Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Młode są-mam nadzieje. Bo wcześniejsza ogonka umarła jak miała roczek tylko :(

Ani liśćce, ani patyczaki, ani straszyki nie gryzą nic poza roślinkami. Ta samiczka wielka jest śliczna, normalnie napatrzeć się na nią nie mogę :iloveyou:

Posted

[quote name='Borówka16']Zaznaczam super galeryjkę :loveu:
Wszystkie zwierzaki boskie , no normalnie cuda :loveu: :loveu: :loveu:
A te robalki też śliczniutkie , skąd je masz ? :razz: :)
Witam w imieniu moim i zwierzaków nową osobę:multi:
Mam nadzieje, że będziesz witać u nas częściej-zapraszamy!:loveu:
A robalki to mam tak:
Patyczaki mam ze sklepu zoologicznego, kupiłam je 8 lat temu, tzn kupiłam dwa i od tamtej pory mam co roku z nich młode.
A reszte to jajeczka na allegro kupiliśmy i się wychowało tyle. Samiczka liśćca lada chwila zacznie składać jajka, a straszyki diabelskie już składają, jak będzie za dużo to będziemy też na allegro wystawiać.:cool3:
[quote name='Paula03']Ale sporo zwierzaków ;) Fajnie było?
No sporo ich tam było, nie wszystkim robiłam zdjęcia, ale generalnie bardzo fajnie tam jest. Praktycznie do każdego zwierzaka można podejść, pogłaskać i zdjęcia porobić. Na konikach można jeździć, spróbować strusiego jajka, zrobić sobie grilka, jest kolejka, można łódką popływać po stawie, kuligi, postrzelać z łuków no i oczywiście nocować. Fajna sprawa.

[quote name='puchu']Boskie krówki :loveu: Aż się chce wyczochrać ;)
Ten czarny Rumcajs był super!Normalnie miał taki wielki łeb, że masakra. Na zdjęciach tego nie widać, ale na prawde wielki byk z niego!:diabloti:

[quote name=':: FiGa ::']http://i892.photobucket.com/albums/ac129/mike18pl/Obraz171-5.jpg
Lo jezuuuuuuuu :loveu:Ha!Wiedziałam, że ten konik Ci się najbardziej spodoba:evil_lol:

[quote name='deer_1987']szczurki, robala i inne zwierzaki od razu lepiej jak sa fotki :)
No wiadome, bo to FOTO Blog jest:eviltong: