Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja też bym mogła mieszkać w takim domku, super sprawa w ogóle takie miejsce. I zwierzęta były i można było zobaczyć jak się żyło kiedyś, w różnych rejonach naszego kraju, a i widziałam młodzi sesje zdjęciową sobie robili :)

A asutralijczyki mam na razie 4 i coś czuję że na tym się skończy, bo z 30 jaj utrzymało się tylko tyle.

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Daga & Maks napisał(a):

On w ogóle jest nie proporcjonalny:diabloti:

Wreszcie się dowiedziałam, że utworzyli moją specjalizacje!:multi:Będę na hodowlach amatorskich, czyli będę uczyć się m.in o psach:multi:No i co najważniejsze licencjat też będę mogła pisać z psów. :bigcool:

A to moje obecne przedmioty:cool3:

Metody hodowlane , Chów i hodowla trzody chlewnej ,Profilaktyka zootechniczna , Fakultet językowy, Higiena zwierząt , Chów i hodowla drobiu , Prawo w hodowlach amatorskich, Etologia zwierząt ,Zwierzęta w gospodarstwach agroturystycznych , Hodowla zwierząt laboratoryjnych , Chów i hodowla królików .

Posted

Liśćce piękne :p Faktycznie samiczka okazalsza. Mi z australijczyków przeżył jeden - i to chyba samiec :roll: Samce mnie irytują, bo ani to wziąć na ręce, bo zaraz lata. I żeby latało normalnie to ok, ale on się biedny obija. Leci z pełną prędkością - łup w ścianę - i siedzi na ścianie. Znowu - i na lampie. Ciekawie to wygląda :cool3:

Koteczka biedna, cudna jest...

Posted

zmierzchnica napisał(a):
Liśćce piękne :p Faktycznie samiczka okazalsza. Mi z australijczyków przeżył jeden - i to chyba samiec :roll: Samce mnie irytują, bo ani to wziąć na ręce, bo zaraz lata. I żeby latało normalnie to ok, ale on się biedny obija. Leci z pełną prędkością - łup w ścianę - i siedzi na ścianie. Znowu - i na lampie. Ciekawie to wygląda :cool3:

Koteczka biedna, cudna jest...
Masz może zdjęcia swojego samca?
Bo mi się właśnie wyliniał i nie wiem czy to jest ostatnia czy przed ostatnia wylinka. Też miał skrzydła, tylko taki sflaczałe, ale może dlatego, że dziś dopiero się wylenił.

A samce to w ogóle z nich żadnego pożytku nie ma:siara:

PAULA witam i zapraszam częściej:Rose:

Posted

zmierzchnica napisał(a):
Mój samiec to malutki jeszcze :) A tamten już nie żyje (przeżył 9 miesięcy) i nie mam zdjęć. Jesli ma długie skrzydła, takie na całe ciało i potrafi latać - to jest imago :)

długie skrzydła ma, ale czy latać może nie sprawdzałam-jeszcze:D

Posted

Hej wszystkim :Rose:
U nas wszystko OK.
Już za 4 dni wracamy do Lublina:multi:
Mikuś odetchnie:evil_lol:Będzie miał spokój i cisze :D
A ja już wybrałam promotora mojej pracy inżynierskiej i temat mam mniej więcej opracowany. Tylko muszę jeszcze dopełnić formalności aby ta pani na 100% była moją promotorką i wybrać się do niej, żeby mi poradziła jakie książki mogę uzyć do tej pracy. :multi:
A tu zdjęcia-takie tam wieczorowe zdjęcia.

1.
2.

3.

4.

5.