Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marlena:) napisał(a):
A ja straciłam jednego :roll: Gienka juniora :diabloti: tylko to było jakieś dziwne. No ale zostało mi 18 brzydali :cool3:... a rosną jak na drozdzach (jedzą jeszcze więcej :evil_lol:).....
Czemu dziwne?To aż 19 Ci ich dałam :crazyeye::diabloti:?

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja straciłam jednego :roll: Gienka juniora :diabloti: tylko to było jakieś dziwne. No ale zostało mi 18 brzydali :cool3:... a rosną jak na drozdzach (jedzą jeszcze więcej :evil_lol:).....

Zrobiłaś pogrzeb ja swojego spaliłam jak zmarł pozostałych ciałek nie znalazłam :placz:

Posted

Zrobiłaś pogrzeb ja swojego spaliłam jak zmarł pozostałych ciałek nie znalazłam :placz:

bo to kanibale są :evil_lol: ..
Moje codziennie mają aerobik i uczą sie hip-hopa. Jeden ostatnio nauczył sie breakdance :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Jak wgram filmik to zobaczyta:evil_lol:.

Czemu dziwne?To aż 19 Ci ich dałam :crazyeye::diabloti:?

No własnie jak je wkładałam do insektarium (:p) to se myśle ... chyba ta nasza Paulina cherbatke zamocną sobie zrobiła i chce mnie wykończyć, a moja ciocia stwierdziła,że one rozmnazają się przez podział :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. I wszystko jasne :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Nie no z chęcią wezme jeszcze,ale to następnym razem :evil_lol: ... tylko niedługo posprzatac musze,bo jak mi sie cos jeszcze zalegnie,to bedzie niezła jazda :diabloti:.
Ale to z tym rozmnazaniem przez podział mnie powaliło :evil_lol:.

Posted

Nie no z chęcią wezme jeszcze,ale to następnym razem :evil_lol: ... tylko niedługo posprzatac musze,bo jak mi sie cos jeszcze zalegnie,to bedzie niezła jazda :diabloti:.
Ale to z tym rozmnazaniem przez podział mnie powaliło :evil_lol:.
Spoko, póki mam to Ci dam ile zechcesz ;)

Posted

Mikusia kochaniusia sobie rozwaliła łapkę na spacerze...:-(
Teraz leży tylko na moim łóżku i nawet nie ma jak wychodzić na polko, musze go znosić i wnosić...
Mam nadzieje,że się szybko zagoi bo aż strach patrzeć na tę jego bezradność :shake:

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
Mikusia kochaniusia sobie rozwaliła łapkę na spacerze...:-(
Teraz leży tylko na moim łóżku i nawet nie ma jak wychodzić na polko, musze go znosić i wnosić...
Mam nadzieje,że się szybko zagoi bo aż strach patrzeć na tę jego bezradność :shake:

Ojej, biedny :( no to życzymy mu szybkiego powrotu do zdrowia :*

Posted

Z Mikusiem już wszystko prawie w porządku.Łapka prawie wygojona, musi się tylko jeszcze troszke oszczędzać ale za kilka dni przejdzie mu już całkiem.

Wstawiam fotki z naszego ostatniego stowarzyszeniowego spacerku.Było 4 ludzi i 11 psiaków:diabloti:

Bazyl vel Zgredek

Gretka

Zibi

Tunia vel Egra

Tego nie znam:diabloti::eviltong:

Sfora