halgre Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Witam :multi: Ciekawe ... podczas kąpieli piesia taka grzeczna :crazyeye: i tak słodko wygląda ... :loveu: No, a ten filmik - hahaha :evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 No On w wannie stoi grzecznie do jakiegoś czasu, potem szybko się niecierpliwi więc ogólnie trzeba się śpieszyć :diabloti: Obiecane fotki :cool3: 5/30 Quote
Paulina_mickey Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 30/30 Mam jeszcze więcej zdjęć, ale to stopniowo :diabloti: Quote
Marta_Ares Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 ale fajne fotki:loveu: :loveu: :loveu: widze ze juz kapiele w tym roku zaliczone:evil_lol: a czemu w halterku caly czas?? Quote
Paulina_mickey Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 [quote name='Marta_Ares']ale fajne fotki:loveu: :loveu: :loveu: widze ze juz kapiele w tym roku zaliczone:evil_lol: a czemu w halterku caly czas?? No kąpiel oczywiście już zaliczył, nawet się nie obejrzałam a On już w wodzie był :diabloti: Nie ściągałam mu halterka bo tam dość dużo osób z psami było, a on jak go ma założonego to nie fika za bardzo:cool3: Chociaż potem,potem jak już wyszliśmy na takie obrzeża całkiem to mu ściągnęłam, ale te zdjęcia pokażę za czas jakiś(czyt, nowa strona :diabloti:) Quote
Paulina_mickey Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 No to foteczki :evil_lol: Dalszy ciąg spacerkowych: Quote
Paulina_mickey Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 I teraz myszki, najpierw chłopiec kupiona jako dziewczynka. Na szczęście już mam dla niego nowy domek, ale uwielbiam go:loveu: Taka szkoda,że nie mogę go zatrzymać...:placz: Quote
Paulina_mickey Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 I Muki, która jest chora :placz:Dziś byłam z nią u weta i okazało się, że ma świerzb, niestety dość popularną chorobę u myszek...:-( Tylko nie wiem jak i od kogo się tym zaraziła, wszystko miałam tak jak zawsze nic nowego jej nie wprowadzałam ani jako ściółkę ani do jedzenia, a tym bardziej żadnego nowego myszaka, który mógłby byś zarażony... Mam nadzieję, że jej przejdzie:-( Pani wet dała płyn na ranki i kazała smarować i za tydzień się pokazać znowu...A mała się tak wystraszyła,że aż się zesiusiała :shake: Tam na tych fotkach widać jej ranki na uszkach... Quote
Marta_Ares Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 ale zmokła kura:evil_lol: myszki urocze:loveu: :loveu: dla Muki duzooo zdrowia!!!! Quote
Paulina_mickey Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 Z Muki jak na razie coraz gorzej... :-( Miałam wstawić fotki ale prawie nikt nie obejrzał jeszcze tamtych więc :evil_lol: Quote
Moniskaa Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Zdrowia życze dla Muki! Będzie dobrze..zobaczysz;) Quote
Kaya93 Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Heja:loveu: http://i307.photobucket.com/albums/nn304/MiQsA/Obraz1184.jpg :loveu::loveu: http://i307.photobucket.com/albums/nn304/MiQsA/Obraz1169.jpg haha :evil_lol: śliczne zdjęcia:loveu: a Muki wyzdrowieje ;)... musi :roll: Quote
Paulina_mickey Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 no byłam dziś z małą u pani wet, dała mi jakiś inny preparat , mam nadzieję, że to jej w końcu pomoże i dodatkowo dała jej preparat na wzmocnienie Quote
ewka i haker Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 super mysza:loveu: życzymy zdrówka:loveu:;) Quote
Paulina_mickey Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 Kaya93 napisał(a):Witam:loveu: I jak tam u myszorka:cool3: No właściwie to sama nie wiem co mam o tym myśleć, bo... Oglądam ją kilka razy dziennie, podczas smarowania tym preparatem przede wszystkim i nie widzę, żadnych nowych ranek. Więc to wygląda tak jakby się to zahamowało. Strupki ma uszkach ma, no ale jak to strupki od razu się nie zagoją... A ta największa rana, na nuzi co była taka okropna to chyba jej się powoli zaczyna zagajać...Preparat pewnie starczy mi jeszcze do końca tygodnia, a jak będę widziała,że się nie poprawia to znowu pójdę z nią do pani doktor. Dostała też witaminki na wzmocnienie... Quote
Paulina_mickey Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 Fotencje z wystawy świnek morskich i kotów: Najpierw świnki morskie, nie mam za wiele zdjęć, bo mi aparat padł :shake: Łysolek Łysolek 2 Podobno całe czarne świnki są rzadkie i pożądane. No a co z tym idzie drogie. Quote
Paulina_mickey Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 Tricolorek:loveu: Czerwonooka ;) Karbowana Biała z czarnymi oczkami Nie pytajcie gdzie Ona ma przód bo sama nie wiem:diabloti: Quote
Paulina_mickey Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 To zdjęcie jest śliczne:loveu: Taki łaciatek Bliżej nie określone pysie :evil_lol: Koteczki Quote
Recommended Posts