Paulina_mickey Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 Morganek:loveu: Paszcza:evil_lol: Hehe:cool3: Pozujemy ;) Ekhm:roll::evil_lol: Był listonosz:diabloti: Quote
JIM Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Piekne psiaki! :loveu::loveu::loveu: W ogole bardzo fajna galeria [choc widzialam jak narazie tylko jej mala czastke :eviltong:] Pozdrawimy i obiecujemy wpadac czesciej;) Quote
ewatr Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Paulina_mickey napisał(a): Był listonosz:diabloti: Znowu horror :diabloti: ja to mam szczescie co wejde to lepiej ;):lol: Quote
Paulina_mickey Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 dziękuję wszystkim odwiedzającym naszą galerię :loveu: Julix witam w naszych skromnych progach, zapraszam częściej :cool3: Quote
Marlena:) Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Ee tam ja nie odwiedzam... tylko czasem wpadne popatrzyć na bydlątko i mysiątko :evil_lol:... Quote
Paulina_mickey Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Marlena:) napisał(a):Ee tam ja nie odwiedzam... tylko czasem wpadne popatrzyć na bydlątko i mysiątko :evil_lol:...no Mikuś to ledwie głowa Morgana:diabloti: a ja ostatnio się dowiedziałam, że Morgan to damskie imie(tzn dla suczki):diabloti: Ale ja tak mam ,że daje psiakom neutralne imiona :evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 http://i307.photobucket.com/albums/nn304/MiQsA/tn_P1070167.jpg pieknee:loveu: :loveu: Quote
Marlena:) Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Paulinko...ja dołączam sie do pytania Ewy:mad: :diabloti::diabloti::diabloti:.... Wymordaj mi te misie.... tzn. wymiziaj mi te mordy :evil_lol:.. w moim imieniu! Quote
Paulina_mickey Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 Tofiś, psiak mojej babci(maniak piłeczkowy:diabloti:) Quote
Paulina_mickey Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 tak Tofi jest kochany :loveu::loveu::loveu: Strasznie go lubię i Miki też:crazyeye: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Dobry wieczór :) Ale wesołek z tego Tofiego :loveu: Quote
Marta_Ares Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 swietneeee:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: w czym robilas?:evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Marta_Ares napisał(a):swietneeee:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: w czym robilas?:evil_lol:hmm miałam ten program juz z pół roku, a dopiero teraz odkryłam jego możliwości:evil_lol:program się nazywa PhotoScape ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Dzień dobry :) Świetny mix - tak w skrócie przedstawione to, co najważniejsze w Twoim życiu :) :loveu: Quote
Recommended Posts