
anka :) Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 No masakra :-( takie wspaniałe psiaki z energią i radością do człowieka, a tu niestety Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Myślę, że tu dołączę nowe sunie , które przyjechały do mnie od Pipi - Patmol zmień tylko tytuł wątku na jakiś inny;) Tora, Gabi i Bunia: wesołe, grzeczne, szaleją razem jak dzikuski- Tora biega jak torpeda, a reszta próbuje ją dogonić, całuśne no i piękne:) Gabi burczy przy jedzeniu, a poza tym żadnych problemów. Tora lekka dieta ;) Kilka fot z wczoraj, samemu ciężko zrobić im dobre ujęcia, bo są szalone:) Quote
Patmol Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 na razie taki tytuł wpisz pod zdjęciami która jest która -to wrzucę tez w pierwszy post Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Bunia- szczeniaczek Tora - czarna Gabi - beżowa po fryzjerze;) Quote
Patmol Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 Gabi -elegantka co to znaczy, że burczy przy jedzeniu? odstrasza inne psy? ile ma? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Tak, warczy na inne przy jedzeniu, pilnuje. Czekajmy na Pipi , ona napisze ile dokładnie mają. I jak do kotów? Bunia wyrośnie na taką średnią sunię w kolano. Quote
Patmol Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 Gabi jest i jasna i wygląda rasowo chyba długo u Ani nie posiedzi to zdjęcie Midi jest super to jest Tora? ta czarna? bo tutaj wydaje się mniejsza Tora siedzą w kojcu razem we trzy? Quote
Szalony Kot Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Cudne są! Jak będą jakieś sklejone już ogłoszenia, to pokażcie koniecznie :) Quote
Patmol Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 a ta w środku to Bunia? szczeniak, ale ile ma? 8-10 miesięcy? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Czarna , to Tora, one nie jest duża- tzn wysoka, zdjęcie przy nodze oddaje jej wielkość, One w tej chwili wielkościowo są takie same praktycznie. Bunia ma jakieś 4 miesiące. Tak, mieszkają razem. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Mam info , że : Tora - wiek 2-3 lata, lubi spędzać czas na podwórku Gabi - ok 2 lat Bunia, ten wiek 4 miesięcy myślę, że może być. Jak tylko będę miała kogoś do pomocy, to zrobię im foty nowe do ogłoszeń. Sunie wszystkie są bardzo czyste, Gabi jest dość skoczna, ale karna . Tora bardzo fajna . Quote
Patmol Posted August 31, 2012 Author Posted August 31, 2012 no, Bunia tez chyba fajna-nie tylko Tora a Gabi? tez fajna Quote
Evelin Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 od 27 sierpnia sa wstawione do ogłoszeń (od post u206) http://www.dogomania.pl/forum/threads/225774-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-du%C5%BCo-mo%C5%BCliwo%C5%9Bci-%29/page7 nie będzie mnie przez tydzień- jakby co to dopingujcie bazyliszka..w regulaminie jest,że ogloszenia muszą być w ciągu 7 dni Quote
Pipi Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Evelin, szerokiej drogi, gumowych słupów i duuuużo słonca i dobrej pogody . Wypoczywaj z dobrym skutkiem. . . ja czekam na Ciebie, za wszystko dziekuję. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 3, 2012 Posted September 3, 2012 Bunia pojechała dziś do nowego domu:) Mieszka w domu z ogrodem, nie jest psem typowo domowym - ma miejsce w garażu , blisko pieca ,gdzie zimą jest ciepło. Do dyspozycji ma ogrodzony ogród w okół domu- zero łańcucha czy kojca. Na posesji stoi też buda, tak aby sunia mogła sobie poleżeć , gdy ma ochotę. W domu mieszkają rodzina z dorosłymi dziećmi. Bunia dostała nową obrożę,smycz, zakupiona została sucha karma, smakołyki i zabawki. Wszystko widziałam. W tygodniu podjada z nią na szczepienia.Na marzec umówieni jesteśmy na sterylizację . Rodzina mi się spodobała, normalni ,ale zaangażowani w adopcję. Mieszkają ok 5km ode mnie:) Quote
Pipi Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Super, super, super, bardzo sie cieszę. Teraz trzeba trzymac kciuki zeby nie plakala tak jak jej siostra Sonia. Aniu dziekuje Ci bardzo. Quote
Randa Posted September 6, 2012 Posted September 6, 2012 nie zagrzała miejsca długo u Ani, ale super:lol: Quote
Pipi Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 Cudneeee. . . jakie gonitwy? szczęśliwe są. A jak Gabi? mam na mysli do innych psów? u mnie nie bylo najlepiej, bo zadziora taka była z niej. Quote
Patmol Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 z Tora chyba się bardzo lubią Quote
Ania+Milva i Ulver Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 O Gabi po ukazaniu się ogłoszeń miałam 2 telefony, ale masakra...dostałam też zapytanie na mail, zobaczę co z tego wyjdzie. Quote
Recommended Posts