Jupi Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 anka11 napisał(a):EDIT w sumie moze zyl.. ale wygladal jakby nie.... :evil_lol: sorki ale spodobał mi sie ten tekst:evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Ewa&kumpel napisał(a):Czesc... :lol::lol::lol::lol::lol: witam:D :: FiGa :: napisał(a):Witajcie :multi: Kurcze ale fryzurka piekna :loveu:Witam:cool3: i dziekuje za komplement:D Quote
Paulina_mickey Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Jupi napisał(a)::evil_lol: sorki ale spodobał mi sie ten tekst:evil_lol: he he mnie też to rozbawiło:D Quote
Paulina_mickey Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Bry dzień.. . :) czesc kochaniutka:buzi: p.s. mam nadzieje że sie uda w pore załatwić to o czym myśle... Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 No ja też myśle że sie uda. Buldi własnie idzie do Jędrka i mu powiedziałam zeby mu przekazał ze ma sie z Toba skontaktować. Quote
Paulina_mickey Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):No ja też myśle że sie uda. Buldi własnie idzie do Jędrka i mu powiedziałam zeby mu przekazał ze ma sie z Toba skontaktować. o jezu aż sie boje co to bedzie... Quote
basia bonnie Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Heja Paulina! Heja Mickey! Ale tu dawno nie byłam...:oops: ooj... hehe, co u mojej Myszki?? :cool3: Jak sie miewacie? Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 A widzisz jednak nie było tak źle... wyluzuj sie kochana :) Wszystko bedzie lux dobranoc :buzi: Quote
Paulina_mickey Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):A widzisz jednak nie było tak źle... wyluzuj sie kochana :) Wszystko bedzie lux dobranoc :buzi: no nie było tak źle... dziekuje za pomoc:buzi::Rose: jeszcze tylko to zaproszenie...:roll: pisałam juz do Twojego brata... a jak nie to wejdziemy na moim...:cool3: Quote
Paulina_mickey Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 ß@$!@ napisał(a):Heja Paulina! Heja Mickey! Ale tu dawno nie byłam...:oops: ooj... hehe, co u mojej Myszki?? :cool3: Jak sie miewacie? witam:multi: u nas wszystko dobrze własnie szykuje sie na studniówke:cool3: a Mickey spi... a swoja drogą mickey to nie pies tylko mała koza:eviltong: mówie Wam nawet nie wiedziałam że psy potrafią sie tak popisywać i symulowac wczoraj był u mnie kolega, chiałam mu pokazać co Mikuś umie to ta mała menda zamast robiś ładnie sztuczku udawała że nic nie umie...:roll: robiła wszystko poza tym o co go prosiłam...ja wiem że on to umie ale ten kolega nie wiedział i mnie wyział:roll: ale co tam:eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Paulina życzę Ci wspaniałej zabawy :multi: Quote
Samturia Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Ja też ci życzę udanej impry ;) u mnie new fotki :P Quote
anka11 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 hejka ;) tak ja tez zycze milej zabawy :D:D Quote
BlackSheWolf Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 My także życzymy miłej zabawy :D i czekamy na relacje :P Quote
Ewa&kumpel Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Cześc. Wczoraj nie zdążyłam Ci pożyczyc udanej zabawy do białego świtu. Mam nadzieję, że byłó super i ubawiłaś się. Czekam z niecirpliwością na Twoją relację. :lol::lol::lol::lol: Quote
Madzia_19 Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 I jak tam po sudniówce? Pewnie jeszcze odsypiasz :eviltong: Quote
ewatr Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Madzia_19 napisał(a):I jak tam po sudniówce? Pewnie jeszcze odsypiasz :eviltong: a my czekamy na relacje :multi: najlepiej okraszone zdjeciami :lol: Quote
puchu Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 napisz jak było, jak już wstaniesz :) sesja zimowa u nas :cool3: Quote
Paulina_mickey Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 Witam dziewczyny:buzi: ja dopiero wstałam:diabloti: studniówka było super, sie wytańczyłam:multi: skończyło sie o świcie ale i tak bylo za krótko:-( polonez nam sie udał jak zgram fotki to Wam może pokaże:evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 dziewczynki mam problem:-( mickey własnie ukradkiem zjadł całe udko... całe czyli wszystko,kości chrząstki i mięso... ja spalam wiec nikt go nie dopilnował a jemu nie wolno kości jeść:placz: tym bardziej że to z kurczaka były... nie wiecie jak wywołać wymioty u psa? bo przez takie kości to on juz dwa razy sie porządnie zatruł a wet nie pozwolil mu dawać w ogule takich rzeczy... co mam z nim zrobić:placz: Quote
puchu Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Też nie wiem. Za jakieś 1,5 godziny moge wiedzieć - pies znajomego to istna śmieciarka. Ale to już chyba troche za późno będzie. A może coś na przeczyszczenie mu dać? Spytaj się jeszcze na weterynari albo na żywieniu Quote
Recommended Posts