Paulina_mickey Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 I sunia mojej drugiej ciotki- Saba Quote
Paulina_mickey Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Uff koniec:evil_lol: Zdjęcia na dwóch poprzednich stronach! Quote
Moniskaa Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Fajna ekipa :loveu: wszystkie pieski się polubiły? :cool3: Quote
Paulina_mickey Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Tzn wszystkie się polubiły ale Saba i Sara jakoś tak bardziej ze sobą biegały a chłopaki ze sobą :evil_lol: Quote
halgre Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 :hand::hand::hand: Ile tu fajnistych psiaczków ... :loveu::evil_lol::loveu: Quote
Paulina_mickey Posted July 1, 2009 Author Posted July 1, 2009 Tofuś, Mickey , Milo, Saba i Sara :evil_lol: Quote
halgre Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Witam ... Nadrobiłam zaległości ... Tyyyle fotek :crazyeye: Piesie śliczne, a ten Milo słodziutki ... Quote
joszka Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 ile zdjęć :-o nasza galeria to blado wypada przy twojej :roll: śliczne masz psiaki :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 joszka napisał(a):ile zdjęć :-o nasza galeria to blado wypada przy twojej :roll: śliczne masz psiaki :loveu: Witamy serdecznie! Wasza też będzie taka i to już nie długo! A zapewniam, że ja nie mam najbardziej rozległej galerii :diabloti: Quote
Paulina_mickey Posted July 11, 2009 Author Posted July 11, 2009 Cześć Wam wszystkim. Ostatnio pogoda była super to wybrałam się z moją baaardzo dobrą koleżanką i jej psiakiem na spacerek. Miałam lekkie obawy,bo jej psiak to też dominant tak jak Mickey, ale wszystko było super, za to Milo się bał Natana i trzymał się prawie cały czas Mikusia. Oto zdjęcia, nie piszcie nic dopóki nie napiszę Koniec. :evil_lol: Quote
Recommended Posts