Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 205
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:angryy: ponieważ jako ostatnie ogłaszam Bete i Midi (kujawsko -pomorskie)
na moim pupilu - wszystkie ogłoszenia poprzerzucało mi na kujawsko -pomorskie :angryy:

i teraz wychodzi, że i pies pipi (Siwa) i moja kotka -tez mieszkają :evil_lol: koło Brodnicy
i nie umiem :oops: tego naprawić :oops:

ogłaszacie na jednym koncie?
czy może trzeba założyć trzy róźne - na trzy różne miejscowości?

muszę posprawdzać inne portale :angryy:

Posted

trzymam kciuki, żeby kontrola wyszła OK
Midi już u Ciebie czuje się pewnie? chętnie chodzi na spacery? przychodzi na zawołanie?

prosimy o wieści co słychać u panienek

Posted

Z dziewczynami nie ma problemów. Midi jest już normalnym przytulakiem:p Beta luzik;) Obydwie posłuszne-przybiegają na zawołanie, nie rozrabiają zbyt wiele. Fajnie się razem bawią- gonią po całym wybiegu , apetyt dopisuje.
Tylko domki by się przydały...a tu całkowita cisza w tym temacie niestety.

• 2 weeks later...
Posted

Matko, Patmol, Ty to jestes solidna firma z ogloszeniami. A ja to jus sie gubie i w watkach i w ogloszeniach. Mysle, ze chyba zeszyt zaloze i zaczne pisac, jaki pies i gdzie ma ogloszenia i kot. Ktos nie raz pyta,czy ten, a ten pies/kot ma ogloszenia, a ja jak daje slowo nie wiem co powiedziec, bo zapominam.
Tyle pracy z tym oglaszaniem, to zeby choc dla przyzwoitosci, jak to sie mowi ktos zadzwonil raz na jakis czas.
Patmol, wielkie dzieki

Posted

to pisz na swoim wątku który kot ma ogłoszenia i kto ogłasza, a ja będę wpisywać na pierwszej stronie wątku Twoich kotów czyli tutaj http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=135752&start=0
a potem jak ktoś zapyta o kota - to do tego wątku odsyłaj
tam też są zdjecia kotów, kilka zdań o nich i informacja czy mają i gdzie swój osobisty wątek

jeśli masz ok. 20 kotów - to jeszcze jakiś brakuje na tym wątku

Posted

O Jezu, ale jak mam to zrobic? trzeba chyba szukac na watku, jaki pies oglaszany, tak? wypisac sobie i wstawic? ale co? wstawiac wszystkie ogloszenia? Ja mam udostepnione przez moda kilka pierwszych postow na pierwszej stronie, ale zdjecia i opisy tam wstawiam. Musze poprosic o wiecej miejsca chyba. Nie bardzo jest kiedy to robic. Ale sie postaram, to bedzie wiadomo co i jak.

Posted

jeśli chodzi o koty - to nie ma potrzeby tego pisac na wątku na dogomanii w pierwszych postach

po prostu jak ktoś powie, że ogłasza jakiegoś Twojego kota - to napisz na wątku
w tym miejscu, gdzie byś pisała normalnie tekst np.

Randa ogłasza Gandzię.

i ja sobie to przeczytam i wkleję w ten wątek na MIau w odpowiednie miejsce

jeśli chodzi o psy - to -jeśli chcesz-mogę założyć na dogomanii taki wątek adopcyjny Twoich psów
mogę tam wpisać wszystkie psy, które są u Ciebie do adopcji (i te w hotelikach tez)
ze zdjęciami i informacją czy są ogłaszane czy nie
i czy mają swoje wątki
i
gdyby był taki wątek, to też wystarczy że ktoś napisze,np, na Twoim głównym wątku, którego psa ogłasza, a ja to wstawię w odpowiednie miejsce

• 2 weeks later...