Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Weszłam na strone i to mi już starczyło :placz::placz::placz: Wstydze się, że jestem człowiekiem :placz: Tych "ludzi" powinno się tak samo potraktować :angryy:

Posted

a_ga.isk napisał(a):
A ja jednak nie włącze... Wachałam się ale potem spać nie mogę:shake:

ja też pewnie nie będe mogła teraz spać:-(
puchu napisał(a):
Weszłam na strone i to mi już starczyło :placz::placz::placz: Wstydze się, że jestem człowiekiem :placz: Tych "ludzi" powinno się tak samo potraktować :angryy:
dokłądnie

Posted

puchu napisał(a):

Ja też coraz częściej to stwierdzam...Wstydze sie że jestem człowiekiem...

a tak poza tym to dziś znalazłam u Mickey kleszcza:crazyeye:
był wielki i szary łeeee:angryy:

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
a tak poza tym to dziś znalazłam u Mickey kleszcza:crazyeye:
był wielki i szary łeeee:angryy:
Żeby tylko się nie rozchorował
Kleszcze :2gunfire:

Posted

Witaj Paulinko Mickeykowa :multi:
Obejrzałam filmik od A do Z...:shake: :-( :placz: :mad::mad::mad::angryy::angryy::angryy:
TO NIE LUDZIE...:shake::shake::shake: TO POTWORY BEZ SERCA, BEZ UCZUĆ !!!!!!! :shake::shake::shake: :angryy::angryy::angryy: :mad::mad::mad:
TO CO ONI ROBIĄ JEST NIEHUMANITARNE !!! :mad::angryy:
[SIZE=5]SZOK !!!!!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
[SIZE=4]Pozdrawiam Ciebie i Mickeyka.:loveu::loveu:

Posted

marzenna79 napisał(a):
Witaj Paulinko Mickeykowa :multi:
Obejrzałam filmik od A do Z...:shake: :-( :placz: :mad::mad::mad::angryy::angryy::angryy:
TO NIE LUDZIE...:shake::shake::shake: TO POTWORY BEZ SERCA, BEZ UCZUĆ !!!!!!! :shake::shake: :angryy::angryy::angryy: :mad::mad::mad:
TO CO ONI ROBIĄ JEST NIEHUMANITARNE !!! :mad::angryy:
[SIZE=5]SZOK !!!!!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
[SIZE=5][SIZE=4]Pozdrawiam Ciebie i Mickeyka.:loveu::loveu:

Witam:D
ja tego nawet nie oglądnełam pokazałam swojemu chłopakowi który mi powiedział mniej wiecej o czy to jest ale nie chciałam dalej słuchać i ciągnąć tego tematu a że on wie jak to na mnie działa to nie drążył dalej...

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
Witam:D
ja tego nawet nie oglądnełam pokazałam swojemu chłopakowi który mi powiedział mniej wiecej o czy to jest ale nie chciałam dalej słuchać i ciągnąć tego tematu a że on wie jak to na mnie działa to nie drążył dalej...

Witaj,:multi::loveu: ten link już jest nie aktywny.:shake::shake:
Mod to usunął ze względu na to, że dozwolony był filmik od lat 18 !!!!!!! :cool3:
Pozdrawiam.

Posted

marzenna79 napisał(a):
Witaj,:multi::loveu: ten link już jest nie aktywny.:shake::shake:
Mod to usunął ze względu na to, że dozwolony był filmik od lat 18 !!!!!!! :cool3:
Pozdrawiam.

to se obejrzałam......:eviltong:

cześć wam! :multi:

Posted

Witam ja wpdałam sie tylko przywitać:buzi:
dzisiaj byłam na chwile u mojej babci na wsi i wiecie co moja kochana Mickey zrobiła?wykompała sie w stawie:angryy: nie miała bym nie przeciwko gdybyśmy mieli duzo czasu a tu nie dość że sie nam spieszyło to jeszcze byliśmy autem z moim chłopakiem...normalnie jak zobaczyłam że wskoczył do stawu po sam łebek to myślałam że go:mad: ale potem zobaczyłam jaką mu to przyjemność sprawiło i złośc mi przeszła:loveu:
auto było mokre ale co tam:eviltong: szczęśliwy psiak to mokry lub brudny psiak:diabloti:

Dobranoc:Rose:

Posted

Tina.Sara napisał(a):
to se obejrzałam......:eviltong:

cześć wam! :multi:

Witam Cie kochana:Rose::buzi:

a co do filmu to ciesz sie że go nie obejrzałaś..ja tylko słyszałam co w nim było i mi wystarczy...
i ciesze sie że go usunięto....