Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fajna z takimi ucholkami cudnymi. Mam teraz dwie identyczne u siebie i wspaniałe charaktery mają i nikt nawet nie zadzwoni zapytać.
Co sie dzieje????? z tymi ludzmi.

• Replies 205
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Myślę, że tu dołączę nowe sunie , które przyjechały do mnie od Pipi - Patmol zmień tylko tytuł wątku na jakiś inny;)

Tora, Gabi i Bunia: wesołe, grzeczne, szaleją razem jak dzikuski- Tora biega jak torpeda, a reszta próbuje ją dogonić, całuśne no i piękne:)
Gabi burczy przy jedzeniu, a poza tym żadnych problemów. Tora lekka dieta ;)
Kilka fot z wczoraj, samemu ciężko zrobić im dobre ujęcia, bo są szalone:)

Posted

Gabi jest i jasna i wygląda rasowo
chyba długo u Ani nie posiedzi

to zdjęcie Midi jest super

to jest Tora? ta czarna?

bo tutaj wydaje się mniejsza
Tora

siedzą w kojcu razem we trzy?

Posted

Mam info , że :
Tora - wiek 2-3 lata, lubi spędzać czas na podwórku
Gabi - ok 2 lat
Bunia, ten wiek 4 miesięcy myślę, że może być.

Jak tylko będę miała kogoś do pomocy, to zrobię im foty nowe do ogłoszeń.

Sunie wszystkie są bardzo czyste, Gabi jest dość skoczna, ale karna . Tora bardzo fajna .

Posted

Evelin, szerokiej drogi, gumowych słupów i duuuużo słonca i dobrej pogody . Wypoczywaj z dobrym skutkiem. . . ja czekam na Ciebie, za wszystko dziekuję.

Posted

Bunia pojechała dziś do nowego domu:)
Mieszka w domu z ogrodem, nie jest psem typowo domowym - ma miejsce w garażu , blisko pieca ,gdzie zimą jest ciepło. Do dyspozycji ma ogrodzony ogród w okół domu- zero łańcucha czy kojca. Na posesji stoi też buda, tak aby sunia mogła sobie poleżeć , gdy ma ochotę. W domu mieszkają rodzina z dorosłymi dziećmi.
Bunia dostała nową obrożę,smycz, zakupiona została sucha karma, smakołyki i zabawki. Wszystko widziałam. W tygodniu podjada z nią na szczepienia.Na marzec umówieni jesteśmy na sterylizację . Rodzina mi się spodobała, normalni ,ale zaangażowani w adopcję. Mieszkają ok 5km ode mnie:)

Posted

Super, super, super, bardzo sie cieszę. Teraz trzeba trzymac kciuki zeby nie plakala tak jak jej siostra Sonia.
Aniu dziekuje Ci bardzo.

Posted

Cudneeee. . . jakie gonitwy? szczęśliwe są.
A jak Gabi? mam na mysli do innych psów? u mnie nie bylo najlepiej, bo zadziora taka była z niej.