Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myszki już od dość dawna nie mieszkają z nami.
Moja była tylko Muki, która odeszła za TM niby miała świerzb, tak wetka powiedziała...

Druga która mieszkała z nami na stałe(mysia TŻ), na czas choroby zamieszkała u Jego brata, On tak się w niej zakochał, że postanowił ją zatrzymać. Miał już inne myszki, więc mała nie została sama a u nas by się jej nudziło.
Postanowiłam, że na razie myszki nie zawitają u nas w domu, bo bardzo przeżyłam śmierć Muki, która nastąpiła właściwie niespodziewanie...:-(

Teraz z gryzoni mam Tobiego i Lunę(szczurek TŻ).

Przypomnę Wam jak wyglądały nasze ogonki:

Muki(*)

Nico

Przez dom przewijały się wcześniej jeszcze inne myszki, ale te były u nas najdłużej.

A zdjęcia Luny wstawię Wam jak przerobię.:cool3:

Posted

mineralna_ napisał(a):
Jakie fajne :loveu:
szkoda ze ta jedna już za TM :-(

a szczurki też są świetne :loveu:

Tak szczurki są genialne. Ogólnie zawsze o tym wiedziałam, ale dopiero jak Luna z nami zamieszkała(z pół roku temu?)to dopiero poznałam co to znaczy mieć szczurka w domu :loveu:
Oczywiście w moim rodzinnym domu taki zwierz by nie przeszedł za nic w świecie, bo mama się boi :evil_lol: Ale TŻ nie ma nic przeciwko, bo właściwie to Luna jest jego, więc sami wiecie :loveu:

Posted

Aga&Ganja napisał(a):
Też miałam szczury w domu, to mojej siostrze wcisnął już szczurzycę, jak w ciąży była. :lol::)

Lunę celowo kupiliśmy w zoologu, bo wiedziałam, że jeśli jej stamtąd nie wezmę to albo będzie zaraz zaciążona i ją zostawią ze względu na małe, albo trafi właśnie jako pokarm dla węża...:shake:
Na początku była wielkości myszki, a teraz...No widzicie na zdjęciach :loveu:
Najbardziej lubię w niej...Jej brzuch :evil_lol: i Ogon:loveu:

mineralna_ napisał(a):
Świetny szczurek :loveu:
Też bym chciała ale rodzice się nie zgadzają :cool1:

Otóż to, ja też nie dostała bym pozwolenia na szczurka mieszkając z mamą :diabloti:

Posted

ewka i haker napisał(a):
ojej jak widzę te ogony to mi nie dobrze
ale jak nie widać ogonów to śliczne

No co Ty!
Ogonek jest najfajniejszy! :loveu::loveu:

A modowi dziękuję za zmianę tytułu, bo sama próbowałam od jakiegoś czasu zmienić :evil_lol: