Paulina_mickey Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):noo tak samo było ze mną :D że fociłam wszystko co miałam w zasięgu obiektywu a teraz.... hehe u mnie w galerii pustki :D u mnie też jakoś było pusto, bo skupiłam sie w szczegulności na PWP... Quote
_ChiQuiTa_ Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 No ja właściwie tez. No i jeszcze na moderowaniu tego co muszę... Quote
Paulina_mickey Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):No ja właściwie tez. No i jeszcze na moderowaniu tego co muszę... hehe to o tym to ja nie mam pojęcia już:shake: :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Ja pojęcia też nie miałam, ale wciąż się ucze :) Quote
Paulina_mickey Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Ja pojęcia też nie miałam, ale wciąż się ucze :) hehe to dobrze:cool3: mam małe patyczki:loveu: :cool3: :multi: może chcesz jak podrosną kilka?:D:diabloti: Quote
a_ga.isk Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Paulina_mickey napisał(a): mam małe patyczki:loveu: :cool3: :multi: Łooo:crazyeye: To ile ich masz? :cool3: Apropos jak długo te stworki żyją? Quote
_ChiQuiTa_ Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Paulina_mickey napisał(a):hehe to dobrze:cool3: mam małe patyczki:loveu: :cool3: :multi: może chcesz jak podrosną kilka?:D:diabloti: Nie wiem, czy będę potrafiła się nimi opiekować :roll: Quote
Paulina_mickey Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 a_ga.isk napisał(a):Łooo:crazyeye: To ile ich masz? :cool3: Apropos jak długo te stworki żyją? jak na razie mam 11 ale one dopiero zaczeły sie kluć 3 dni temu:diabloti: wiec to dopiero początek:evil_lol: a żyja mniej wiecej rok, no może wiecej:cool3: Quote
Paulina_mickey Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Nie wiem, czy będę potrafiła się nimi opiekować :roll: to baaaardzo proste...trzeba im tylko spryskać czasem woda akwarium i dać świerzego jedzonka:cool3: Quote
a_ga.isk Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Paulina_mickey napisał(a):jak na razie mam 11 ale one dopiero zaczeły sie kluć 3 dni temu:diabloti: wiec to dopiero początek:evil_lol: a żyja mniej wiecej rok, no może wiecej:cool3: Łoooosz :crazyeye: To powiedz jak się powykuwają do końca :eviltong: Mi się kiedyś świerszcze w akwarium zaczeły rozmnażać:cool1: Quote
_ChiQuiTa_ Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Paulina_mickey napisał(a):to baaaardzo proste...trzeba im tylko spryskać czasem woda akwarium i dać świerzego jedzonka:cool3: Hmm... no może by się i udało, ale ja nie mam akwarium :( Quote
Paulina_mickey Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 a_ga.isk napisał(a):Łoooosz :crazyeye: To powiedz jak się powykuwają do końca :eviltong: Mi się kiedyś świerszcze w akwarium zaczeły rozmnażać:cool1: na pocieszenie dodam że jedna samica składa ok 200 jajek:razz: a ja mam 6 samic:diabloti: _ChiQuiTa_ napisał(a):Hmm... no może by się i udało, ale ja nie mam akwarium :-(to wiesz na razie masz jeszcze czas bo one maja ok 1 cm a przydało by sie żeby podrosły troszke...a Kaśka ma te swoje? Quote
a_ga.isk Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='Paulina_mickey']na pocieszenie dodam że jedna samica składa ok 200 jajek:razz: a ja mam 6 samic:diabloti: To ja już nic nie mówię Tylko leże pod biurkiem Quote
Paulina_mickey Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 [quote name='a_ga.isk']To ja już nic nie mówię Tylko leże pod biurkiem to dopiero początek wykluwania sie malutkich i tak pewnie będzie do zimy...:diabloti: ale tak serio to sie wszystkie jajka na pewno nie uchowają, bo albo sie moga zniszczyć albo po prostu nic z nich nie wyjdzie...różnie bywa...a może jak ja nie bede miała ich gdzie trzymać to pozbęde sie jajek i tyle:evil_lol: albo moge porozdawać cioteczkom na DGM:diabloti: chcecie?tak po 10 i jeszcze ze 30 gratis:diabloti: :evil_lol: a tak właśnie spi mój kochany Mickey :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Hehehe nio spoko może ktoś sie skusi :D Kaśka swoich nie ma bo ona to się niczym nie umie opiekować :( Quote
Paulina_mickey Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Hehehe nio spoko może ktoś sie skusi :D Kaśka swoich nie ma bo ona to się niczym nie umie opiekować :( eh szkoda...:-( a co do tych patyczków to dodam że każdy rośnie do 20 cm przy dobrym karmieniu:cool3: a nie dawno pomyslałam sobie nad kupnem straszyka:cool3: ale jeszcze nie wiem...(chociaz pewnie go kupie:diabloti: ) Quote
_ChiQuiTa_ Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 [quote name='Paulina_mickey'] a nie dawno pomyslałam sobie nad kupnem straszyka:cool3: ale jeszcze nie wiem...(chociaz pewnie go kupie:diabloti: ) a co to jest ? :roll: http://i133.photobucket.com/albums/q68/paulina_mickey/tn_PIC_6117.jpg ale pozycja :p:p Quote
Paulina_mickey Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']a co to jest ? :roll: http://i133.photobucket.com/albums/q68/paulina_mickey/tn_PIC_6117.jpg ale pozycja :p:p są rózne jedne śliczne inne wstrętne ale genaralnie wyglądają straszniej niż patyczki http://www.terrarystyka.pl/album/thumbnails.php?album=32 Quote
_ChiQuiTa_ Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 http://www.terrarystyka.pl/album/albums/userpics/17494/normal_Obraz_025%7E0.jpg Paulina nie przerażaj mnie !!!! łeee one są ochydne... !!! okropne nigdy bym do ręki ich nie wzieła... bleee Quote
Paulina_mickey Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']http://www.terrarystyka.pl/album/albums/userpics/17494/normal_Obraz_025%7E0.jpg Paulina nie przerażaj mnie !!!! łeee one są ochydne... !!! okropne nigdy bym do ręki ich nie wzieła... bleee hmm w sumie ja tez sie ich troche boje ale to samo było z patykami...:roll: a teraz co?od 5 lat mam ciągle swoje patyczki:loveu: myślałam też nad kupnem nowego gatunku patyczaka, bo ten który ja mam nazywa sie patyczak rogaty...a sa jeszcze inne i niektóre takie fajne:loveu: :diabloti: Quote
Paulina_mickey Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Ja to planuje żółwia lądowego :) ooo to tez jest super sprawa:loveu: też chciałam ale kosztuje ok 100zł:shake: a poza tym mam dwa swoje ozdobne... Quote
_ChiQuiTa_ Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Nio jak nie 200 ;/ ja miałam dostać Kubusia mojego wujka, ale zginął bo pszczoła go użądliła :( Jak się dorobię swojego to nazwę go na cześć Kuby. Bo był wyjątkowym żółwikiem.... [*] Quote
Paulina_mickey Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Nio jak nie 200 ;/ ja miałam dostać Kubusia mojego wujka, ale zginął bo pszczoła go użądliła :( Jak się dorobię swojego to nazwę go na cześć Kuby. Bo był wyjątkowym żółwikiem.... ja wiem że jak bede mieszkac sama tzn bede miała swój dom to bede miała duuużo zwierząt:loveu: :diabloti: przede wszystkim psy, żółwie, rybki jakiegoś gada, fredki i koze(moje największe marzenie od dziecka) no i mogła bym tak jeszcze wymienieć dlatego mam nadzieje że mój TZ mnie troszke ograniczy:diabloti: chociaz z drugiej strony on tez taki fan zwierząt jak ja:roflt: :iloveyou: :hmmmm: a teraz zmykam spać papa :sleeping: Quote
_ChiQuiTa_ Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 To ja Cię będę często odwiedzać :D Ja też mam swój mały wymarzony zwierzyniec. A mój TZ zwierzątka też lubi chociaż pewnie w domu 3mac mi ich nie pozwoli. Ale ja pragnę domku na uboczu :) z gadów to mi sie legwan marzy :D Dobranoc :*:*:* Quote
Recommended Posts