Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj ok. 9:30 złapałem w Sosnowcu przy ul. Będzińskiej psa, który chyba komuś uciekł, ponieważ przy obroży dalej wisiał karabinek.
Trochę wychudzony, może dlatego, że uciekł już jakiś czas temu..
Poniżej zamieszczam zdjęcia, które jakimś cudem udało mi się zrobić.
Pies był bardzo przyjaźnie nastawiony do ludzi, podbiegał do przechodniów oraz będących pod uczelnią studentów, rzucał im kamień pod nogi i zachęcał do zabawy.

KONTAKT 606 434 827

Posted

Czy ten pies jest teraz u Ciebie??
Może potrzebujesz pomocy w ogłaszaniu go gdzieś? przydałyby się 'papierowe' ogłoszenia w pobliżu miejsca gdzie go znalazłeś...ktoś powinien go szukać.

Posted

Tak, jest w schronisku w Sosnowcu. Ostatnio robiłyśmy z mar_tiką zdjęcia na kwarantannie i był :) Dostał robocze imię Kazan.
Wydaje się całkiem fajnym psiakiem. Pierwsze wrażenie: spokojny, opanowany, łagodny do ludzi i psów.

Więcej zdjęć:

• 1 month later...
Posted

[quote name='arven']cronos73@o2.pl czy pies reaguje na imię FARTY ? Chyba 2 lata temu moje córki znalazły takiego samego psa, udało się namierzyc właściciela (jego adres e-mai, kóry miałam: cronos73@o2.pl ), tel: 600016073 - ale uprzedzam, że dane sprzed lat.

I tak tego nie sprawdzimy, bo pies został w listopadzie odebrany przez właściciela.