Paulina_mickey Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 puchu napisał(a):Albo się do wawy przeniesiesz. Któraś fundacja robiła chyba darmowy kurs (zaznaczam, ze pewna nie jestem) no własnie ja też wiem ale nie do końca, pisałam do tych organizacji które sie zajmują dogo i napisali że powinnam zrobić kurs i takie tam czyli w sumie nic nowego...:roll: a ja chciałam jakiś szczegułów... Quote
_ChiQuiTa_ Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Moja przyszłośc w mojej głowie rysuje się bardzo kolorowo, muszę się sprężyć już teraz żeby mature zdać i będzie jakoś z górki. Jak chcę weterynarię dobrze by było maturke pyknąc z biologii;/ Quote
puchu Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 poprawka, płatne http://grono.net/forum/topic/5271731/0/ Quote
Paulina_mickey Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Moja przyszłośc w mojej głowie rysuje się bardzo kolorowo, muszę się sprężyć już teraz żeby mature zdać i będzie jakoś z górki. Jak chcę weterynarię dobrze by było maturke pyknąc z biologii;/ ja zdawałam z biologi:diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Monotematyczne jesteście :eviltong: Ciągle tylko studia i studia :p A ja bym fotki chciała :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Też bym chciała :) jak mi mój TZ wyśle to Wam kilka pokaże:cool3: Quote
Paulina_mickey Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 ok mam ale nie ma dużo Mickey:roll: A teraz z innej beczki:diabloti: mój pająk:evil_lol: Plakat na drzwiach:cool3: (strasznie lubie pociągi) żywe kamienie:loveu: Quote
Paulina_mickey Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 Patyczaczki:loveu: Mój nowy nabytek(Targi Zoologiczne w Rzeszowie) Straszyk, troszQ nie wyraźny bo malutki jest:roll: Mata z pieskami(nie patrzcie na bałagan:diabloti:) Mój ukochany kocyk:loveu::loveu::loveu: Quote
furciaczek Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 O matko wieki mnie tu nie bylo:oops: Quote
ewatr Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Paulina_mickey napisał(a): Patyczaczki:loveu: Mój nowy nabytek(Targi Zoologiczne w Rzeszowie) Straszyk, troszQ nie wyraźny bo malutki jest:roll: Byłaś Paulinko na Targach ? A odwiedziłas Kundelkowe stoisko? Quote
Paulina_mickey Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 [quote name='ewatr']Byłaś Paulinko na Targach ? A odwiedziłas Kundelkowe stoisko? Byłam byłam i oczywiście odwiedziłam stoisko Kundelka, kupiłam cegiełke(fotka na macie ta w której oba psiaki patrzą w jedną strone,ONek i czarny kundelek) na rzecz schroniska i namówiłam innych:cool3:. Miałam nadzieje spotkać schroniskowe szczeniaczki ale były tylko kociaczki:loveu: Quote
ewatr Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 [quote name='Paulina_mickey']Byłam byłam i oczywiście odwiedziłam stoisko Kundelka, kupiłam cegiełke(fotka na macie ta w której oba psiaki patrzą w jedną strone,ONek i czarny kundelek) na rzecz schroniska i namówiłam innych:cool3:. Miałam nadzieje spotkać schroniskowe szczeniaczki ale były tylko kociaczki:loveu: Byłas pewnie w niedziele .........? faktycznie w pierwszej wersji w niedziele miały byc szczeniaki ale tak wyszło ze organizator targów nie zgodził sie aby schroniskowe koty były w tym samym czasie na targach co i te wystawowe sprzedawane ..no i musiały pieski byc w ostatniej chwili przeniesione na sobote . A onek ze zdjecia to jedna z naszych sióstr co juz maja dom Fiona albo Fila ;)/ nigdy nie umiałam ich odróżnic :eviltong:/ Quote
Paulina_mickey Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 [quote name='ewatr']Byłas pewnie w niedziele .........? faktycznie w pierwszej wersji w niedziele miały byc szczeniaki ale tak wyszło ze organizator targów nie zgodził sie aby schroniskowe koty były w tym samym czasie na targach co i te wystawowe sprzedawane ..no i musiały pieski byc w ostatniej chwili przeniesione na sobote . A onek ze zdjecia to jedna z naszych sióstr co juz maja dom Fiona albo Fila ;)/ nigdy nie umiałam ich odróżnic :eviltong:/ byłam w niedziele,;) właśnie tak myślałam że to któraś z nich dlatego wybrałam tą fotografie, szukałam jakiś znajomych pyśków i znalazłam:loveu::loveu::loveu: Quote
Paulina_mickey Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 luzia napisał(a):Paulinko o co chodzi z tym szczurkiem?? to szczurki z labolatorium, które teraz szukają domków, wiecej może Ci powiedzieć ChiQuita bo ona sie tym zajmuje:cool3: Quote
puchu Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 http://i133.photobucket.com/albums/q68/paulina_mickey/tn_PIC_0056.jpg :loveu::loveu::loveu: Piękne uszyska :loveu: Robale też niczego sobie ;) I jak żyjesz? Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Dobry wieczór Paulinko :loveu: Natrafiłam na zdjęcia, nareszcie :loveu: http://i133.photobucket.com/albums/q68/paulina_mickey/tn_PIC_0059.jpg Śliczne, rozczulające to zdjęcie :loveu: I Johnego Deppa widać :evil_lol: Masz już u mnie plus :evil_lol: Patyczaki wielkie jak zwykle i takie fajne, zielone ;) a moje zbrązowiały głupole... :shake: A straszyki? Przerażające :evil_lol: Kamieni żywych zazdroszczę, też bym takie chciała:loveu: Quote
Paulina_mickey Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dobry wieczór Paulinko :loveu: Natrafiłam na zdjęcia, nareszcie :loveu: http://i133.photobucket.com/albums/q68/paulina_mickey/tn_PIC_0059.jpg Śliczne, rozczulające to zdjęcie :loveu: I Johnego Deppa widać :evil_lol: Masz już u mnie plus :evil_lol: Patyczaki wielkie jak zwykle i takie fajne, zielone ;) a moje zbrązowiały głupole... :shake: A straszyki? Przerażające :evil_lol: Kamieni żywych zazdroszczę, też bym takie chciała:loveu: hihi a no Johny Depp jest bo strasznie go lubie i jego role też wszystkie w sumie mi sie podobają, najbardziej oczywiście Jacka Sparowa i jego gre w drugiej części Piratów ale strasznie podoba mi sie też w Charliem i Fabryce czekolady i Edwardzie Nożycorękim:loveu: Patyczki są w miare zielone bo one sie upodobniają do otoczenia a ja im ciągle świeże liście przynosze:cool3: A co do żywych kamieni to są w kwiaciarniach, można kupić:lol: To najleprze dla mnie roslinki zaraz po kaktusach, bo ich sie nie podlewa:diabloti:wiec umiem sie nimi zająć:evil_lol: [quote name='puchu']http://i133.photobucket.com/albums/q...n_PIC_0056.jpg :loveu::loveu::loveu: Piękne uszyska :loveu: Robale też niczego sobie ;-) I jak żyjesz? Mi sie marzy taki robalek:loveu: Ale na Targach chcieli za niego 30 zł a w Tbg w ogule ich nie ma:roll::-( Moje studia to jedna wielka porażka:roll:już wiem że dobrze zrobiłam podejmując decyzje o tym że za rok składam gdzie indziej, chodze do szkoły na 13 a wracam o 8:shake: jestem masakrycznie zmęczona i w dodatku muszę słuchac prawie wszystkiego co mnie nie interesuje , nie mówiąc już o późniejszym nauczeniu sie tego:angryy: Jedyne co tam jest fajne to troszke psychologia(ale to już miałam wiec wiem co to)i Bi0omedyczne podstawy rozwoju(dopiero tam poczułam że tak na prawde strasznie brakuje mi biologi i że tylko do tego sie tak na prawde nadaje). Ja nie jestem humanistką i w żaden sposób chyba nią nie zostane:diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Paulina_mickey napisał(a):hihi a no Johny Depp jest bo strasznie go lubie i jego role też wszystkie w sumie mi sie podobają, najbardziej oczywiście Jacka Sparowa i jego gre w drugiej części Piratów ale strasznie podoba mi sie też w Charliem i Fabryce czekolady i Edwardzie Nożycorękim:loveu: Patyczki są w miare zielone bo one sie upodobniają do otoczenia a ja im ciągle świeże liście przynosze:cool3: A co do żywych kamieni to są w kwiaciarniach, można kupić:lol: To najleprze dla mnie roslinki zaraz po kaktusach, bo ich sie nie podlewa:diabloti:wiec umiem sie nimi zająć:evil_lol: Mi się jeszcze podobał w filmie, który nazywał się "Czekolada"... normalnie cud, miód i orzeszki :loveu: Oj, to jak moje brązowe, to chyba źle o mnie świadczy... :oops: :evil_lol: Liśćce są fajne, a podobno już nie tak łatwe w hodowli jak patyki... :roll: Quote
Paulina_mickey Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Oj, to jak moje brązowe, to chyba źle o mnie świadczy... :oops: :evil_lol: Liśćce są fajne, a podobno już nie tak łatwe w hodowli jak patyki... :roll: Może dajesz patyczkom suszki albo po prostu masz bardziej brązowy wystrój jakies gałązki lub coś takiego, ja mam mchem obłożone wszystko i w ogule tak leśnie zrobione:loveu: Liśćce to wyższy stopień wtajemniczenia:diabloti: hehe chciała bym takiego robalka ale z drugiej strony jak bym wydała na takiego 30 zł i by mi umarł:crazyeye::placz: Quote
Paulina_mickey Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 hehe a co tu taka cisza? pokaże Wam coś, mam nadzieje że sie spodoba bo mnie sie strasznie podoba:loveu: Pewnego razu Pan Bóg przechadzał się po Rajskim Ogrodzie. Nagle zza krzaka wyszedł Diabeł: - Słyszałem, że stworzyłeś człowieka... - zagadnął Szatan. - Tak, już żyje na Ziemi. Może mieć partnera i dzieci, na razie uczy się rozpalać ogień i budować miejsce na nocleg, ale za tysiące lat będzie władcą całego globu. - I co z tego - prychnął Diabeł- nawet za te tysiące lat i tak będzie SAMOTNY. Zasępił się Pan Bóg, podrapał w długą, siwą brodę i powiedział: - Więc stworzę mu przyjaciela! Wybiorę jedno ze zwierząt, które uczyniłem, aby go strzegło i było mu poddane, ale jednocześnie oddało mu całe swoje serce. - To niemożliwe! - Diabeł się roześmiał i gdzieś przepadł. Pan Bóg natomiast zwołał zwierzęta z każdego gatunku i wybrał PSA. - Odtąd będziesz ogrzewał człowieka swoim ciepłem, uspokajał spojrzeniem, kochał z całego serca, nawet, kiedy on Cię znienawidzi. - Dobrze - odparł dobry pies. - Chociaż będziesz musiał znosić wszystkie upokorzenia, staniesz się też jego najlepszym przyjacielem. To bardzo zaszczytna rola. Niestety Twoje serce będzie musiało bić dwa razy szybciej i nie będziesz mógł żyć długo - najwyżej 15 - 20 lat. - Ale powiedz mi, czy człowiek nie będzie cierpiał, gdy odejdę do Ciebie? - Właśnie o to chodzi. - Jak to? - zdumiał się pies. - Będzie cierpiał i będzie wiele dni nie utulony w bólu. Ale to Ty nauczysz go odchodzenia i przemijania, Ty nauczysz go kochać i odchodząc zostawisz wielką miłość w jego sercu. Jesteś aniołem, którego powołałem, aby niósł radość i nadzieję, ale także uczył wiecznego prawa przemijania, aby ludzie wierzyli, że po ich życiu, jest życie TUTAJ. Kiedy to zrozumieją, nie będą płakać, bo będą wiedzieć, że spotkają Ciebie znów. I w ten sposób Pies stał się aniołem, który przybrał skórę zwierzęcia i trafił na ziemię, aby uczyć Człowieka miłości, wierności i przyjaźni, ale także przemijania. Nauczyć, że jest TU i TERAZ, ale także TAM i POTEM. Odchodząc zostawia ból i pustkę, ale także nadzieję na to, że znowu go spotkamy. a tak w ogóle to jestem happy, bo: 1. zrezygnowałam ze szkoły:multi:(w końcu:roll:) i bardzo sie ciesze z tej decyzji, bo nie bede musiała ślęczeć w szkole i uczyć sie rzeczy, które mnie kompletnie nie intersują:diabloti: 2.dziś miałam urodzinki i od mojego Tz'a dostałam najleprzy prezent jaki mogłam sobie wymarzyć : coś jak to tylko bez zielonego:cool3: piorun kulisty:multi: no a poza tym kupiłam sobie dwie baaardzo fajne książeczki o tresurze psów:cool3: także dzisiejszy dzień udał mi sie w 100%:evil_lol: ale sie rozgadałam:diabloti: Quote
basia bonnie Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 ooo to obys miała więcej takich miłych dni!! :) wszystkiego naj :multi: a prezent bomba!! uwielbiam się tym bawić :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Ale to Ty nauczysz go odchodzenia i przemijania, Ty nauczysz go kochać i odchodząc zostawisz wielką miłość w jego sercu. Piękny tekst, aż się łezka w oku zakręciła... Wierzę, po prostu wierzę, że tak jest naprawdę... Czemu zrezygnowałaś ze szkoły? To już ostateczna decyzja? I co teraz? Kula super :loveu: Jak dotkniesz ją palcem to te strumienie lecą w jego stronę? Super, zawsze mi się coś takiego podobało :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Piękny tekst, aż się łezka w oku zakręciła... Wierzę, po prostu wierzę, że tak jest naprawdę... Czemu zrezygnowałaś ze szkoły? To już ostateczna decyzja? I co teraz? Kula super :loveu: Jak dotkniesz ją palcem to te strumienie lecą w jego stronę? Super, zawsze mi się coś takiego podobało :loveu: Tak co do szkoły to ostateczna decyzja i bardzo sie z niej ciesze:diabloti: Mam zamiar iść na jakiś staż a potem jeśli sie wszystko dobrze ułoży to składać papiery do Lublina na AR:cool3: p.s Qrde mam fotki ale nie działa mi pfotobucket:placz::mad: Quote
Recommended Posts