Paulina_mickey Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 I jeszcze cztery ostatnie Quote
Mike i Morgan Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='Paulina_mickey']Ciąg dalszy Morganowych zdjęć:loveu::loveu: Oglądamy inwentarz żywy- kury :evil_lol: Ale by zjadł ta kurkę :eviltong: Mój mały Morganek:cool3::loveu: Quote
Bartiśkowa_ Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Witamy http://i892.photobucket.com/albums/ac129/mike18pl/141272.jpg stęskniłam się za tymi latającymi fąflami :loveu:Morganka http://i892.photobucket.com/albums/ac129/mike18pl/Obraz195-1.jpg ale rószoffy słodziak :) Quote
Paulina_mickey Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 [quote name='Bartiśkowa_']Witamy http://i892.photobucket.com/albums/ac129/mike18pl/141272.jpg stęskniłam się za tymi latającymi fąflami :loveu:Morganka http://i892.photobucket.com/albums/ac129/mike18pl/Obraz195-1.jpg ale rószoffy słodziak :) Ja też, nie widziałam Morgana już z pół roku hehe Quote
Paulina_mickey Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 Spcerkowo. Nad Bystrzycą. :loveu: Najpierw zdjęcia rodzinki łabędzi. :loveu:Piękne były:lol: Quote
Paulina_mickey Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 To była mama z dzieckiem. Tatuś pływał osobno. :cool3: Quote
Paulina_mickey Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 I jeszcze ostatnie cztery zdjęcia łabędzi. I stado kaczuszek. :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 I jeszcze ostatnie kaczuszki. Quote
Paulina_mickey Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 No i nie mogło zabraknąć Mickey:multi::loveu: Quote
Paulina_mickey Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 ............................................ Quote
Paulina_mickey Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 ........................................ Quote
Paulina_mickey Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 .................................... Quote
Paulina_mickey Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 .................................... Morda moja kochana :loveu: Quote
Mike i Morgan Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Fajny był ten spacerek :D Tylko zimno było:D Quote
Paulina_mickey Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 Cześć ciociu Anetko :buzi: Quote
Marlena:) Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Buziaki od naszej paki :loveu: W tym od Justiego. Potworek urósł, że hoho :cool3: Razem z ogonkiem to już napewno ponad 25 cm :crazyeye: jedną ręką już bydlaczka nie utrzymasz :diabloti:Pozatym przychodzi na zawołanie i uwielbia buszowanie po łazience . Zapraszamy w odwiedziny:cool3:. Quote
Paulina_mickey Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 [quote name='Marlena:)']Buziaki od naszej paki :loveu: W tym od Justiego. Potworek urósł, że hoho :cool3: Razem z ogonkiem to już napewno ponad 25 cm :crazyeye: jedną ręką już bydlaczka nie utrzymasz :diabloti:Pozatym przychodzi na zawołanie i uwielbia buszowanie po łazience . Zapraszamy w odwiedziny:cool3:.[/QUOTE]A ja właśnie o Was myślałam! :iloveyou: Ale się chłopak duży zrobił! Cudo mieć kogoś takiego w domu! Nasze dziewczynki są mniejsze. Właśnie się tak zastanawiałam, czy nie wstawić nowych zdjeć dziewczynek. Mała Megi już nie jest taka mała, też urosła choć jeszcze nie jest tak duża jak Luna. Ale Megi to fochara.:diabloti:Jak nie ma na coś ochoty to tego nie zrobi za nic w świecie. Jak nie ma ochoty do kogoś podchodzić to nie przekona jej nic. Czasem sama się nadstawia do głasków i przychodzi po mizianko. Choć innych osób poza mną i Mike się boi. Nie jest aż tak towarzyska jak Luna-woli chodzić własnymi ścieżkami. Za to Luna jest dla niej niemalże mamą, bo jak nie ma Luny w pobliżu to Megi nie czuje się już tak pewnie. Obie uwielbiają biegać po łóżku, zwłaszcza pod kocem. :evil_lol:Biegają wtedy dwa pagórki takie:diabloti::loveu: Zaraz poszukam jakiś zdjęć to wgram. ;) Mam wolne to muszę powgrywać wszystkie zdjęcia, które się do tego nadają:cool3: Quote
Paulina_mickey Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 No to zaczynamy ze zdjęciami szczurek. Zdjęcia były robione pół miesiąca temu więc Megi jest obecnie trochę większa. Prawie czarna Luna:evil_lol: Megi:loveu: Spacerek po łóżku. :lol: Quote
Paulina_mickey Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 Ciąg dalszy zdjęć. Buziaczek:loveu: Obie dziewczynki w fauna boksie. Pozujemy do zdjęcia. :evil_lol: Buszujemy w poduszkach. I biegamy po łóżku. Quote
Paulina_mickey Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 I kolejne pięć. Super długie wąski. :multi: Dość ciężko małej zrobić wyraźne zdjęcie,bo to straszna wiercipięta jest. Mała uwielbia wapno. :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 CD szczurek Pysio:loveu: Popatrzcie na ich ogonki. Każda ma taki sam jak reszta ciała. Luna czekoladowy a Megi ciało-czarny:evil_lol: Kawałek Luny nastawiający się do głaskania:lol: Quote
Paulina_mickey Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 ************************* Luna:loveu: Toaleta. :cool3: Quote
Paulina_mickey Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 ******************************** Megi:loveu: Luna:loveu: Quote
Paulina_mickey Posted February 6, 2010 Author Posted February 6, 2010 ************************ :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts