Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Buziaki od naszej paki :loveu:
W tym od Justiego. Potworek urósł, że hoho :cool3: Razem z ogonkiem to już napewno ponad 25 cm :crazyeye: jedną ręką już bydlaczka nie utrzymasz :diabloti:Pozatym przychodzi na zawołanie i uwielbia buszowanie po łazience .

Zapraszamy w odwiedziny:cool3:.

Posted

[quote name='Marlena:)']Buziaki od naszej paki :loveu:
W tym od Justiego. Potworek urósł, że hoho :cool3: Razem z ogonkiem to już napewno ponad 25 cm :crazyeye: jedną ręką już bydlaczka nie utrzymasz :diabloti:Pozatym przychodzi na zawołanie i uwielbia buszowanie po łazience .

Zapraszamy w odwiedziny:cool3:.[/QUOTE]A ja właśnie o Was myślałam! :iloveyou:
Ale się chłopak duży zrobił! Cudo mieć kogoś takiego w domu!
Nasze dziewczynki są mniejsze.
Właśnie się tak zastanawiałam, czy nie wstawić nowych zdjeć dziewczynek.
Mała Megi już nie jest taka mała, też urosła choć jeszcze nie jest tak duża jak Luna.
Ale Megi to fochara.:diabloti:Jak nie ma na coś ochoty to tego nie zrobi za nic w świecie. Jak nie ma ochoty do kogoś podchodzić to nie przekona jej nic. Czasem sama się nadstawia do głasków i przychodzi po mizianko. Choć innych osób poza mną i Mike się boi. Nie jest aż tak towarzyska jak Luna-woli chodzić własnymi ścieżkami. Za to Luna jest dla niej niemalże mamą, bo jak nie ma Luny w pobliżu to Megi nie czuje się już tak pewnie.

Obie uwielbiają biegać po łóżku, zwłaszcza pod kocem. :evil_lol:Biegają wtedy dwa pagórki takie:diabloti::loveu:
Zaraz poszukam jakiś zdjęć to wgram. ;)
Mam wolne to muszę powgrywać wszystkie zdjęcia, które się do tego nadają:cool3: