Marlena:) Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 A ja już widziałam te mixiki na ogłoszonkach zwierzyńca :loveu: BOSKIEE:loveu: Paulina,dlaczego nie byłas wczoraj z nami na spacerq? :mad: Quote
Paulina_mickey Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Dzień dobry :) Świetny mix - tak w skrócie przedstawione to, co najważniejsze w Twoim życiu :) :loveu:dokładnie o to mi chodziło :cool3::diabloti: uwielbiam takie mixy:loveu: Marlena:) napisał(a):A ja już widziałam te mixiki na ogłoszonkach zwierzyńca :loveu: BOSKIEE:loveu: Paulina,dlaczego nie byłas wczoraj z nami na spacerq? :mad: Nie byłam bo byłam u Michała :P Quote
Paulina_mickey Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 _ChiQuiTa_ napisał(a):Fajne miksy, ale ja bym chciała te wszystkie zdjęcia w większych wersjach:D a wiesz, w sumie wiekszośc już była w galeri, no poza moimi i Michałowymi, bo one mniej ciekawe:eviltong: Quote
_ChiQuiTa_ Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Fajne miksy, ale ja bym chciała te wszystkie zdjęcia w większych wersjach:D Quote
ewka i haker Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 super mix teraz w duzym rozmiarze prosimy:loveu: Quote
Marlena:) Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 No to ja też pomęczę :evil_lol: DAWAJ WIĘKSZE!!!!! :diabloti: Quote
Paulina_mickey Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 [quote name='ewka i haker']super mix teraz w duzym rozmiarze prosimy:loveu:dodam te co ich nie było ale nie teraz bo ide na komunie brata.:evil_lol: Najeść się .....:diabloti: Quote
Luzia Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 [quote name='Paulina_mickey']Najeść się .....:diabloti: Też zawsze patrze na zjazdy rodzinne w tym kierunku :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Marlena:) Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 haha...to rodzinne chyba:evil_lol: bracia i siostry-siostro paulino, podziel sie....salatką:diabloti::diabloti::diabloti: skoro o komunii mowa to walne takim tekstem-a co?!:evil_lol: Quote
malgooska Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Heeeeeeeej!!!! Wkońcu mogę wpaść i pooglądać Waszą galerię ;) Oczywiście nadrobiłam zaległości i zdjęcia były śliczne ale najbardziej podobały mi się te znad jeziorka :loveu: P.S. dziękuję za kciuki :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 Normalnie masakra:angryy: dogo mi raz działa raz nie...:mad: a najlepsze jest to że mojej sis działa:placz: Quote
Paulina_mickey Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 Z serii :Niewiarygodne ale prawdziwe.:cool3: :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
_ChiQuiTa_ Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 łoo ale fotki fajne :loveu: Wiesz co Paulina ? Ty w ogóle ściemniasz :eviltong: Bo mówiłaś, że Miki to taki agresor a on kocha wszelkie stworzenie :loveu: Quote
Marlena:) Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 to moze zapoznamy go z moim "Śpikiem"- Paulinko?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ..... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Dzień dobry :) http://i307.photobucket.com/albums/nn304/MiQsA/tn_P1070582.jpg Jaki wzrok Micky`ego... :evil_lol: Piękne te czarnuszki :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 _ChiQuiTa_ napisał(a):łoo ale fotki fajne :loveu: Wiesz co Paulina ? Ty w ogóle ściemniasz :eviltong: Bo mówiłaś, że Miki to taki agresor a on kocha wszelkie stworzenie :loveu:noo może z kocha to przesadziłaś, ale hmm jak by to powiedzieć, nie ma nic przeciwko :diabloti: Quote
Paulina_mickey Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 Marlena:) napisał(a):to moze zapoznamy go z moim "Śpikiem"- Paulinko?? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: .....ja jestem raczej pewna że nic dobrego by z tego nie wyszło :diabloti::evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 Ryjówki:loveu::loveu::loveu: ślimak:evil_lol: widzicie tu tęcze?:evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 witam zle by sie skonczylo spotakanie Aresa z takimi kociakami...:roll: wiecej fotek ze spacerku:loveu: :loveu: ale slodkie te ryjowki:loveu: Quote
Paulina_mickey Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 Marta_Ares napisał(a):witam zle by sie skonczylo spotakanie Aresa z takimi kociakami...:roll: wiecej fotek ze spacerku:loveu: :loveu: ale slodkie te ryjowki:loveu:jutro wstawię fotki z dzisiejszego spacerku, a teraz spadam spać :D Quote
Marlena:) Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 O tej godzinie to ja sie na drugi bok przekręcam :roll:. Nie wygram z dogomaniaczkami :evil_lol:... Quote
Paulina_mickey Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 Marlena:) napisał(a):O tej godzinie to ja sie na drugi bok przekręcam :roll:. Nie wygram z dogomaniaczkami :evil_lol:...jak byś nie chodziła do szkoły i grała w gre, w którą ja gram to byś lekką ręką nawet do 3 siedziała:diabloti: Quote
Luzia Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 http://i307.photobucket.com/albums/nn304/MiQsA/tn_P1070601.jpg Miki romantyk :loveu: Quote
Recommended Posts