Paulina_mickey Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 [quote name='gogunia']Cześć :D, fajnie Mickey z misiem wygląda:cool3: :loveu: hey:buzi: to misiek mojej siostry:diabloti: [quote name='Aga76']Dwa misiaczki :shiny:Wiatmy i zapraszamy częściej:loveu: [quote name='g_o_n_i_a']Hej! Śliczne zdjęcia :loveu: Masz ładny avek :cool3:Hej:DAvek zrobiła Edytka:evil_lol: [quote name='Marta_Ares']ojej ale duzo zdjec:multi: :multi: ale on jest slodki :loveu: To żeby nie było że Was zaniedbuje:evil_lol: [quote name='Anecioreczek']:cool3:Tosiu jest śliczny:cool3: spelnia życzenia?:roll:Dziekuje mnie też sie strasznie podoba:loveu: a co do życzeń to jeszcze nie wiem:cool3: nie przetestowałam:diabloti: [quote name='haska_12']Z misiem mu do pyszczka :loveu:To jedno z nielicznych fotek kiedy patrzył sie na mnie:roll: :mad: [quote name='Hebulka']Ale słodko tu wygląda :loveu::loveu: Śliczna foteczka :multi:Dziekujemy za miłe słowa:D:Rose: Quote
Paulina_mickey Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 haska_12 napisał(a):Ooo mickey'owa sie odezwała :D hihi wybacz tą nieobecność:oops: :Rose: Quote
Paulina_mickey Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Marta_Ares napisał(a):dobry wieczor co porabiacie:evil_lol: dobry:D wlasnie sie wykompciałam i siedze sobie na DGM w między czasie gadam jeszcze z moim chłopakiem na GG:eviltong: Quote
haska_12 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Paulina_mickey napisał(a):hihi wybacz tą nieobecność:oops: :Rose: Wybaczam ;) ;) ;) Quote
marzenna79 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 [quote name='Paulina_mickey']dobry:D wlasnie sie wykompciałam i siedze sobie na DGM w między czasie gadam jeszcze z moim chłopakiem na GG:eviltong: Paulinko Mickeykowa ! :multi::loveu: Ale masz fajnie...:cool3: a ja się dzisiaj wkurzam na laptopka, :shake: muli i muli...chodzi jak żółw...:-( Pozdrów chłopaka.:loveu: Quote
Marta_Ares Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 heh a ja obejrzalam kryminalnych, a teraz nadrabiam zaleglosci na forum:evil_lol: :evil_lol: a mialam sie troche pouczyc....:siara::siara: Quote
Paulina_mickey Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 haska_12 napisał(a):Wybaczam ;) ;) ;) wielkie dzieki:modla: :modla: :modla: :sweetCyb: Quote
Paulina_mickey Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Marta_Ares napisał(a):heh a ja obejrzalam kryminalnych, a teraz nadrabiam zaleglosci na forum:evil_lol: :evil_lol: a mialam sie troche pouczyc....:siara::siara: skąd ja to znam:diabloti: Quote
Marta_Ares Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 dawno fotek nie bylo:eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Paulina_mickey Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Marta_Ares napisał(a):dawno fotek nie bylo:eviltong: :eviltong: :eviltong: osz Ty fotki były:mad: Ty nie dobra cioteczko:cool3: Quote
Marta_Ares Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 heeh ale tamte juz ogladalam, chcialabym jakeis nowe:eviltong: Quote
Paulina_mickey Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Marta_Ares napisał(a):heeh ale tamte juz ogladalam, chcialabym jakeis nowe:eviltong: jutro może ale podkerślam może dodam fotki z Częstochowy...:diabloti: Quote
Anecioreczek Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Hello :cool3: Miznaka z Ranka dla Mickiego :cool3::loveu: Quote
WinterGirl Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='Anecioreczek']Hello :cool3: Miznaka z Ranka dla Mickiego :cool3::loveu: od nas też solidna poracja mizianka ;) Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
Rinuś Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 hej :P ozylam wkoncu i odiwedzialm Wasza galerie :) Quote
Paulina_mickey Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 [quote name='Usia']Dzien dobry :p Dzień doberek:Rose: [quote name='haska_12']Witam i o zdrowie pytam :smile:a witam witam:D zdróffko bardzo dobrze:D [quote name='Anecioreczek']Hello :cool3: Miznaka z Ranka dla Mickiego :cool3::loveu:Hey:DMickey wymiziany:evil_lol: [quote name='bGirl']od nas też solidna poracja mizianka ;-) Pozdrawiamy Wymiziany po raz drugi:diabloti: [quote name='Monika_tbg']Ale mnie dawno u MiQsi nie było:P:oops:Nie dobra sis:mad: ale Ty go masz na co dzień wiec jesteś usprawiedliwiona:cool3: [quote name='a_ga.isk']Dzien doberek ;-)Witam Cie:multi: :multi: [quote name='Rinuś']hej :P ozylam wkoncu i odiwedzialm Wasza galerie :smile:Rinuś kochana witam:buzi: Quote
marzenna79 Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Witaj Mickeykowa mamusiu !!!!!!! :multi::loveu: Pozdrawiam Cię serdecznie Paulinko i miziam Mickeyka.:loveu::loveu: Seria Mikuśkowa:-D Śliczne fotencje MICKEYKA. :) :) :) Quote
Paulina_mickey Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 [quote name='marzenna79']Witaj Mickeykowa mamusiu !!!!!!! :multi::loveu: Pozdrawiam Cię serdecznie Paulinko i miziam Mickeyka.:loveu::loveu: Seria Mikuśkowa:-D dziękuje serdecznie za pozdrownienia:buzi: :Rose: Quote
Recommended Posts