Ewa&kumpel Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Paulina_mickey napisał(a):studniowka w sobote:evil_lol: a motylek chyba chciał sie chować przed zimą....:cool3: Loj, to pewnie w niedzielę Cię nie będzie. Główka będzie bolała... :drinking: Ale masz fajnie, ja też bym chciała... Quote
Paulina_mickey Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Ewa&kumpel napisał(a):Loj, to pewnie w niedzielę Cię nie będzie. Główka będzie bolała... :drinking: Ale masz fajnie, ja też bym chciała... nie zamierzam sie opić:eviltong: Quote
Ewa&kumpel Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Paulina_mickey napisał(a):nie zamierzam sie opić:eviltong: Pewnie, że nie. Tak tylko żartowałam. Chodzi generalnie o dobrą zabawę. Quote
Paulina_mickey Posted February 7, 2007 Author Posted February 7, 2007 Ewa&kumpel napisał(a):Pewnie, że nie. Tak tylko żartowałam. Chodzi generalnie o dobrą zabawę. ja tez wychodze z tego założenia:cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Chętnie bym poświętowała z wami... ale jakos niemoge :( Quote
Ewa&kumpel Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Paulina_mickey napisał(a):ja tez wychodze z tego założenia:cool3: Pamiętam swoją studniówkę. O północy lampka szampana, a później szalona zabawa do rana. I odsypiania dwa dni. Ból nóg przede wszystkim. A jeszcze tak mi trafiło z terminem, że akurat tego dnia miałam urodziny. Fajnie było... :lol: Quote
Ewa&kumpel Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Czesc Gniewasz się? Please, nie. Ja tak czasami coś chlapnę... :niewiem: Miłego dzionka dla Was... :loveu: Quote
anka11 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 hejcia .... ;) kurde..... jakies reklamy mi wyskakuja :shake::shake: yy... co tam u Was ?? :D:D a co do studniowki to jaka bedziesz miec fryze?? :razz: Quote
Paulina_mickey Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Ewa&kumpel napisał(a):Czesc Gniewasz się? Please, nie. Ja tak czasami coś chlapnę... :niewiem: Miłego dzionka dla Was... :loveu: witam nie dlaczego mam sie gniewac? wczoraj już poszłam spać a dziś dopiero wróciłam... anka11 napisał(a):hejcia .... ;-) kurde..... jakies reklamy mi wyskakuja :shake::shake: yy... co tam u Was ?? :-D:-D a co do studniowki to jaka bedziesz miec fryze?? :razz:hey:buzi: mnie też denerwują te reklamy...:mad: włosy bede miała rozpuszczone tylko spięte do góry...jak znajde fotke to pokaże:D Quote
Paulina_mickey Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 oto moje wołosy...tak mniej wiecej to bedzie wyglądało:cool3: Quote
anka11 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 aha ;) ladne ;) z tymi takimi zawjajacmi sie czy bez nich?? :lol::lol: Quote
Paulina_mickey Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 anka11 napisał(a):aha ;) ladne ;) z tymi takimi zawjajacmi sie czy bez nich?? :lol::lol: skromnie przede wszystkim...to najważniejsze...:cool3: ja mam długie włosy i tego calego nie było widac to była tylko góra...będe miala wiecej tych loczkow na całej głowie nie tylo u góry...bedą te loczki a pod spodem proste wlosy i niebieski brokat:evil_lol: Quote
anka11 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 ooo super :) ja na komuni [:evil_lol:] tez mialam skromna fryze :p Quote
Paulina_mickey Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 anka11 napisał(a):ooo super :) ja na komuni [:evil_lol:] tez mialam skromna fryze :p nie chce mieć żadnych wydziwianych bo nie lubie takiego czegoś:eviltong: Quote
Paulina_mickey Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Ewa&kumpel napisał(a):Fajna taka fryzurka... :cool2: dziekuje:D Quote
Ewa&kumpel Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Skromnośc to podstawa. Też tak uważam. Quote
ewatr Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 [quote name='Paulina_mickey']oto moje wołosy...tak mniej wiecej to bedzie wyglądało:cool3: a ja bym chętnie zobaczyła oryginalna fryzure na Twojej głowie ;) prosze nie zapomnieć wstawić na wątek zeby dla potomności zostało :lol: Quote
a_ga.isk Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Czesc Mickey'ki ^^ Co tam u was slychowywac ? ;) Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 No Paulina świetna fryzura :loveu: bedziesz napewno ślicznie wygladać :bigcool: Quote
Paulina_mickey Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']No Paulina świetna fryzura :loveu: bedziesz napewno ślicznie wygladać :bigcool: dziękuje:buzi::cool3: Quote
:: FiGa :: Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Witajcie :multi: Kurcze ale fryzurka piekna :loveu: Quote
Recommended Posts