Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

puchu napisał(a):
:roflt:
Imieniny też 26.05 :evil_lol:
Urodziny 07.07
Jak już szukałaś na gg, to dlaczego nie dostałam żadnej wiadomości? :mad:

myślałam że jestes niedostepna...:eviltong:
ja sie urodziłam 22.10.87r:cool3:
hmmm to może jeszcze znajdziemy inne wspólne rzeczy:evil_lol:
to jaki jest Twój ulubiony kolor?:diabloti:

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

haska_12 napisał(a):
Dobry wieczór :cool3:

Dobry:D
puchu napisał(a):
Skrótem od Pauliny jest Pusia, a to z kolei zostało przerobione na Pucha tudzież Puśka
hmmm takich zdrobnień to jeszcze nie słyszałam...przeważnie to mówią Paula a ja tego strasznie nie lubie bo to całkiem inne imie...:mad:

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
hmmm takich zdrobnień to jeszcze nie słyszałam...przeważnie to mówią Paula a ja tego strasznie nie lubie bo to całkiem inne imie...:mad:
Też tego nie lubiła. Pusia tak jakoś samo wyszło :eviltong: A puch jest dziełem koleżanki z klasy, a dokładnie Puchorino =='

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
bry bry własnie sie kłade spac...śliczny banerek:D:loveu:
paaaaaa:buzi:

Dziekuje :)
Ty tez masz ladny (wiem ze masz go od jakiegos czasu ale hmm ja za wczesna nie jestem^^)
Dobrej nocki:buzi:

Posted

puchu napisał(a):
Na wolności podobno dożywają 40, a przy dobrych warunkach hodowlanych do 30. Mam dziwne wrażenie, że nasze żółwiątka mają zamiar dobić do tyej 30 :cool3:

ja troche tak z refleksem szachisty wyskakuje z odpowiedzią , bo to juz chyba inny temat leci :evil_lol: ale co ja zrobie ze wczoraj tu byłam koło południa a Wy gaduły ;) jedne 4 strony zeście wygadały do tej pory

wracając do tematu zółwi to my też posiadamy Turtlesa zaraz poszukam zdjec i wstawie u Arniego i nasz ewidentnie zamierza do 30 dociągnąć , ma sie dobrze , domowników rozpoznaje bezbłędnie z odległosci paru metrów i nawet naszego psa odróżnia od obcego - taki mądrala z niego :eviltong:

ps . mizianko dla Mickiego :loveu:

Posted

ewatr napisał(a):
ja troche tak z refleksem szachisty wyskakuje z odpowiedzią , bo to juz chyba inny temat leci :evil_lol: ale co ja zrobie ze wczoraj tu byłam koło południa a Wy gaduły ;) jedne 4 strony zeście wygadały do tej pory

wracając do tematu zółwi to my też posiadamy Turtlesa zaraz poszukam zdjec i wstawie u Arniego i nasz ewidentnie zamierza do 30 dociągnąć , ma sie dobrze , domowników rozpoznaje bezbłędnie z odległosci paru metrów i nawet naszego psa odróżnia od obcego - taki mądrala z niego :eviltong:

ps . mizianko dla Mickiego :loveu:

Tak jak Damulec :loveu: Tylko ona olewa Arie, A ta omija Dame z daleka :shake:

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Puchu, bardzo fajne obrazki :)

Wiem :lol:

Posted

[quote name='puchu']Tak jak Damulec :loveu: Tylko ona olewa Arie, A ta omija Dame z daleka :shake:Merry jest milutka przychodzi do mnie jak wystawie ręke...za to Sam jest okropna...:roll: gryzie każdego i ucieka za każdym razem jak ktoś sie do niej zbliża...
[quote name='Madzia_19']Dzień dobry :p
Co tam u Mickey'ego?
Pozdrawiam :smile:
witam:D
Mickey własnie leży mi na kolankach i podnosi poziom miłości...(jak tamagouci:evil_lol: )
[quote name='a_ga.isk']Ty tez masz ladny (wiem ze masz go od jakiegos czasu ale hmm ja za wczesna nie jestem^^)
THX:buzi: puchu ma takie zdolności:evil_lol:
puchu fajniutkie te obrazki:loveu: