Paulina_mickey Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Polonez fajna rzecz, jeśli tylko ma się partnera z dobrym wyczuciem rytmu :roll: :evil_lol: Dobranoc :* jednak jeszcze chwilke zostaje... mój partner ma wyczucie rytmu...ale wiecie co jest najgorsze?że jak nie miałam partnera to go nie miałam a jak kolega znalazł mi chłopaka to okazało sie że mogłam iść jeszcze z innym i jeszcze z innym...ich bardziej znam...:roll: normlanie aż mnie nerwa wtedy wzieła... Quote
puchu Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 heh. Ja tańcze naszczęście z najlepszym kumplem Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 łooo matko ale zaległości miałam chyb a z 7 stron :crazyeye: Ale gaduły wredne jesteście. Paulina o jakiego boksia Ci chodzi? Z naszego stowarzyszenia ?? Quote
Paulina_mickey Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):łooo matko ale zaległości miałam chyb a z 7 stron :crazyeye: Ale gaduły wredne jesteście. Paulina o jakiego boksia Ci chodzi? Z naszego stowarzyszenia ?? nie wiem dokładnie czy on juz sie "przewinął" przez stowarzyszenie czy nie ale jest taki boksiu,rodzina chce sie go pozbyć i szukają domu... Quote
Paulina_mickey Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Od nas z TBG?? tak ma ok 2 lata...pies...wiecej nie wiem....ale moge sie dowiedziec jak bedzie taka potrzeba:D Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Ok to ja sie popytam czy ktoś niechce. A własn ie jak tam po próbie?? Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Kurde kochana nie pogadamy :( ja musze spadać bo jeszcze sie musze wykąpać... także poczytam jutro papapa:buzi: Quote
Paulina_mickey Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Ok to ja sie popytam czy ktoś niechce. A własn ie jak tam po próbie?? głupio było...jak nie zrobimy jeszcze prób na osirze to bedzie klapa kompletna:shake: Quote
Paulina_mickey Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Kurde kochana nie pogadamy :( ja musze spadać bo jeszcze sie musze wykąpać... także poczytam jutro papapa:buzi: ok to paaaaaa:D:buzi: Quote
Paulina_mickey Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 ok teraz to juz serio spadam spac:buzi: Quote
Paulina_mickey Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Popatrzcie co znalazłam :placz: :placz: :placz: :placz: http://benio_mamba.go.pl/ Wstydze sie że jestem człowiekiem:angryy: :placz: Ludzie są:zly7: :-( Quote
puchu Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 wogóle sprawa psów z ligoty jest straszna... Quote
Luzia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 No czas miną czekamy na nowe foteczki :diabloti: Quote
Luzia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 I nie myśl sobie że sie mnie łatwo pozbędziesz. Bede nawiedzała Twoją galerie codzienie :diabloti: i nie dam Ci spokoju anie za dnia ani w nocy :evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 luzia napisał(a):I nie myśl sobie że sie mnie łatwo pozbędziesz. Bede nawiedzała Twoją galerie codzienie :diabloti: i nie dam Ci spokoju anie za dnia ani w nocy :evil_lol: a Ty gdzie masz swoją:cool3: :mad: Quote
Paulina_mickey Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Monika_tbg napisał(a):Mickey :loveu: :loveu: Monika:multi: heeeeej:buzi: Quote
Monika_tbg Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Paulina_mickey']Monika:multi: heeeeej:buzi: haaa widzidsz sama robie postępy :cool3: zrobiłm to sama :evil_lol: i nawet baner mam widzisz jaką masz zdolna siostrzyczke:oops: nie no zartuje :eviltong: wzruszyło mnie to co przeczytałam na http://benio_mamba.go.pl/ i stwierdziłam ze też chce mieć konto na DGM :lol: i założyłam :p troszke sie pokwurzałam ale po długich czekaniach mam:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Paulina_mickey Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 puchu napisał(a):dzień doberek :) Xiara napisał(a):Witanko :smile: witam:D:cool3: Quote
anka11 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 czesc :) kiedy ja tu ostatnio bylam.... :oops::oops: Quote
Recommended Posts