Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Polonez fajna rzecz, jeśli tylko ma się partnera z dobrym wyczuciem rytmu :roll: :evil_lol:

Dobranoc :*

jednak jeszcze chwilke zostaje...
mój partner ma wyczucie rytmu...ale wiecie co jest najgorsze?że jak nie miałam partnera to go nie miałam a jak kolega znalazł mi chłopaka to okazało sie że mogłam iść jeszcze z innym i jeszcze z innym...ich bardziej znam...:roll: normlanie aż mnie nerwa wtedy wzieła...

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
łooo matko ale zaległości miałam chyb a z 7 stron :crazyeye: Ale gaduły wredne jesteście. Paulina o jakiego boksia Ci chodzi? Z naszego stowarzyszenia ??

nie wiem dokładnie czy on juz sie "przewinął" przez stowarzyszenie czy nie ale jest taki boksiu,rodzina chce sie go pozbyć i szukają domu...

Posted

I nie myśl sobie że sie mnie łatwo pozbędziesz. Bede nawiedzała Twoją galerie codzienie :diabloti: i nie dam Ci spokoju anie za dnia ani w nocy :evil_lol:

Posted

[quote name='Paulina_mickey']Monika:multi:
heeeeej:buzi:
haaa widzidsz sama robie postępy :cool3: zrobiłm to sama :evil_lol: i nawet baner mam widzisz jaką masz zdolna siostrzyczke:oops: nie no zartuje :eviltong: wzruszyło mnie to co przeczytałam na http://benio_mamba.go.pl/ i stwierdziłam ze też chce mieć konto na DGM :lol: i założyłam :p troszke sie pokwurzałam ale po długich czekaniach mam:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: