Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej Wam :loveu:
Sorcia, że nie wpadam tu na FB ani nie odwiedzam Waszych galeri, ale sesja dalej trwa i nie mam czasu na nic :placz:
Jednocześnie dziękuję cioteczkom pamiętającym o nas :loveu:
I na pocieszenie mam dla Was małą niespodziewankę :diabloti:

Milo z koteczkiem mojej babci :loveu::loveu::loveu:

Posted

Z racji tego,że został mi jeszcze jeden egzamin i to najprzyjemniejszy bo z zoologi i tego że była ładna pogoda,właściwie to już wiosenna, bo do nas wiosna idzie już całą parą(co pokażę przy okazji) udaliśmy się na spacerek. Fotki też oczywiście wstawię ale przy innej okazji.
A tymczasem drugi z filmików, czyli euforii cz. 2 po wypowiedzeniu jakże wyczekiwanego słowa:diabloti:

DSCN2208.flv video by MiQsA - Photobucket

Posted

On tylko wyczekuje na to magiczne słowo :diabloti:
Cały dzień potrafi wsłuchiwać się czy ktoś nie wypowiedział przez przypadek słowa "pole" lub "siku":eviltong:
A normalnie to potrafi spać i tak chrapać że szok :crazyeye: Jakby mały traktorek jechał w pobliżu :eviltong:

Posted

anitaaa i bartis napisał(a):
haha moje tak reagują na słowo jedziemy albo jak zobaczą że ktoś trzyma klucze od działki :evil_lol::loveu:fajny filmik

Chyba każdy ma jakieś takie swoje magiczne słowa, na które ich psiak reaguje w szczególny sposób":evil_lol:

Posted

AngelsDream napisał(a):
Załapałam się na foty, super. :D

Ano, ostatnio zaniedbałam trochę galerię, bo sesję miałam. Teraz zostały mi tylko wyniki z zoologii i już jestem w drugim semestrze :multi:
Nie miałam praktycznie na nic czasu, w ogóle to chyba przez te kilka miesięcy od października to uczyłam się więcej niż w całym technikum :diabloti:
Przyswoiłam tyle wiedzy, że szok. Wszystko w sumie było bardzo ciekawe(no może poza chemią:cool1:). Walczyłam, walczyłam i wywalczyłam. Teraz będę w drugim semestrze walczyć z biochemią :evil_lol:, cokolwiek by to znaczyło, brzmi gorzej niż chemia. A to już tragedia. Generalnie chemia uziemiła ok 70 osób z całego rocznika, bo właśnie przez nią tyle odeszło osób. Zostało jedynie drugie tyle...:cool1:

Ale teraz idzie wiosna, to będę miała znacznie więcej czasu na fotki i na więcej spacerków :multi:

Posted

[quote name='Paulina_mickey']Ano, ostatnio zaniedbałam trochę galerię, bo sesję miałam. Teraz zostały mi tylko wyniki z zoologii i już jestem w drugim semestrze :multi:
Nie miałam praktycznie na nic czasu, w ogóle to chyba przez te kilka miesięcy od października to uczyłam się więcej niż w całym technikum :diabloti:
Przyswoiłam tyle wiedzy, że szok. Wszystko w sumie było bardzo ciekawe(no może poza chemią:cool1:). Walczyłam, walczyłam i wywalczyłam. Teraz będę w drugim semestrze walczyć z biochemią :evil_lol:, cokolwiek by to znaczyło, brzmi gorzej niż chemia. A to już tragedia. Generalnie chemia uziemiła ok 70 osób z całego rocznika, bo właśnie przez nią tyle odeszło osób. Zostało jedynie drugie tyle...:cool1:

Ale teraz idzie wiosna, to będę miała znacznie więcej czasu na fotki i na więcej spacerków :multi:

No chemia dała nam nieźle popalić a do tego botanika wiele osób załatwiła:diabloti:
Chemia na egzaminach poszła wszystkim lepiej niż botanika:eviltong:

http://i307.photobucket.com/albums/nn304/MiQsA/DSCN2217.jpg

Fota zrobiona z lepszego profilu :diabloti::loveu:

Posted

nio, moj tez reaguje na slowo idziemy, jedziemy, SPACERek

biochemia, hmmm, to chybamiala kiedys moja kolezanka i nioekojarzy mi sie dobrze :shake: wiem, ze strasznie wkuwala, a do tego zazwyczaj od tech przedmiotu sa jacyc nie ludzcy wykladowcy :shake:
ale niechce straszyc - cieszmy sie, wiosna, 2 semestrem i super fotkami ;)
fotki rowniez u mnie :cool3: nowe, WIEEELKIE :P