Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Marta_Ares']ale fajne fotki:loveu: :loveu: :loveu:

widze ze juz kapiele w tym roku zaliczone:evil_lol:

a czemu w halterku caly czas??
No kąpiel oczywiście już zaliczył, nawet się nie obejrzałam a On już w wodzie był :diabloti:

Nie ściągałam mu halterka bo tam dość dużo osób z psami było, a on jak go ma założonego to nie fika za bardzo:cool3:

Chociaż potem,potem jak już wyszliśmy na takie obrzeża całkiem to mu ściągnęłam, ale te zdjęcia pokażę za czas jakiś(czyt, nowa strona :diabloti:)

Posted

I Muki, która jest chora :placz:Dziś byłam z nią u weta i okazało się, że ma świerzb, niestety dość popularną chorobę u myszek...:-( Tylko nie wiem jak i od kogo się tym zaraziła, wszystko miałam tak jak zawsze nic nowego jej nie wprowadzałam ani jako ściółkę ani do jedzenia, a tym bardziej żadnego nowego myszaka, który mógłby byś zarażony... Mam nadzieję, że jej przejdzie:-( Pani wet dała płyn na ranki i kazała smarować i za tydzień się pokazać znowu...A mała się tak wystraszyła,że aż się zesiusiała :shake:

Tam na tych fotkach widać jej ranki na uszkach...

Posted

Kaya93 napisał(a):
Witam:loveu:
I jak tam u myszorka:cool3:

No właściwie to sama nie wiem co mam o tym myśleć, bo...
Oglądam ją kilka razy dziennie, podczas smarowania tym preparatem przede wszystkim i nie widzę, żadnych nowych ranek. Więc to wygląda tak jakby się to zahamowało. Strupki ma uszkach ma, no ale jak to strupki od razu się nie zagoją... A ta największa rana, na nuzi co była taka okropna to chyba jej się powoli zaczyna zagajać...Preparat pewnie starczy mi jeszcze do końca tygodnia, a jak będę widziała,że się nie poprawia to znowu pójdę z nią do pani doktor. Dostała też witaminki na wzmocnienie...

Posted

Fotencje z wystawy świnek morskich i kotów:

Najpierw świnki morskie, nie mam za wiele zdjęć, bo mi aparat padł :shake:

Łysolek

Łysolek 2

Podobno całe czarne świnki są rzadkie i pożądane. No a co z tym idzie drogie.