R-oy Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Bobik zamieszkal w nowym domu :) Trzymamy wszyscy kciuki aby ci sie powiodlo fajny, wesoly psiaku... Jestem Bobik, w schronisku Koninie zamieszkalem w styczniu 2008r,niedlugo bede obchodzil smutna trzecia rocznice... Mam ok. 9 lat, jestem spokojnym, łagodnym psem, nie interesuja mnie konflikty z innymi psami, mam bardzo dobre kontakty z suczkami, w schronisku przebywam na otwartym wybiegu razem z kilkunastoma innymi psiakami. Jestem ufny wobec ludzi, do znajomego mi człowieka chetnie zglaszam sie po głaskanko i pieszczoty, bardzo lubie tez przegryzc jakiegos smaczka. Ponad wszystko uwielbiam pilki, potrafie aportowac a na spacerach mozna puszczac mnie luzem bo sie nie oddalam i przychodze na zawolanie. Jestem niewielkim psiakiem i mam troche pecha bo juz kilka razy ktos zastanawial sie nad przygarnieciem mnie ale zawsze ostatecznie wybieraja innego bo mi podobno bedzie latwiej znalezc nowy dom... Czekam wiec cierpliwie, skoro tak mowia to chyba nie pozostaje mi nic innego jak tylko wierzyc. Jak opisalbym siebie w trzech slowach? Mały, przyjazny, wesoły psiak... Kontakt do adopcji: Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Koninie tel: /63/ 243 80 38 lub p. Marta 513-252-632 email: ag@schronisko.konin.pl Bobik na zimowo Bobik uwielbia pilki 8) [video=youtube;XbfubXYWfGc]http://www.youtube.com/watch?v=XbfubXYWfGc&feature=channel_video_title[/video] Quote
klaki91 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Ale ma kochaną mordkę, szkoda, że już tyle w schronie siedzi :( Mogę pomóc, porobić ogłoszenia jak coś Quote
R-oy Posted November 4, 2011 Author Posted November 4, 2011 Jasne, dzieki! Bedziemy wdzieczni :) Quote
Ag_konin Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Jestem, witam się i zapisuję Bobika :) Quote
Karolcia_ko5 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Również wesprę obecnością na wątku :-) Quote
Pyrdka Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 I ja goszczę u Bobiczka. Śliczna psinka. Quote
R-oy Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 Jak macie namiary na bazarek z ogloszeniami to podsuncie plizz. Quote
klaki91 Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Dzisiaj wrzuce go na gumtree, tablicę i wszystkie te "typowe" strony adopcyjne (morusek itd ;)) http://www.morusek.pl/ogloszenie/80064/Przygarnij-Bobika/ http://tablica.pl/oferta/oddam-w-dobre-rece-IDsoAW.html http://aukcjezwierzat.pl/aukcja20736_szukam-dobrego-domu-.html http://poznan.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-SZUKAM-DOMU-W0QQAdIdZ328054422 Quote
Ag_konin Posted November 6, 2011 Posted November 6, 2011 Bobik był dzisiaj na długim spacerze poza schronem razem z suczką i samcem. Są fotki, powinny niedługo się pojawić i tutaj. Zero agresji, bardzo posłuszny - szedł bez smyczy przy nodze, wracał na zawołanie, sam się nie oddalał. Poszalał trochę w trawie, powtulał się w ludzi, wygłaskany, wydrapany, najedzony pies :) Marcin go przekupił smakami, więc Bobiś był w niego wpatrzony jak w obrazek. Był problem żeby go wyprowadzić z terenu schroniska, ale jak zobaczył, że na zewnątrz jest ok poszedł bez sprzeciwów. Bardzo ładnie chodzi na smyczy, swoim tempem, nie ciągnie. Cudo :) Quote
R-oy Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 Taki jestem super psiak Tulanki z Karym i... kims bez glowy 8) Fajna ta jesien, powacham sobie troche.. Pobiegam! Masz smaki? Daaaj Liscie! Wytarzam sie ! Ok, teraz sie troche z nich otrzepie Ale mialem fajny spacer..... Quote
klaki91 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Słodziak! :) śliczny psiak, taki pocieszny kundelek :D Quote
R-oy Posted November 7, 2011 Author Posted November 7, 2011 Taki psi ideal :) Nieduzy, spokojny, fajny z psami, posluszny... Tylko do domu smigac.. Quote
Ag_konin Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Przy najbliższej okazji (za pewne w środę) sprawdzę go jeszcze jak reaguje na koty ;) Quote
Ag_konin Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Uwielbia to za mało powiedziane ;) On szaleje za piłkami! Ale bardzo ładnie przynosi pod nogi i czeka, aż ktoś mu rzuci. Quote
Pyrdka Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Pies ideał. Co on robi jeszcze w schronisku? Trzeba go poogłaszać, domki powinny się o niego bić. Cudny jest Bobiś. Quote
Madzik34 Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Witajcie, faktycznie Bobik to bardzo fajny psiak, widać, ze pomimo tak długiego czasu w schronisku nadal jest kochany i od ręki mógłby zamieszkać z ludźmi w domu, będę do Was zaglądała i trzymam kciuki za Bobika. Ps. u nas w schronisku też jest Bobik - też fajny psiak:-) Quote
R-oy Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 Witam na watku Bobika :) Jesli macie mozliwosc i troche czasu to sprobujcie gdzies go poreklamowac, ogloszenia tez mile widziane oczywiscie. Niedlugo wykupimy mu jakis pakiecik 8) Quote
Pyrdka Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Wydarzenie na fb warto by Bobikowi zrobić. Quote
Ag_konin Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Wollygator go dzisiaj nagrała jak mały szalał za piłką :) Quote
Karolcia_ko5 Posted November 12, 2011 Posted November 12, 2011 To czekamy na filmik . . Nie wiedziałam, że z niego taki fajny psiorek jest. Quote
Recommended Posts