Paulina_mickey Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Marlena:) napisał(a):Wiesz co,nie masz serca.... małe krabiki potrzbują miłości... POD KOŁDERKĘ Z NIM :D :lol: :evil_lol::evil_lol:Tiaaa jasne. :diabloti: Bo nie ma to jak spanie z krabikiem pod kołdrą:evil_lol: A co do tego, że jest mały. To rzeczywiście jak na niego to jest mały. Takie krabiki linieją w młodzieńczym wieku nawet co miesiąc, im starszy jest tym wolniej rośnie a co za tym idzie rzadziej linieje. Jak jest już dorosły czyli mniej więcej po 7-8 latach lub po osiągnięciu wielkości pancerza mniej więcej ok 20 cm linieje jedynie raz w roku. Także to bardzo ciekawe zwierzaczki, chociaż ja wole typ bardziej włosiasty :evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Marlena:) napisał(a):A szczypie? :cool3:Mnie nie uszczypał, bo nie miałam go jeszcze na rękach:eviltong::evil_lol: Ale Michała złapał z raz:diabloti: Quote
Marlena:) Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 I co to tak boli,jak mówi legenda? :evil_lol::evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Marlena:) napisał(a):I co to tak boli,jak mówi legenda? :evil_lol::evil_lol: Niee, właśnie że nie boli bardzo. Gość w zoologu mówił, że gryzie itd ale wcale aż tak bardzo nie boli. Chyba, że jeszcze się nie wkurzył:evil_lol: Quote
Marlena:) Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 No w nocy sie wkurzy i Was wszystkich zjeee :evil_lol: :lol::lol: Quote
Bartiśkowa_ Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Pepito wymiata śliczny rudziolek :loveu::loveu::loveu: http://i307.photobucket.com/albums/nn304/MiQsA/Obraz025.jpg Quote
Marlena:) Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Łeee....ale bzydal :evil_lol: :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Marlena:) napisał(a):Łeee....ale bzydal :evil_lol: :loveu:Tiaaa to wyjątkowy bzydal, oczy wyłupiaste, ciężko określić kolor, bo z każdej strony wydaje się inny a do tego głomodór i dziwak, bo w końcu który chomik nie potrafi biegać w kółku.:mad: Ale i tak go koffusiam:loveu::loveu: Quote
Paulina_mickey Posted December 9, 2008 Author Posted December 9, 2008 Marlena:) napisał(a):I tak ma być właśnie :lol: Nawet nie zauważyłam, że prawie 400 stron ma już moja galeria:crazyeye: Quote
LadyK Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 http://i307.photobucket.com/albums/nn304/MiQsA/tn_P1140189.jpg :loveu::loveu::loveu: Quote
Paulina_mickey Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 Z okazji 400 stronki wstawię fotki mojej największej myszki -Mickey:loveu: Quote
ewatr Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 O i to jest mysza jak sie patrzy :eviltong: http://i307.photobucket.com/albums/nn304/MiQsA/DSCN0159.jpg Jest sie do kogo przytulic i co pogłaskac :loveu: Gratulacje 400 stronki :multi::multi::multi: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Chomiczek przesłodki :loveu: A Mickey robi świetne miny! :evil_lol: GRATULACJE OKRĄGŁEJ SUMY :multi: :multi: :multi: Quote
Paulina_mickey Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Chomiczek przesłodki :loveu: A Mickey robi świetne miny! :evil_lol: GRATULACJE OKRĄGŁEJ SUMY :multi: :multi: :multi: On robi miny w stylu, "ona mnie znowu zmusza do fotek", albo "nie świeć mi tym czymś po oczach", lub "no to dam jej zrobić to zdjęcie, może się odczepi" :diabloti: Dziś z samego ranka musiałam pędzić na zaliczenie a anatomii zwierząt domowych, no i oczywiście zaliczyłam, dostałam pytanie aby omówić żołądki u krowy. Generalnie anatomia to jeden z ciekawszych przedmiotów, jak już pewnie pisałam. Uczymy się różnic gatunkowych u poszczególnych zwierząt. Np teraz przy układzie pokarmowych najdokładniej trzeba było się wyuczyć o żołądkach, okrężnicy w szczególności u konia, jelicie ślepym też u konia i jak się dzieli wątroba. Generalnie dość proste rzeczy tylko, trzeba się sporo szczegółów uczyć. :cool3: Quote
LadyK Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [CENTER]Gratulujemy 400 strony :multi: Super fotki :loveu:[/CENTER] Quote
a_ga.isk Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Trochę jak na mysz to wyrósł :diabloti: A co tam u was? Oprócz tego żeście się chomika dorobili jak widzę :razz: Quote
Paulina_mickey Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 a_ga.isk napisał(a):Trochę jak na mysz to wyrósł :diabloti: A co tam u was? Oprócz tego żeście się chomika dorobili jak widzę :razz: chomika, psa, myszki i kraba :eviltong: A dobrze, dobrze, studiuję sobie i już w sumie nie mogę się doczekać aż wrócę do domku na święta:evil_lol: Ciągle kolosy, zaliczenia więc trochę odpocząć muszę, i od razu uczyć się na następne kolosy,które będę miała po świętach...;) Ehh studia:diabloti: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Paulina_mickey napisał(a): Dziś z samego ranka musiałam pędzić na zaliczenie a anatomii zwierząt domowych, no i oczywiście zaliczyłam, dostałam pytanie aby omówić żołądki u krowy. Generalnie anatomia to jeden z ciekawszych przedmiotów, jak już pewnie pisałam. Uczymy się różnic gatunkowych u poszczególnych zwierząt. Np teraz przy układzie pokarmowych najdokładniej trzeba było się wyuczyć o żołądkach, okrężnicy w szczególności u konia, jelicie ślepym też u konia i jak się dzieli wątroba. Generalnie dość proste rzeczy tylko, trzeba się sporo szczegółów uczyć. :cool3: Gratuluję zdanego egzaminu :) Jak dobrze, że ludzie są tacy różni - ja nigdy nie lubiłam geografii :evil_lol: Choć o żołądkach krowy to jeszcze w gimnazjum się uczyłam ;) Quote
Bartiśkowa_ Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 http://i307.photobucket.com/albums/nn304/MiQsA/DSCN0159.jpg Mickey fajne ma uszorki :multi::loveu: Quote
Recommended Posts