Aleksandra Bytom Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 zaznazcam sobie galerie Pauliny i ze smutkiem zawiadamiam że w moim inkubatorze dalej cisza,może one na zime zasypiają co??? :) Quote
_Aga_ Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Olu - chyba im za dobrze w tym Twoim inkubatorku w jajkach :lol: Mnie się 4 wykluły, dwa bez problemu, dwa nie mogły się z jajka wydostać i wnioskuję, że za sucho chyba miały.. Muszę zwilżać ścianki na noc, bo one się w nocy klują, żeby miały optymalne warunki i mogły się z jajca wydostać :) I ciągle myślę co z tymi czterema zagubionymi na sali w przedszkolu... Mam nadzieję, że w poniedziałek je znajdę na gałęzi malinki ;) :lol: Quote
Paulina_mickey Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 Niee one nie zasypiają na zimę na pewno. Może Aleksandra masz za sucho?One jak mają wilgotniej to szybciej się klują. A gdzie je trzymasz, tzn nie chodzi mi o inkubatorek tylko w jakim miejscu stoją?? Dla Figi, filmik:evil_lol: [video=youtube;hI8R1adCE5I]http://www.youtube.com/watch?v=hI8R1adCE5I[/video] Quote
:: FiGa :: Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Gupek jeden :loveu: No uwielbiam te freciule :loveu: Quote
Paulina_mickey Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 Wg życzenia, owadziki moje:loveu: Najpierw samiczka straszyka australijskiego Quote
Paulina_mickey Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 Samiec straszyka australijskiego Samiczka jeszcze Quote
Paulina_mickey Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 Patyczak rogaty Samiczka australijczyka Samiec australijczyka Samiczka Samiczka i samiec Quote
Paulina_mickey Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 Straszyk diabelski-samiec samiec Samica australujczyka Samiec australijczyka Patyczak rogaty Quote
Paulina_mickey Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 Samiec straszyka diabelskiego Quote
puchu Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Piękne :loveu: Chyba czas poszukać nowego TZ ;) Quote
Marta67 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 puchu napisał(a):Piękne :loveu: Chyba czas poszukać nowego TZ ;) hahahha :) powiedz, ze jesli się nie zgodzi to zmieniasz męza :D fufufufufuufufufu :D a ten straszyk australijski to skrzydła ma czy co to jest? :O Quote
Paulina_mickey Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 Te samiczki diablika są tak samo czarne jak samiec, tylko zdjęcia jakieś takie wyszły. Mój tż na szczęście kocha wszystkie zwierzęta :) Z resztą diabliki to z jego inicjatywy:D Ten samiec australijczyka ma skrzydła, jednak na razie ich nie używa Quote
puchu Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Marta67 napisał(a):hahahha :) powiedz, ze jesli się nie zgodzi to zmieniasz męza :D fufufufufuufufufu :D a ten straszyk australijski to skrzydła ma czy co to jest? :O Jeszcze nie męża ;) Quote
Paula03 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 No fajne, fajne te robale, ale ja bym takich nie mogła mieć w domu :D Quote
_Aga_ Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Straszyk diabelski cudny :D Zresztą wszystkie fajne :lol: A ja się pochwalę, że mam dziś rano kolejnego patyczaka :D Czyli już 5-ty :) Ciekawa jestem, czy coś się u mnie w pracy wykluło... Quote
taxelina Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 troche mnie nie bylo a tu tyle zwierzakow pokazalas :D Quote
Marta67 Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 puchu napisał(a):Jeszcze nie męża ;) to nie trzeba się rozwodzić :evil_lol: Paulina to on może odlecieć? :-o ja bym chyba zawału dostała jakby mi coś takiego np na twarz wleciało :evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 Tak straszyk australijski(samiec) i liściec(samiec) mogą latać. Tzn samiec straszyka jeszcze mi nie latał, bo to chyba nie jest ostatnia jego wylinka, natomiast samczyk liśćca owszem, nieraz jak go wyciągałam to posiedział chwilę na ręce i leciał sobie gdzieś na sufit czy na firankę :) Quote
3 x Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Paulina_mickey napisał(a):Tak straszyk australijski(samiec) i liściec(samiec) mogą latać. Tzn samiec straszyka jeszcze mi nie latał, bo to chyba nie jest ostatnia jego wylinka, natomiast samczyk liśćca owszem, nieraz jak go wyciągałam to posiedział chwilę na ręce i leciał sobie gdzieś na sufit czy na firankę :) aaaaaaaaa to musi byc gorsze niz rozpełzające się patyczaki :evil_lol: Quote
_Aga_ Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 3 x napisał(a):aaaaaaaaa to musi byc gorsze niz rozpełzające się patyczaki :evil_lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Paulina_mickey Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 W piątek jadę do gospodarstwa z trzodą chlewną, jak uda mi się jakieś sensowne zdjęcia zrobić to Wam pokażę :) Quote
:: FiGa :: Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Haaaa i znow swojsko bedzie :evil_lol: Quote
Recommended Posts