Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aga K napisał(a):
wkońcu wróciłaś :multi::multi::multi:

taaaak i'm back:diabloti:
miło Cie u nas widzieć:loveu: :loveu:
pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
U mnie tak samo - pojechaliśmy do lasu, 'zabezpieczyliśmy' psa jakąś śmierdzącą ziołami obrożą, a pierwszy kleszcz jaki znaleźliśmy(po paru dniach) wbił się właśnie w kark :angryy:

Witaj po przerwie :smile: Jak jesteś to i galeria przestanie pustką świecić ;-)
hey:buzi:
no włąsnie w tym roku to te kleszcze przesadzają i to ostro:angryy: :mad:
no ale cóź zrobić?po prostu trzeba unikac spacerów w takie miejsca...:roll:

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
Dlaczego za późno:cool3:
Sporo osób ode mnie z klasy idzie na do tej szkoły co ja tylko niektórzy kierunki zieniają...ale dobrze mieć kogoś znajomego obok siebie na początek:lol:

U mnie było prawie za późno, miejsc w klasie już brak :)
A pozatym to witam:eviltong:

Posted

a_ga.isk napisał(a):
U mnie było prawie za późno, miejsc w klasie już brak :)
A pozatym to witam:eviltong:

a witam witam:buzi:
Aga K napisał(a):
ciesze sie, że miło mnie u was wiedzieć - ZAPRASZAMY W KOŃCU DO NAS :eviltong::eviltong::eviltong:
hey:D
byliśmy u Was:cool3:

a co z tymi psiakami?wiadomo coś:-(

Posted

Witaj Kochana :multi:

Paulina_mickey napisał(a):

dziś chyba zdecydowałam gdzie pójde dalej do szkoły...i co bede robić
otóż mam zamiar iśc na Państwową Wyższą Szkołe Zawodową w Tbg na kierunek pedagogika specjalizacji nie pamiętam dokładnie coś chyba w stylu pedagogika pracy socjalnej czy cuś takiego:eviltong: jeszcze nie wiem czy zaoczne czy stacjonarne bo z jednej strony jak bym poszła na stacjonarne to miała bym cały tydzień szkołe a wolne tylko w weekend z kolei jak bym wybrała zaoczne to szkołe miała bym tylko w weekend a na tygodniu mogła bym sobie coś dorobić gdzieś czy nawet starz odrobić...

ja nie bardzo przepadam za dziećmi tzn są rzeczy które bardziej mnie kręcą ale zdecydowałam że pójde na to ponieważ to w pewien sposób może mnie przygotować do tego co chce robić kiedyś...mam zamiar w między czasie też zrobić sobie kurs dogoterapeuty albo tresera tylko problem w tym że nie wiem gdzie niedaleko mnie można zrobić takie kursy...
jestem zadowolona z siebie bo ogulną wizje tego co chce robić i jak do tego dojde mam:multi: a to sie liczy dla mnie najbardziej...a szczeguły?na to przyjdzie czas w odpowiedniej chwili:D

Gratuluje wyboru studiów :lol:
Ja np. widze jaka jest sytuacja u nas w domu. Jeden z braci skończył studia dzienne i normalnie czasu nie miał na nic, ale to szczegol ;-) Zaś drugi jest na zaocznych, a tygodniu pracuje na umowę zlecenie i dzien czy dwa przed zajęciami robi sobie troche luzu w pracy i uczy się. ;) Fakt faktem, ze w sobote i niedziele co dwa tygodnie siedzi od rana do wieczora na uczelni, co wymaga dużo zdrowia. :evil_lol:

Posted

[quote name='Paulina_mickey']

COOO???:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Czy ja dobrze widze?? Mickey w szelkach ??? On sie dał????? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: A TO CHECA :D:D:D ślicznie mu w nich :D:D:D

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
COOO???:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Czy ja dobrze widze?? Mickey w szelkach ??? On sie dał????? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: A TO CHECA :D:D:D ślicznie mu w nich :D:D:D

no właśnie sie nie dał i powróciła stara dobra kolczatka:roll:

Posted

[quote name='Paulina_mickey']no właśnie sie nie dał i powróciła stara dobra kolczatka:roll:[/quote]
Jest taki wybór obroży, a Ty go ubierasz w kolczatke :crazyeye: Jak nie chce chodzić w szelkach to wszytko jest lepsze od kolców, jak tak bardzo preferuje metal, to zakup łańcuszek...

Posted

[quote name='Korenia']Jest taki wybór obroży, a Ty go ubierasz w kolczatke :crazyeye: Jak nie chce chodzić w szelkach to wszytko jest lepsze od kolców, jak tak bardzo preferuje metal, to zakup łańcuszek...[/quote]
no własnie u niego nic nie jest leprzego niż kolczatka...
w obroży sie dusi a szelek nie trawi, łańcuszek zrywa...