Paulina_mickey Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 Ja też bym mogła mieszkać w takim domku, super sprawa w ogóle takie miejsce. I zwierzęta były i można było zobaczyć jak się żyło kiedyś, w różnych rejonach naszego kraju, a i widziałam młodzi sesje zdjęciową sobie robili :) A asutralijczyki mam na razie 4 i coś czuję że na tym się skończy, bo z 30 jaj utrzymało się tylko tyle. Quote
Paulina_mickey Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 Chwilę nas nie było, bo czasu na FB brak przy tylu psach w potrzebie, ale wrzucam zdjęcia z serii Milo i miś. Mam jeszcze masę innych zdjęć, ale po kolei. :cool3: Quote
Daga&Maks Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 http://i892.photobucket.com/albums/ac129/mike18pl/Obraz020-6.jpg jakie wielkie oczy :D Quote
Paulina_mickey Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 Daga & Maks napisał(a):http://i892.photobucket.com/albums/ac129/mike18pl/Obraz020-6.jpg jakie wielkie oczy :D On w ogóle jest nie proporcjonalny:diabloti: Wreszcie się dowiedziałam, że utworzyli moją specjalizacje!:multi:Będę na hodowlach amatorskich, czyli będę uczyć się m.in o psach:multi:No i co najważniejsze licencjat też będę mogła pisać z psów. :bigcool: A to moje obecne przedmioty:cool3: Metody hodowlane , Chów i hodowla trzody chlewnej ,Profilaktyka zootechniczna , Fakultet językowy, Higiena zwierząt , Chów i hodowla drobiu , Prawo w hodowlach amatorskich, Etologia zwierząt ,Zwierzęta w gospodarstwach agroturystycznych , Hodowla zwierząt laboratoryjnych , Chów i hodowla królików . Quote
Tepes Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 http://i892.photobucket.com/albums/ac129/mike18pl/Obraz015-6.jpg mooorderca:evil_lol: Quote
taxelina Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 http://i892.photobucket.com/albums/ac129/mike18pl/Obraz005-5.jpg ale on drobniusi :) Quote
Paulina_mickey Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 Chciałam Wam pokazać jak samczyk liśćca zmienia się po wylince. :loveu: Wylinka Samiec W porównaniu do samiczki I dwa zdjęcia w porównaniu do samca,który nie przeszedł jeszcze wylinki. Quote
Daga&Maks Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 ta wylinka wygląda strasznie :evil_lol: samiczka fajnie wygląda :D Quote
Paulina_mickey Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 Daga & Maks napisał(a):ta wylinka wygląda strasznie :evil_lol: samiczka fajnie wygląda :D Samiczka ładniejsza, jak zawsze:siara: Quote
Paulina_mickey Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 Liście jeżyn, dębu, róży :D Quote
Paulina_mickey Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 Przedstawiam Wam moją mała podopieczną, mieszka w hoteliku. Ma chore oczko, bo pies ją zaatakował. http://www.dogomania.pl/threads/192308-Koci%C4%99ta-potrzebuj%C4%85-pomocy-PILNIE%21Jednego-ju%C5%BC-pies-zagry%C5%82%21Tarnobrzeg%21 Quote
zmierzchnica Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Liśćce piękne :p Faktycznie samiczka okazalsza. Mi z australijczyków przeżył jeden - i to chyba samiec :roll: Samce mnie irytują, bo ani to wziąć na ręce, bo zaraz lata. I żeby latało normalnie to ok, ale on się biedny obija. Leci z pełną prędkością - łup w ścianę - i siedzi na ścianie. Znowu - i na lampie. Ciekawie to wygląda :cool3: Koteczka biedna, cudna jest... Quote
Paula03 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Hej! Śliczny masz zwierzyniec, sporo was tam ;) Quote
Paulina_mickey Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 zmierzchnica napisał(a):Liśćce piękne :p Faktycznie samiczka okazalsza. Mi z australijczyków przeżył jeden - i to chyba samiec :roll: Samce mnie irytują, bo ani to wziąć na ręce, bo zaraz lata. I żeby latało normalnie to ok, ale on się biedny obija. Leci z pełną prędkością - łup w ścianę - i siedzi na ścianie. Znowu - i na lampie. Ciekawie to wygląda :cool3: Koteczka biedna, cudna jest...Masz może zdjęcia swojego samca? Bo mi się właśnie wyliniał i nie wiem czy to jest ostatnia czy przed ostatnia wylinka. Też miał skrzydła, tylko taki sflaczałe, ale może dlatego, że dziś dopiero się wylenił. A samce to w ogóle z nich żadnego pożytku nie ma:siara: PAULA witam i zapraszam częściej:Rose: Quote
zmierzchnica Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Mój samiec to malutki jeszcze :) A tamten już nie żyje (przeżył 9 miesięcy) i nie mam zdjęć. Jesli ma długie skrzydła, takie na całe ciało i potrafi latać - to jest imago :) Quote
Paulina_mickey Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 zmierzchnica napisał(a):Mój samiec to malutki jeszcze :) A tamten już nie żyje (przeżył 9 miesięcy) i nie mam zdjęć. Jesli ma długie skrzydła, takie na całe ciało i potrafi latać - to jest imago :) długie skrzydła ma, ale czy latać może nie sprawdzałam-jeszcze:D Quote
Paulina_mickey Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 Hej wszystkim :Rose: U nas wszystko OK. Już za 4 dni wracamy do Lublina:multi: Mikuś odetchnie:evil_lol:Będzie miał spokój i cisze :D A ja już wybrałam promotora mojej pracy inżynierskiej i temat mam mniej więcej opracowany. Tylko muszę jeszcze dopełnić formalności aby ta pani na 100% była moją promotorką i wybrać się do niej, żeby mi poradziła jakie książki mogę uzyć do tej pracy. :multi: A tu zdjęcia-takie tam wieczorowe zdjęcia. 1. 2. 3. 4. 5. Quote
Paulina_mickey Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 11. 12. 13. 14. 15 :hand: Quote
Recommended Posts