Paulina_mickey Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 A to moja ulubiona chomisia z całego miotu- Mucha...:evil_lol: Też ma czerwone oczka:evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 a to drugi z czerwonookich rudzielców... Quote
Paulina_mickey Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 tutaj już wszystkie sierotki... Quote
Marta_Ares Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 ojej jakie sliczne te malenstwa:loveu: :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 wcinają jabłko...:evil_lol: biją sie :mad: i rozglądają pozanjąc wielki świat...:cool3: Quote
Paulina_mickey Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 i ostatnie...też grupowe...:evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 Marta_Ares napisał(a):ojej jakie sliczne te malenstwa:loveu: :loveu: dzieki...:D:D p.s. fajowski banerek:D:D:evil_lol: :evil_lol: :cool3: :cool3: :eviltong: Quote
furciaczek Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 dobrywieczorek:p sliczne chomicki:loveu: :loveu: nio psiunek oczywiscie tez cudniasty:loveu: ostrzegam ze to nie jest moja ostat:loveu: nia wizyta w twojej galerii:diabloti: Quote
Marta_Ares Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Dziekuje:loveu: Mialam go na dysku ktos z dogomaniakow mi zrobil, ale nie pamietam kto:oops: :oops: :oops: Duzo roboty jest przy takiej gromadce? Quote
Paulina_mickey Posted January 13, 2007 Author Posted January 13, 2007 DOBRANOC :*:*:* :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: Quote
a_ga.isk Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Oo widze ze chomiczki juz same jedza :) Sliczne sa :D Jak dobrze widze masz tam szarika :) Mam slabosc do szarysch zyjatek :P Branoc :) Quote
Samturia Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 jakie słodkie maluszki... :D u nas nowe foteczki :D Quote
anka11 Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 hejka ;) sliczne chomisie :loveu::loveu: a co tam u Ciebie?? Quote
Xiara Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Śliczne chomiczki :loveu: A właśnie, co u Ciebie (znaczy się u WAS;))? Quote
Paulina_mickey Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Marta_Ares napisał(a):Dziekuje:loveu: Mialam go na dysku ktos z dogomaniakow mi zrobil, ale nie pamietam kto:oops: :oops: :oops: Duzo roboty jest przy takiej gromadce? Chodzi Ci o wszystkie moje zwierzaki czy chomisie?ale w sumie nie ma zaczenia i tak odpowiedź jest ta sama:evil_lol: Jeśli ktoś lubi zwierzaki to obowiązki przy dbaniu o pupili sa czysta przyjemnościa...a w przypadku chomików szczegulnie bo można patrzec jak dzieki trosce opiekuna z każdym dniem stają sie coraz wieksze , silniejsze i samodzielniejsze..:loveu: Quote
Paulina_mickey Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 a_ga.isk napisał(a):Oo widze ze chomiczki juz same jedza :) Sliczne sa :D Jak dobrze widze masz tam szarika :) Mam slabosc do szarysch zyjatek :P Branoc :) ja też mam słabośc do szaraczków...zwłaszcza psów :loveu: Quote
Magda Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Hej!! Widze, ze twoja rodzinka ciagle sie powieksza:eviltong: Slodkie maluszki. Masz juz imiona?:lol: Quote
Paulina_mickey Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 furciaczek napisał(a):dobrywieczorek:p sliczne chomicki:loveu: :loveu: nio psiunek oczywiscie tez cudniasty:loveu: ostrzegam ze to nie jest moja ostat:loveu: nia wizyta w twojej galerii:diabloti: a dziekuje za miłe słowa...:cool3: Zapraszam serdecznie do częstrzych wizyt:evil_lol: Quote
Magda Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Paulina_mickey napisał(a):a dziekuje za miłe słowa...:cool3: Zapraszam serdecznie do częstrzych wizyt:evil_lol: Chcialabym, ale mam teraz wielkie urwanie glowy:shake: Niedlugo ferie to troche dluzej pomecze oczy przed ekranem:lol: Quote
Paulina_mickey Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Magda_Miki napisał(a):Hej!! Widze, ze twoja rodzinka ciagle sie powieksza:eviltong: Slodkie maluszki. Masz juz imiona?:lol: nom powieksza sie:loveu: szkoda tylko że chomików syryjskich nie można trzymac wiecej niż jednego...bo zostawiła bym wszystkie:loveu: a tak to musze oddać:shake: mam tylko dla szarego bo najbardziej mi sie podoba:loveu: nazwałam ja Mucha:evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted January 14, 2007 Author Posted January 14, 2007 Xiara napisał(a):Śliczne chomiczki :loveu: A właśnie, co u Ciebie (znaczy się u WAS;))? u nas spoko nakarmiłam sierotki a chwile wcześniej wróciłam z finału wielkiej Orkiesty Świaecznej Pomocy:evil_lol: Quote
Xiara Posted January 14, 2007 Posted January 14, 2007 Paulina_mickey napisał(a): a chwile wcześniej wróciłam z finału wielkiej Orkiesty Świaecznej Pomocy:evil_lol: Też byłam, też byłam :cool3: :lol: Quote
Recommended Posts