Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I jeszcze pięć.

A jeszcze co do robaczkow,to małepatyczaki wykluły się nie planowanie, bo nie mam zamiaru powiększać swojego stada o kolejne kilka tysięcy robali, dlatego zostają tylko te 23 co się wykluły, bo nie wyrzucę ich przecież, ale mam zamiar je wydać, a z ostatniej samicy dopiero zostawię sobie kilka jajek tak żeby z 10 młodych mieć tylko :)

Posted

[quote name='Anula & Bono']jakie śliczne kocie dziecko:loveu::loveu:
http://i892.photobucket.com/albums/ac129/mike18pl/Obraz063-6.jpg
Koteczek śliczny, a jego ulubioną zabawą jest przyczajanie się i wskakiwanie na czyjeś nogi w momencie przechodzenie obok Niego, wbijając przy tym pazurki i ząbki :diabloti:

Posted

[quote name='Anula & Bono']mały sadysta:evil_lol:
Zastanawiam się jak to będzie jak będzie miał rok czy więcej:cool1:

Dzień Dobryyyy :smile:

Co prawda dziś ale Witam się serdecznie:Rose: w ten jakże pochmurny i deszczowy dzień:placz:

Posted

Łaaaa, ale masz cudne stado :loveu::loveu::loveu: I psiaki i fretka i szczurki są przecudne :p Kotek też cudny, ma świetne umaszczenie ;)

Patyczaki rogate, dobrze widzę? Szkoda, że jesteś tak daleko, wzięłabym kilka od Ciebie :lol: Ja mam właśnie w terrarium cztery australijczyki, to moja miłość życia, jeżeli chodzi o straszyki :p

Posted

[quote name='zmierzchnica']Łaaaa, ale masz cudne stado :loveu::loveu::loveu: I psiaki i fretka i szczurki są przecudne :p Kotek też cudny, ma świetne umaszczenie ;)

Patyczaki rogate, dobrze widzę? Szkoda, że jesteś tak daleko, wzięłabym kilka od Ciebie :lol: Ja mam właśnie w terrarium cztery australijczyki, to moja miłość życia, jeżeli chodzi o straszyki :p

Ale mnie jeśli chodzi o straszyki to też najlepsze jakie są.

Jak chcesz mogę wysłać Ci jajeczka rogatych. Składają ciągle, wcześniejsze wyrzuciłam, więc te teraz składane wylegną się za ok 3 m-ce. :D:D

Segregowałam zdjęcia i znalazlam wlaśnie coś czego musiałam się uczyć w roku akademickim na uprawę roli :D:diabloti:

Ponad 50 ziaren roślin uprawnych z każdej grupy, nazwa polska, łacińska, daty siewu, kompleksy glebowe i skład chemiczny plonu głównego. :cool1: