Marzenuś Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Samturia ale powiększysz swoje zoo do większych rozmiarów? :p Quote
Paulina_mickey Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Marzenka18 napisał(a):Samturia ale powiększysz swoje zoo do większych rozmiarów? :p moge odstąpić patyczaka:diabloti: a ja ide na spacerek z Mickey buźka może bede potem:buzi: Quote
WinterGirl Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 biało- czarni życzą kolorowych senków Pozdrawiamy [SIZE=1]bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
marzenna79 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 *******Dobranocka******* :smilecol:Kolorowych snów.:smilecol: Quote
Monika_tbg Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 boże Paulina zobacz co mi koleżnaka przesłała:placz: :placz: :placz: http://www.smog.pl/wideo/8663/masakra_psow_na_wschodzie/ tylko uważaj bradzo drstyczne...:placz: :placz: oglondnełam tylko pół minuty i już ryczałam:placz: za jaja powiesić takich ludzi:placz: :placz: :placz: Quote
Marta_Ares Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 witam was;) dawno fotek nie bylo:evil_lol: Monikafilm ogladalam...straszny:-( Quote
Monika_tbg Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Marta_Ares napisał(a):witam was;) dawno fotek nie bylo:evil_lol: Monikafilm ogladalam...straszny:-( okropy jest ten film jak tak można :angryy: :-( Quote
Bewarka Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='Monika_tbg']boże Paulina zobacz co mi koleżnaka przesłała:placz: :placz: :placz: http://www.smog.pl/wideo/8663/masakra_psow_na_wschodzie/ tylko uważaj bradzo drstyczne...:placz: :placz: oglondnełam tylko pół minuty i już ryczałam:placz: za jaja powiesić takich ludzi:placz: :placz: :placz: zamknęłam po chwili, bo już nie moge...:placz: to jest skandal!!! :angryy: Quote
Paulina_mickey Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 [quote name='Monika_tbg']boże Paulina zobacz co mi koleżnaka przesłała:placz: :placz: :placz: http://www.smog.pl/wideo/8663/masakra_psow_na_wschodzie/ tylko uważaj bradzo drstyczne...:placz: :placz: oglondnełam tylko pół minuty i już ryczałam:placz: za jaja powiesić takich ludzi:placz: :placz: :placz: już sobie wyobrażam co tam może być dlatego nie będe zaglądać... Quote
a_ga.isk Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='Monika_tbg']boże Paulina zobacz co mi koleżnaka przesłała:placz: :placz: :placz: http://www.smog.pl/wideo/8663/masakra_psow_na_wschodzie/ tylko uważaj bradzo drstyczne...:placz: :placz: oglondnełam tylko pół minuty i już ryczałam:placz: za jaja powiesić takich ludzi:placz: :placz: :placz: A ja jednak nie włącze... Wachałam się ale potem spać nie mogę:shake: Quote
puchu Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Weszłam na strone i to mi już starczyło :placz::placz::placz: Wstydze się, że jestem człowiekiem :placz: Tych "ludzi" powinno się tak samo potraktować :angryy: Quote
Monika_tbg Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 a_ga.isk napisał(a):A ja jednak nie włącze... Wachałam się ale potem spać nie mogę:shake: ja też pewnie nie będe mogła teraz spać:-(puchu napisał(a):Weszłam na strone i to mi już starczyło :placz::placz::placz: Wstydze się, że jestem człowiekiem :placz: Tych "ludzi" powinno się tak samo potraktować :angryy:dokłądnie Quote
Paulina_mickey Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 puchu napisał(a):Weszłam na strone i to mi już starczyło :placz::placz::placz: Wstydze się, że jestem człowiekiem :placz: Tych "ludzi" powinno się tak samo potraktować :angryy: Ja też coraz częściej to stwierdzam...Wstydze sie że jestem człowiekiem... a tak poza tym to dziś znalazłam u Mickey kleszcza:crazyeye: był wielki i szary łeeee:angryy: Quote
puchu Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Paulina_mickey napisał(a):a tak poza tym to dziś znalazłam u Mickey kleszcza:crazyeye: był wielki i szary łeeee:angryy: Żeby tylko się nie rozchorował Kleszcze :2gunfire: Quote
Paulina_mickey Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 puchu napisał(a):Żeby tylko się nie rozchorował Kleszcze :2gunfire: mam nadzieje że będzie ok...musze z nim iśc do weta po coś przeciwko...jakoś mi wyleciało do tej pory z głowy...:roll: Quote
Samturia Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 boże... nie moge tego oglądać... zobaczylam tylko 2 ujęcia i wylaczylam :( Quote
marzenna79 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Witaj Paulinko Mickeykowa :multi: Obejrzałam filmik od A do Z...:shake: :-( :placz: :mad::mad::mad::angryy::angryy::angryy: TO NIE LUDZIE...:shake::shake::shake: TO POTWORY BEZ SERCA, BEZ UCZUĆ !!!!!!! :shake::shake::shake: :angryy::angryy::angryy: :mad::mad::mad: TO CO ONI ROBIĄ JEST NIEHUMANITARNE !!! :mad::angryy: [SIZE=5]SZOK !!!!!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: [SIZE=4]Pozdrawiam Ciebie i Mickeyka.:loveu::loveu: Quote
Paulina_mickey Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 marzenna79 napisał(a):Witaj Paulinko Mickeykowa :multi: Obejrzałam filmik od A do Z...:shake: :-( :placz: :mad::mad::mad::angryy::angryy::angryy: TO NIE LUDZIE...:shake::shake::shake: TO POTWORY BEZ SERCA, BEZ UCZUĆ !!!!!!! :shake::shake: :angryy::angryy::angryy: :mad::mad::mad: TO CO ONI ROBIĄ JEST NIEHUMANITARNE !!! :mad::angryy: [SIZE=5]SZOK !!!!!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: [SIZE=5][SIZE=4]Pozdrawiam Ciebie i Mickeyka.:loveu::loveu: Witam:D ja tego nawet nie oglądnełam pokazałam swojemu chłopakowi który mi powiedział mniej wiecej o czy to jest ale nie chciałam dalej słuchać i ciągnąć tego tematu a że on wie jak to na mnie działa to nie drążył dalej... Quote
marzenna79 Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 Paulina_mickey napisał(a):Witam:D ja tego nawet nie oglądnełam pokazałam swojemu chłopakowi który mi powiedział mniej wiecej o czy to jest ale nie chciałam dalej słuchać i ciągnąć tego tematu a że on wie jak to na mnie działa to nie drążył dalej... Witaj,:multi::loveu: ten link już jest nie aktywny.:shake::shake: Mod to usunął ze względu na to, że dozwolony był filmik od lat 18 !!!!!!! :cool3: Pozdrawiam. Quote
Tina.Sara Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 marzenna79 napisał(a):Witaj,:multi::loveu: ten link już jest nie aktywny.:shake::shake: Mod to usunął ze względu na to, że dozwolony był filmik od lat 18 !!!!!!! :cool3: Pozdrawiam. to se obejrzałam......:eviltong: cześć wam! :multi: Quote
tusia. Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Dobrze że nie załapałam się na obejrzenie, znowu cała bym sie zasmarała ;-( Quote
Paulina_mickey Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Witam ja wpdałam sie tylko przywitać:buzi: dzisiaj byłam na chwile u mojej babci na wsi i wiecie co moja kochana Mickey zrobiła?wykompała sie w stawie:angryy: nie miała bym nie przeciwko gdybyśmy mieli duzo czasu a tu nie dość że sie nam spieszyło to jeszcze byliśmy autem z moim chłopakiem...normalnie jak zobaczyłam że wskoczył do stawu po sam łebek to myślałam że go:mad: ale potem zobaczyłam jaką mu to przyjemność sprawiło i złośc mi przeszła:loveu: auto było mokre ale co tam:eviltong: szczęśliwy psiak to mokry lub brudny psiak:diabloti: Dobranoc:Rose: Quote
Paulina_mickey Posted March 25, 2007 Author Posted March 25, 2007 Tina.Sara napisał(a):to se obejrzałam......:eviltong: cześć wam! :multi: Witam Cie kochana:Rose::buzi: a co do filmu to ciesz sie że go nie obejrzałaś..ja tylko słyszałam co w nim było i mi wystarczy... i ciesze sie że go usunięto.... Quote
Recommended Posts