Paulina_mickey Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 Marlena:) napisał(a):A ja straciłam jednego :roll: Gienka juniora :diabloti: tylko to było jakieś dziwne. No ale zostało mi 18 brzydali :cool3:... a rosną jak na drozdzach (jedzą jeszcze więcej :evil_lol:).....Czemu dziwne?To aż 19 Ci ich dałam :crazyeye::diabloti:? Quote
Luzia Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Marlena:) napisał(a):A ja straciłam jednego :roll: Gienka juniora :diabloti: tylko to było jakieś dziwne. No ale zostało mi 18 brzydali :cool3:... a rosną jak na drozdzach (jedzą jeszcze więcej :evil_lol:)..... Zrobiłaś pogrzeb ja swojego spaliłam jak zmarł pozostałych ciałek nie znalazłam :placz: Quote
Marlena:) Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Zrobiłaś pogrzeb ja swojego spaliłam jak zmarł pozostałych ciałek nie znalazłam :placz: bo to kanibale są :evil_lol: .. Moje codziennie mają aerobik i uczą sie hip-hopa. Jeden ostatnio nauczył sie breakdance :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Jak wgram filmik to zobaczyta:evil_lol:. Czemu dziwne?To aż 19 Ci ich dałam :crazyeye::diabloti:? No własnie jak je wkładałam do insektarium (:p) to se myśle ... chyba ta nasza Paulina cherbatke zamocną sobie zrobiła i chce mnie wykończyć, a moja ciocia stwierdziła,że one rozmnazają się przez podział :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. I wszystko jasne :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 eee bo Qrde dałam Ci 10 a potem se myśle, dam Ci jeszcze kilka i był ze mną Michał to on: aaa to daj jej jeszcze:diabloti: Quote
Marlena:) Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Nie no z chęcią wezme jeszcze,ale to następnym razem :evil_lol: ... tylko niedługo posprzatac musze,bo jak mi sie cos jeszcze zalegnie,to bedzie niezła jazda :diabloti:. Ale to z tym rozmnazaniem przez podział mnie powaliło :evil_lol:. Quote
Paulina_mickey Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 Marlena:) napisał(a):Nie no z chęcią wezme jeszcze,ale to następnym razem :evil_lol: ... tylko niedługo posprzatac musze,bo jak mi sie cos jeszcze zalegnie,to bedzie niezła jazda :diabloti:. Ale to z tym rozmnazaniem przez podział mnie powaliło :evil_lol:.Spoko, póki mam to Ci dam ile zechcesz ;) Quote
M&T Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 hej :D przyszliśmy sie przywitać :) i pytamy, gdzie nowe focie?! :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 [quote name='ewka i haker']kiedy bada nowe fotki??Teraz :eviltong: :diabloti: Quote
ewka i haker Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 http://i307.photobucket.com/albums/nn304/MiQsA/tn_P1070983.jpg ta najlepsza Quote
Paulina_mickey Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 [quote name='ewka i haker']http://i307.photobucket.com/albums/nn304/MiQsA/tn_P1070983.jpg ta najlepsza hehe jak zwykle wcina ciastko :eviltong: ale ma to po mnie :diabloti: Quote
M&T Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 http://i307.photobucket.com/albums/nn304/MiQsA/tn_P1070983.jpg No pokaż ząbki, pokaż ]:-> http://i307.photobucket.com/albums/nn304/MiQsA/tn_P1080041.jpg Jak słodko śpi!! :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Kiedy Pola dasz fotki ze spacerku :cool3:Na razie nie mam do tego głowy. Quote
Paulina_mickey Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 Mikusia kochaniusia sobie rozwaliła łapkę na spacerze...:-( Teraz leży tylko na moim łóżku i nawet nie ma jak wychodzić na polko, musze go znosić i wnosić... Mam nadzieje,że się szybko zagoi bo aż strach patrzeć na tę jego bezradność :shake: Quote
M&T Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Paulina_mickey napisał(a):Mikusia kochaniusia sobie rozwaliła łapkę na spacerze...:-( Teraz leży tylko na moim łóżku i nawet nie ma jak wychodzić na polko, musze go znosić i wnosić... Mam nadzieje,że się szybko zagoi bo aż strach patrzeć na tę jego bezradność :shake: Ojej, biedny :( no to życzymy mu szybkiego powrotu do zdrowia :* Quote
malgooska Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 http://1.1.1.3/bmi/i307.photobucket.com/albums/nn304/MiQsA/tn_P1080041.jpg Jakie słodkie to zdjęcie :loveu::loveu::loveu: Bidna Mikusia kochaniusia no...... Oby szybciutko mogła znowu biegać ;) Trzymam kciuki za szybki powrót do zdrowia psinki :kciuki: :kciuki: Quote
M&T Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 hej hej :D przyszliśmy się przywitać ^^ czekamy na nowe fotki :) Quote
Paulina_mickey Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Z Mikusiem już wszystko prawie w porządku.Łapka prawie wygojona, musi się tylko jeszcze troszke oszczędzać ale za kilka dni przejdzie mu już całkiem. Wstawiam fotki z naszego ostatniego stowarzyszeniowego spacerku.Było 4 ludzi i 11 psiaków:diabloti: Bazyl vel Zgredek Gretka Zibi Tunia vel Egra Tego nie znam:diabloti::eviltong: Sfora Quote
Paulina_mickey Posted June 2, 2008 Author Posted June 2, 2008 Sfora II Tinusia Esme Bazylek i doopki:diabloti: Bazyl:loveu: Quote
M&T Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Super fotki! :D a co to za spacer stowarzyszeniowy? ;> I...czyżbym gdzies tam zobacyzła szelciaka?? :loveu: Quote
Tepes Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 No no fajny spacerek:) I ile ślicznych piesków:loveu: Quote
Recommended Posts