Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bobik zamieszkal w nowym domu :) Trzymamy wszyscy kciuki aby ci sie powiodlo fajny, wesoly psiaku...

Jestem Bobik, w schronisku Koninie zamieszkalem w styczniu 2008r,niedlugo bede obchodzil smutna trzecia rocznice...

Mam ok. 9 lat, jestem spokojnym, łagodnym psem, nie interesuja mnie konflikty z innymi psami, mam bardzo dobre kontakty z suczkami, w schronisku przebywam na otwartym wybiegu razem z kilkunastoma innymi psiakami. Jestem ufny wobec ludzi, do znajomego mi człowieka chetnie zglaszam sie po głaskanko i pieszczoty, bardzo lubie tez przegryzc jakiegos smaczka. Ponad wszystko uwielbiam pilki, potrafie aportowac a na spacerach mozna puszczac mnie luzem bo sie nie oddalam i przychodze na zawolanie. Jestem niewielkim psiakiem i mam troche pecha bo juz kilka razy ktos zastanawial sie nad przygarnieciem mnie ale zawsze ostatecznie wybieraja innego bo mi podobno bedzie latwiej znalezc nowy dom... Czekam wiec cierpliwie, skoro tak mowia to chyba nie pozostaje mi nic innego jak tylko wierzyc.
Jak opisalbym siebie w trzech slowach? Mały, przyjazny, wesoły psiak...

Kontakt do adopcji:

Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Koninie
tel: /63/ 243 80 38 lub p.
Marta 513-252-632
email: ag@schronisko.konin.pl

Bobik na zimowo

Bobik uwielbia pilki 8)

[video=youtube;XbfubXYWfGc]http://www.youtube.com/watch?v=XbfubXYWfGc&feature=channel_video_title[/video]

Posted

Bobik był dzisiaj na długim spacerze poza schronem razem z suczką i samcem. Są fotki, powinny niedługo się pojawić i tutaj.
Zero agresji, bardzo posłuszny - szedł bez smyczy przy nodze, wracał na zawołanie, sam się nie oddalał. Poszalał trochę w trawie, powtulał się w ludzi, wygłaskany, wydrapany, najedzony pies :) Marcin go przekupił smakami, więc Bobiś był w niego wpatrzony jak w obrazek. Był problem żeby go wyprowadzić z terenu schroniska, ale jak zobaczył, że na zewnątrz jest ok poszedł bez sprzeciwów. Bardzo ładnie chodzi na smyczy, swoim tempem, nie ciągnie. Cudo :)

Posted

Taki jestem super psiak

Tulanki z Karym i... kims bez glowy 8)

Fajna ta jesien, powacham sobie troche..

Pobiegam!

Masz smaki? Daaaj

Liscie! Wytarzam sie !

Ok, teraz sie troche z nich otrzepie

Ale mialem fajny spacer.....

Posted

Witajcie, faktycznie Bobik to bardzo fajny psiak, widać, ze pomimo tak długiego czasu w schronisku nadal jest kochany i od ręki mógłby zamieszkać z ludźmi w domu, będę do Was zaglądała i trzymam kciuki za Bobika.

Ps. u nas w schronisku też jest Bobik - też fajny psiak:-)

Posted

Witam na watku Bobika :) Jesli macie mozliwosc i troche czasu to sprobujcie gdzies go poreklamowac, ogloszenia tez mile widziane oczywiscie. Niedlugo wykupimy mu jakis pakiecik 8)